League of Legends Wild Rift 5.1 Yaması

    League of Legends Wild Rift 5.1 Yaması

    Bu haberimizde Wild Rift'e gelen yeniliklerden bahsedeceğiz Wild Rift'e gelen 5.1 yamasıyla yeni şampiyonlar oyuna dahil ediliyor. Detaylar açıklama kısmında.

    Wild Rift 5.1 Yaması

    League of Legends: Wild Rift, 11 Nisan'da yayınlanacak olan 5.1 Yaması ile oyunnun kitlesine muazzam derecede güzel içerikler sunuyor. Bu güncelleme, Wild Rift'ın sürekli olarak oyun deneyimini geliştirmeye ve oynanırlığına yönelik çabalarını yansıtmaya devam etmektedir. Yepyeni içerikleriyle, şampiyonlarıyla, oynanış değişiklikleriyle ve daha pek çok yenilikle birlikte dolu bu güncellemede, oyunculara heyecan dolu bir yeni bir deneyim sunmaktadır.

     

    Yeni Şampiyonlar

    Vadi'ye girecek olan üç özel şampiyonla birlikte geliyor. Bu güçlü yeni şampiyonlarla oyun deneyiminizden keyif alacak ve rekabetinizi artıracaksınız.

     

    İntikam Mızrağı, Kalista

    Gölge Adalar'dan çıkıp gelmiş olan nişancı rolüne sahip olan Kalista düşmanlarının menzilindeyken attığı mızraklar sayesinde sürekli olarak hareket halinde ve gözüne kestirdiği rakipleri kusursuz bir şekilde avlayarak alt etmesini sağlayan türlü yetenekleri bulunmaktadır. 

    League of Legends Wild Rift 5.1 Yaması

     

    Mahvolmuş Kral, Viego

    Gölge Adalar'ın ortaya çıkmasının en büyük sorumlularından ve kalbi kırık olan Mahvolmuş Kral Viego'da uzun uğraşlar sonucu mobil platforma geliyor. Viego bir ormancı rolünde olarak rakiplerinin bedenlerini ele geçirerek yeteneklerine sahip olabilir ve vadide hüküm sürebilir. 

    League of Legends Wild Rift 5.1 Yaması

     

    Çarpık Treant, Maokai

    Yine Gölge Adalar'dan çıkıp gelmiş olan ve eskiden bu kadar sinirli gözükmeyen canlı bir ağaç olsada Maokai tank rolünde bir çok koridorda önemli bir yer edinebiliyor. Yetenekleri ile düşmanlarını kolayca yakalayabilir ve onların kaçmasını engelleyebilir.

    League of Legends Wild Rift 5.1 Yaması

     

    Yeni Şampiyon Yenilemeleri

    • Bu yama ile birlikte Miss Fortune artık rakiplerine daha kolay çifte vuruş yapmasını sağlayacak yeni bir pasifi olacak.
    • Riven'ın Ultisi artık bir rakibi katlettikten sonra otomatik olarak süresi uzatılıyor.
    • jax'ın ultiside artık LoL'de olduğu gibi rakiplere isabet ettirebilir aynı zamanda zırh ve büyü direncini arttırabilir.
    • Master Yi artık meditasyon yeteneği ile saldırılarını birleştiriliyor.

     

    Oynanış Yenilemesi

    Baron koridorunda bundan böyle takım arkadaşlarınıza eşlik edecek olan yeni bir tür birim bulunuyor. Artık girintiye girdiğinizde ortada duran sihirli çembere girdiğinizde Ixlat'lı Yosunsezeni çağrabiliyorsunuz. Bu birim aynı zamanda rakip kulelere ilave hasar verebilecek.

    League of Legends Wild Rift 5.1 Yaması

    League of Legends Wild Rift 5.1 Yaması

     

    Yeni Etkinlik

    Afet temasının gelişiyle birlikte Vadi'de artık Karasis yayılmış durumda olacak. Karasis oyunun kendisine de etki eden artık bir çok içerik olacak. Işık ve Afet olmak üzere iki kategoriye ayrılmış olacak. Ufukgetiren gibi Işık eşyaları ile birlikte koruma ve işlevselliğe ciddi derecede odaklanacak. Ebedi Kılıca benzeyen Afet eşyaları ise hem riski hem de getirisi büyük olan bir oynanış deneyimi sunacak.

    League of Legends Wild Rift 5.1 Yaması

    League of Legends Wild Rift 5.1 Yaması

     

    Yeni Oyun Modu

    Yeni Dalga savuma oyun modu olan Son Direniş daha çok bir PVE modu içerkmektedir. Bu modda hayalet olmadan önceki insan Kalista dönemine odaklanmaktadır. Bununla birlikte hem hikayeyi seven hem de PVE modlarını seven oyuncularında ilgi odağı olacağı gözükmektedir. Hikaye seven oyuncuları memnun etmek içinse her bölümle ilerledikçe hikaye parçası toplayarak yeni hikaye bölümlerini izleyip okuyabilecekler ve sonsuza kadar kolesiyonlarında yer edinebilecekler. 

    League of Legends Wild Rift 5.1 Yaması

     

    Yeni Kostümler

    • 13. Dereceli Sezonu Nisan ortasında başlayıp yeni bir Braum kostümüyle ödüllendireceksiniz
    • Yeni Wild Rift Kartıyla Lezzet Ruhu Fizz'e sahip olabilirsiniz Ardından Zebani Shen ile bu yola devam edebileceksiniz 
    • Fırtına Ejderi Lee Sin
    • Denge Ejderi Volibear
    • Obsidiyen Ejder Sett
    • Sukünet Ejderi Karma
    • Çelik Ejder Thresh
    • Ruh Dövüşçüsü Kalista
    • Ruh Dövüşçüsü Samira
    • Ruh Dövüşçüsü Jhin
    • Ruh Dövüşçüsü Gwen
    • Arcade Viego
    • Arcade Hecarim
    • Kromatik Baskıncı Corki
    • Kromatik Baskıncı Gragas
    • Kromatik Baskıncı Zeri
    • Yücelik Yolu Kayle
    • Yücelik Yolu Zed
    • Yücelik Yolu Shyvana
    • Yücelik Yolu Talon
    • Miyavkai 

     

    En İyi Wild Rift RP Nereden Alınır?

    11 Nisan'da gelecek olan yeni yama ile birlikte League of Legends: Wild Rift'in 5.1 Yamasıyla oyun deneyiminizi zirveye taşıyabilirsiniz, yeni şampiyonlarla tanışın ve heyecan verici etkinliklere katılım sağlayabilirsiniz bunun içinde alımlarınızı güçlendirmek için Wild Rift ürünlerimize göz atabilirsiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/wild-rift.html

    Oyunun bu büyük güncellemesinin keyfini çıkarın ve rekabetin ötesine ulaşın.


    Önceki Haber
    Overwatch Benzeri Marvel Rivals Oyunu Duyuruldu

    Overwatch Benzeri Marvel Rivals Oyunu Duyuruldu

    1 ay önce 6 dk okuma süresi

    Overwatch Benzeri Marvel Oyunu Marvel, uzun zamandır online kültürünün devamlı olarak geliştirildiği ve heyecan verici bir duyuruyla yeni ücretsiz oyunları olan Marvel Rivals'ı tanıtmış bulundu. Bu oyun, 6V6 oyuncu karşılaşmalarını içeren bir çok oyunculu nişancı oyunu olup, Overwatch tarzında bir deneyim sunmaktadır. Marvel evreninde geçen bu oyun, çeşitli süper kahramanları içeriyor.   Marvel Rivals, takım tab

    Sonraki Haber
    GTA 6 Hakkında Tüm Bilinenler 2024

    GTA 6 Hakkında Tüm Bilinenler 2024

    3 hafta önce 7 dk okuma süresi

    GTA 6 haritası ve geçeceği şehir GTA 6’nın haritası, GTA 5’in haritasından tam 2 katı daha büyük olacak. GTA: Vice City’nin geçtiği Vice City’de geçecek oyunun, Vice City’ye komşu bazı kasaba ve şehirleri de kapsayacak. Ayrıca oyunun hikayesinin bir bölümünün Küba’da da geçmesi bekleniyor. Ayrıca Rockstar Games oyunda terk edilmiş sualtı şehirleri olacağını da doğruladı. Yani nereden bakarsak ba

    En son yorumlar
    TotsukaShop
    TotsukaShop
    Bu wild rift de kendini iyi geliştirdi he
    Beğen Cevapla
    mamiurl61
    mamiurl61
    Daha ping sorununu cozmemisler ne gelismesi
    Beğen

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim