Valorant Ajan Hikayeleri: Sova Kimdir?

    Valorant Ajan Hikayeleri: Sova Kimdir?

    Valorant ajan hikayelerinde bugün karşınızda Sova var.

    Valorant Ajan Hikayeleri: Sova Kimdir?

    Kökeni: Rusya

    Sınıfı: İnsan

    Cinsiyeti: Erkek

    Bağlantıları: Valorant Protokolü

    Rusya’nın uçsuz bucaksız tundralarında yetişen Sova, düşmanlarını acımasız bir verimlilik ve titizlikle tespit eder, izlerini sürer ve onları yok eder. Geçmişte kaybettiği gözü yerine takılan yapan gözü ise yay ve ok takımına bağlı. Bu sayede de attığı oklarıyla düşmanlarını duvar içlerinden görebiliyor. Bu evrende en büyük düşmanı ise Cypher. İkisi de gözetlemede ve gözcülükte usta olan ajanlar birbirleriyle anlaşamıyor. Öncü rolünü üstlenen Sova, gözlem yetenekleri ile takımların önemli bir parçası oluyor.

    Bir okçuluk uzmanı olarak, yayını düşman konumlarını ortaya çıkaran veya yakındaki rakipleri şok eden farklı oklarla donatabilir. Ayrıca, savaş alanını araştırmak için bir keşif uçağı konuşlandırabilir ve ulti gücü, duvarların arasından üç ölümcül ok atışı yapmasına izin verir.

    Dış Görünüşü Nasıldır?

    Sova, açık tenli, görünüşte uzun boylu, sarı uzun yanları kazılı saçları vardır. Kahverengi bir pantalonu zırhlı bot ve eldiveni vardır. Mavi bir pelerin takar ve ekipmanlarını sırtında taşır. Tek gözü ise ona görüş veren yeteneğinin geldiği yeri temsilen mavi bir aletle kaplıdır.


    Valorant Ajan Hikayeleri: Sova Kimdir?

    Oynanış ve Yetenekleri Nelerdir?

    Rol: Öncü

    Temel Yeteneler

    Baykuş Dron (C)

    Baykuş Dron, Sova’nın kullanmadan önce donatması gereken bir görüş yeteneğidir . Kullandıktan sonra kontrolünü ele aldığı bir baykuş dron’u devreye sokar. Sova’nın vücudu insansız hava aracını kullanırken hala yönlendirme pozisyonunda kalır ve onu düşman silah seslerine ve araçlara karşı savunmasız bırakır. Drone havada uçabilir, hareket tuşları kullanılarak kontrol edilir ve süresi dolduğunda kendi kendini imha eder. Sova’nın vücudu Baykuş Dron’un kontrolündeyken hasar alırsa, yetenek erken sona erecektir.

    Sova, Baykuş Dron‘u kullanırken düşman ajanlarına nişan alabilir ve onlara işaretleme dartları atmak için ateş edebilir. Bir dart bir düşmana çarparsa, konumlarını birkaç saniye içinde kırmızı-sarı ana hatlarla periyodik olarak ortaya çıkarır. Bu ana hatların her biri çok kısa bir süre için geçerlidir, ancak kurbanın bu süre içinde yaptığı her eylemi takip eder ve gösterir.

    Düşmanlar drone’u yok edebilir, ancak kendi sağlık miktarına sahiptir ve bunun tükenmesi ve yok edilmesi için yeterince hasar alması gerekir.

    Şok Oku (Q)

    Şok Oku, Sova’nın kullanmadan önce donatması gereken bir caydırıcı yetenektir . Bunu yaptıktan sonra, kendisini patlayıcı bir ok tutan bir yay ile donatır. Sova, Alt Ateş’i kullanarak bu okun araziden kaç kez sekebileceğini kontrol edebilir ve Ateş’i basılı tutarak menzilini etkileyebilir. Ok, artı işaretinin altında bir şarj çubuğu olarak görüntülenen, ateşlenebileceği üç sabit menzile sahiptir. Şarj çubuğu çubuklardan birini doldurmaya başlar başlamaz ok yüksek bir aralığa girer. Ok, şarj çubuğu üçüncü çubuğu doldurmaya başlar başlamaz maksimum menzile ulaşır; maksimum şarja ulaşmak, okun menzilini daha fazla artırmaz. Sova, şarj olurken, şarj çubuğunu sıfırlama yeteneğini yeniden kullanabilir ve Ateş anahtarını oku ateşlemeden güvenli bir şekilde bırakmasına izin verebilir.

    Ateş anahtarını bıraktıktan sonra Sova ileri oku fırlatır. Ok, herhangi bir yüzeyle temas ettiğinde, ona kaç sekme eklendiğine bağlı olarak seker. Bir çarpışmada kullanılabilecek daha fazla sekme yoksa, ok patlar ve merkezden kenara doğru menzildeki herhangi bir şeye düşen küresel bir etki alanında hasar verir.

    İmza Yeteneği - Keşif Oku (E)

    Keşif Oku, Sova’nın kullanmadan önce donatması gereken bir görüş yeteneğidir. Bunu yaptıktan sonra, kendisini bir keşif oku tutan bir yay ile donatır. Sova, Alt Ateş’i kullanarak bu okun araziden kaç kez sekebileceğini kontrol edebilir ve Ateş’i basılı tutarak menzilini etkileyebilir. Ok, artı işaretinin altında bir şarj çubuğu olarak görüntülenen, ateşlenebileceği üç sabit menzile sahiptir. Şarj çubuğu çubuklardan birini doldurmaya başlar başlamaz ok yüksek bir aralığa girer. Ok, şarj çubuğu üçüncü çubuğu doldurmaya başlar başlamaz maksimum menzile ulaşır; maksimum şarja ulaşmak, okun menzilini daha fazla artırmaz. Sova, şarj olurken, şarj çubuğunu sıfırlama yeteneğini yeniden kullanabilir ve Ateş anahtarını oku ateşlemeden güvenli bir şekilde bırakmasına izin verebilir.

    Ateş anahtarını bıraktıktan sonra Sova ileri oku fırlatır. Ok, herhangi bir yüzeyle temas ettiğinde, ona kaç sekme eklendiğine bağlı olarak seker. Bir çarpışmada kullanılabilecek daha fazla sekme yoksa, ok yüzeye yapışır, kısa bir süre için sarılır ve birkaç saniye içinde periyodik olarak sonar darbeleri yayar. Bu darbeler , aynı zamanda okun görüş hattında olan, vurdukları tüm düşman ajanlarını ortaya çıkarır ve onlara, açığa çıkma süresi boyunca kurbanın yaptığı her eylemi izleyen ve gösteren kırmızı-sarı bir anahat verir.

    Düşmanlar, silahlarla herhangi bir hasar vererek keşif okunu yok edebilir .

    Ulti Yeteneği - Avcı’nın Hiddeti (X)

    Ulti Puanı: 8

    Avcı’nın Hiddeti, Sova’nın anında kullanabileceği bir güçlendirme yeteneğidir. Etkinleştirildikten sonra, kendini birden fazla şarj tutan bir yay ile donatır. Sova, bir yük harcayacak ve araziyi delip geçen uzun menzilli, silindirik bir enerji patlaması bırakarak bir yöne ateş edebilir. Patlamaya yakalanan herhangi bir ajan hasar alır ve isabet alan tüm düşman ajanları kısa bir süreliğine kırmızı-sarı bir çerçeve ile ortaya çıkar, kurbanın süresi boyunca yaptığı her eylemi takip eder ve gösterir.

    Sova bir patlama yaptığında, bu süre zarfında havada olup olmadığı da dahil olmak üzere mevcut konumunda kendini askıya alır. Patlamayı ateşledikten sonra Sova, patlamayı ateşlediği yönün tam tersi yönünde birkaç metre kendini geri iter.

    Avcı’nın Hiddeti’nin sınırlı bir süresi vardır ve Sova, mevcut tüm yükleri zamanında kullanmadıysa yayı çıkarmak zorunda kalır.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html linkinden İndirimli Valorant Vp Satın alın ve birbirinden özel silah kaplamalarına sahip olun. Ayrıca sitemizden Valorant Hesap Satış yaparak para kazanabilir veya kendinize yeni bir Valorant Hesap Satın alabilirsiniz.



    Önceki Haber
    Brawl Stars Nasıl Oynanır?

    Brawl Stars Nasıl Oynanır?

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Brawl Stars Oyunu Nedir?Brawl Stars, Supercell tarafından 15 Haziran 2017'de geliştirilmiştir. Beta sürümünün ardından tüm dünyada 12 Aralık 2018'de yayınlanmıştır. Bunndan 2 yıl sonra 9 Haziran 2020'de ise Çin'de yayınlandı. Çin versiyonu normal oyundan tamamen bağımsızdır ve özel sunuculara sahiptir.Brawl Stars Nasıl Oynanır?Brawl Stars, çeşitli oyun modlarında, karakterler aracılığıyla rakip takımı veya oyuncuları alt etmek üzerine kurulmuş bir oynanışa sahiptir. Oyuncular, her biri kendi ana

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim