League of Legends Yeni Vahşi Batı Kostümleri

    League of Legends Yeni Vahşi Batı Kostümleri

    Bu haberimizde Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan League of Legends adlı oyununun en güncel kostüm serisi Vahşi Batılı kostümleri oyuna gelmektedir peki kaç RP olacak?

    Yeni Vahşi Batı Kostümleri

    League of Legends'a her yamayla birlikte gelen ve oyuna yeni kostümler ekleyen Riot Games, League of Legends'ın yeni güncellemesiyle birlikte Vahşi Batı kostümlerini oyuna ekleyecektir. League of Legends'a yeni gelecek olan yeni kostümlerin daha önceden olduğu gibi kovboy temasında olacağı gözükmektedir. Ses efektleri ve animasyonlarıyla her zaman farklı temayla bürünmesiyle birlikte oyuna gelmektedir. Vahşi Batı kostümleri League of Legends'ın yeni yamasıyla birlikte geleceği görülmektedir. Kostümlerin her birine sahip olmak için League of Legends hesabınıza giriş yaparak mağaza bölümüne girerek çok kolay bir şekilde alabilirsiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html

     

     

    LoL Yeni Vahşi Batı Kostümleri Kaç RP olacak?

    Yeni gelen kostümlerimiz Vahşi Batı, League of Legends oyun içi mağazası içinde her bir şampiyon ayrı olarak satılmaktadır. Ganimetlerden de çıkarabileceğiniz bu kostüm serisinde bir adet efsanevi kostüm ve üç adet yeni destansı kostüm bulunmakta. Aynı zamanda 30 kapsül ile Yone'ye gelecek olan özel kostümüde elde etme şansınız ve oyunculara hava atabileceğiniz yepyeni bir kostümde gelmektedir.  Bu konuda merak etmenize gerek yoktur, İtemsatış sayesinde indirimli League of Legends Riot Points satın alarak, daha ucuz şekilde Vahşi Batı kostümlerine  sahip olabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve Riot Points ( RP ) satın alın. Vahşi batı kostümleri bu yamayla beraber PBE'ye gelmiştir ve tahminlere göre 21 Mart tarihinde tüm sunuculara geleceği gözükmektedir.

     

     

    ( Efsanevi ) Vahşi Batı Yone 1820 RP karşılığında satın alınabilir.

    League of Legends Yeni Vahşi Batı Kostümleri

     

    ( İhtişamlı ) Vahşi Batı Yone 30 kapsül karşılığında özel kostüm olarak alınabiliyor.

    League of Legends Yeni Vahşi Batı Kostümleri

     

    ( Destansı ) Vahşi Batı Evelynn 1350 Riot RP karşılığında alınabilir.
    League of Legends Yeni Vahşi Batı Kostümleri

     

    ( Destansı ) Vahşi Batı Gragas 1350 Riot Point karşılığında satılıyor.
    League of Legends Yeni Vahşi Batı Kostümleri
     

     

    ( Destansı ) Vahşi Batı Rell  1350  Riot RP karşılığında alınabilir.

    League of Legends Yeni Vahşi Batı Kostümleri

     

    En Ucuz LoL RP Kimden ve Nereden Alınır?

    Yeni  etkinlik kartı kazanabilmek, yeni gelecek olan şampiyonları anında açmak, yeni gelecek olan Vahşi Batı kostümlerini açmak veya içeriklere sahip olmayı hemen istiyorsanız hesabınızın alışveriş puanının yeterli olması gerekir. Uygun fiyatlı LoL RP ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidebilirsiniz.
    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html
    Sitemize bakiye yüklerken Türkiye'nin en güvenli ödeme seçeneklerini sizlere sunmaktayız. GPay, Papara, İninal ve banka havalesiyle siteye yükleme yapabilirsiniz. Ürünlerimiz 7/24 stoklarda otomatik teslim edilir, bir dakika bile olmadan anında kodunuzu alabilirsiniz. Vakit kaybetmeden bu avantajlardan yararlanmak için hemen üye olabilirsiniz ve alışveriş yapabilirsiniz. Sizin görüşleriniz nelerdir? Riot Games'in oyuna en son getirdiği bu yeni seti beğendiniz mi? Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek diğer haberlerimizin bildirimini alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    VALORANT Yeni Koleksiyon Felaketin Kalbi Geliyor

    VALORANT Yeni Koleksiyon Felaketin Kalbi Geliyor

    2 ay önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Set Felaketin Kalbi Her bölümle ve yamayla beraber oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, Valorant'ın yeni güncellemesiyle birlikte Felaketin Kalbi koleksiyonunu oyuna ekleyecektir. Valorant'a yeni gelecek olan yeni setin alevli ve kemik emasında olacağı kesinleşmektedir. Alev efektleri ve son vuruş animasyonuyla farklı bir temaya bürünmesiyle birlikte oyuna geliyor. Felaketin Kalbi Valorant'ın yeni bölümüyle birlikte gelec

    Sonraki Haber
    CD KEY Sayfamız Yenilendi

    CD KEY Sayfamız Yenilendi

    2 ay önce 7 dk okuma süresi

    Yenilenen CD Key Sayfamız Yayında! Oyun dünyasının kalbinde bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Siz değerli oyun severleri heyecanlandıracak bir haberimiz var! İnternetin en kapsamlı ve en uygun fiyatlı oyun mağazası CD Key sayfamız tamamen yenilendi. Yüzlerce yeni oyunu en cazip fiyatlarla sizlere sunmanın gururunu yaşıyoruz.   Yepyeni Bir Deneyim Oyun alışverişinizi daha keyifli ve kolay hale getirmek için web sitemizi baştan aşağı yeniledik. Artık ara

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim