Brawl Stars Nasıl Oynanır?

    Brawl Stars Nasıl Oynanır?

    Brawl Star oyunu nedir ve nasıl oynanır gibi sorularınızın cevaplarını bu makalemizde sizlerle paylaşıyor olacağız.

    Brawl Stars Oyunu Nedir?

    Brawl Stars, Supercell tarafından 15 Haziran 2017'de geliştirilmiştir. Beta sürümünün ardından tüm dünyada 12 Aralık 2018'de yayınlanmıştır. Bunndan 2 yıl sonra 9 Haziran 2020'de ise Çin'de yayınlandı. Çin versiyonu normal oyundan tamamen bağımsızdır ve özel sunuculara sahiptir.


    Brawl Stars Nasıl Oynanır?

    Brawl Stars, çeşitli oyun modlarında, karakterler aracılığıyla rakip takımı veya oyuncuları alt etmek üzerine kurulmuş bir oynanışa sahiptir. Oyuncular, her biri kendi ana saldırısına sahip olan birkaç savaşçı arasından seçim yapabilir ve düşman savaşçılarına saldırıp hasar verirken, daha çok hasar veren süper güçlerini doldurabilir. Her savaşçının Brawl Pass'teki kutulardan veya savaşçı maksimum seviyeye ulaştığında oyun içi dükkanda bulunabilen "aksesuar", "yıldız gücü" ve "eşya" adı verilen kilitlenebilir bir yeteneği vardır. Buna ek olarak, dükkanda savaşçının görünümünü, animasyonlarını veya seslerini değiştirebilecek "kostümler" satın almak mümkündür. Oyunda çeşitli oyun modları ve karakterler vardır. Üç dakikadan kısa bir sürede çeşitli oyun modlarında arkadaşlarınla veya tek başına oynayabilirsin. Güçlü Süper yetenekler, yıldız güçleri ve cihazlarla düzinelerce Brawlers'ın kilidini aç ve yükselt! Öne çıkmak ve gösteriş yapmak için benzersiz görünümler topla. 


    Brawl Stars Nasıl Oynanır?


    Brawl Stars Oyun Modları Nelerdir?

    Brawl Stars Oyun Modları; Hesaplaşma, Elmas Kapmaca, Nakavt, Düello, Ödül Avı, Soygun, Savaş Topu, Robot İşgali, Büyük Oyun, Boss Savaşı, Hesaplaşma +, Güç Ligi, Basketbol Savaşı, Sıcak Bölge, Süper Şehir Saldırısı, Kupa Hırsızları, Mücadeleler, Alaşağı, Yalnız Yıldız, Power Lig, Voleybol, Kupayı Koru, Maden Arabası, Temizlik, Robot Avı, Avcılar, Gizemli Mod şeklindedir.


    Brawl Stars Karakter ve Seviyeleri Nelerdir?

    Yaygın (11) Karakterler: Shelly, Colt, 8-Bit, Nita, Emz, Brock, Jessie, Bo, Dynamike,Tick ve Bull'dur.

    Nadir (4) Karakterler: El Primo, Rosa, Poco, Barley'dir.

    Aşırı Nadir (5) Karakterler: Jacky, Rico, Carl, Darryl, Penny'dir.

    Epik (7) Karakterler: Bibi, Piper, Nani, Bea, Frank, Pam, Edgar'dir.

    Mistik (7) Karakterler: Max, Mortis, Mr. P, Sprout, Tara, Gene, Byron'dur.

    Efsanevi (5) Karakterler: Amber, Leon, Crow, Spike, Sandy

    Kromatik (5) Karakterler: Colette, Surge, Gale, Lou, Colonel Ruffs şeklindedir.


    Sende bu macerada yerini kap ve mücadeleni herkese göster.

    Sizde sitemizde Brawl Stars Hesap Satış yaparak para kazanabilir veya kendinize yeni bir Brawl Stars Hesap Satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Origin Nedir?

    Origin Nedir?

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Origin Nedir?EA Games firması tarafından oluşturulan ve EA oyunlarını satın alıp takip edebileceğiniz oyunların demo sürümlerini indirip deneyebileceğiniz Origin oyunlarına erişebileceğiniz bir platformdur. Platform üzerinden arkadaş ekleyebilir arkadaşlarınızla oyun girebilir, puan kasarak indirimleri yakalayabilirsiniz. Star Wars, Apex Legends, Battlefield, Need For Speed, Fifa, A Way Out, The Sims, It Takes Two vb. daha bir çok oyun ve ek paketlerini satın alıp oynayabilirsiniz. EA oyunlarını

    Sonraki Haber
    Valorant Ajan Hikayeleri: Sova Kimdir?

    Valorant Ajan Hikayeleri: Sova Kimdir?

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Valorant Ajan Hikayeleri: Sova Kimdir?Kökeni: RusyaSınıfı: İnsanCinsiyeti: ErkekBağlantıları: Valorant ProtokolüRusya’nın uçsuz bucaksız tundralarında yetişen Sova, düşmanlarını acımasız bir verimlilik ve titizlikle tespit eder, izlerini sürer ve onları yok eder. Geçmişte kaybettiği gözü yerine takılan yapan gözü ise yay ve ok takımına bağlı. Bu sayede de attığı oklarıyla düşmanlarını duvar içlerinden görebiliyor. Bu evrende en büyük düşmanı ise Cypher. İkisi de gözetlemede ve gözcülükte usta ol

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim