Battlefield 2042 Tanıtıldı

    Battlefield 2042 Tanıtıldı

    Beklediğimiz gün geldi ve DICE, çağdaş dünyaya dönüş yaptığımız yeni Battlefield oyununu tanıttı. Oyunun adı Battlefield 2042 olarak açıklandı. Tanıtım fragmanının her saniyesi soluk kesiciydi.

    Uzun Zamandır Beklenen Oyun

    Oyun severler olarak Battlefield serisinin hepimizin kalbinde mühim bir yere haiz bulunduğunu inkar edemeyiz. Özellikle Battlefield 3 ile dönemine damga vuran DICE ve EA, çağdaş cenk dünyasını Battlefield 4 ve Hardline’da da aktarmaya devam etmişti. Fakat serinin bir sonraki oyunları Battlefield 1 ve Battlefield V’te çağdaş dünyaya veda etmiştik.


    İşte bugün, çağdaş dünyaya tekrar döndüğümüz bir Battlefield oyunu tanıtıldı. Anlık olarak on binlerce oyuncu tarafınca takip edilen canlı yayında daha ilkin monitör görüntülerini gördüğümüz ama şaşırtıcı halde oyun ile alakalı oldukça azca bilgimiz olan Battlefield serisinin yeni üyesini gördük. Peki, tanıtım yayınında gördüğümüz kadarıyla yeni Battlefield bize neler sunacak? Gelin, detaylara inelim.


    Fragman, karlı ve dağlı bir bölgeyi görmemizle başladı ve peşinden gelişmiş, gökdelenlerin bolca olduğu bir şehre adım attık. Bunun peşinden çöl, ardındansa gizli saklı bir operasyon yürüttüğümüz tesiste kendimizi bulduk. Daha sonrasında buzullara adım attık ve gelişmiş araçlarla büyük çaplı bir savaşın ortasına atıldık. Derken yeniden kendimizi felaketin eşiğine sürüklenmiş bir şehirde bulduk. Sonrasında havaya, uçaklarla soluk kesici bir it dalaşına ve fırtınalı savaşlara şahitlik ettik. Ardından fragman sonlanmış oldu ve oyunun adı de gösterildi.

    Battlefield 2042 Tanıtıldı


    Tüm bu gördüklerimiz, görkemli grafiklerle yansıtıldı. Tabii fragman gereği bu grafikler, muhtemelen oyunun son halinde bu denli iyi olmayacak. Yine de yeni nesil Battlefield oyunlarını düşündüğümüzde yeni oyunda grafiklerin fragmana en yakın halde olmasını bekleyebiliriz. Bu oyun, şimdiden yeni rekorlara aday benzer biçimde duruyor.


    Battlefield, bundan 21 sene sonrasını mevzu aldığını belirten bir biçimde Battlefield 2042 ismiyle tanıtıldı. Oyun, elbet günümüze bakılırsa daha gelişmiş silahlara ve araçlara ev sahipliği yapıyor olacak.


    Ne zaman Çıkacak?

    Oyun, Microsoft Store, Epic Games ve PlayStation mağazalarında listelendi. Ön siparişe oluşturulan oyunun bütün platformlarda 22 Ekim 2021 tarihinde çıkış yapacağı açıklandı.


    Fiyatları ( PC )

    • Battlefield 2042: 419,99 TL
    • Battlefield 2042 Gold Edition: 599,99 TL
    • Battlefield 2042 Ultimate Edition: 799,99 TL


    PlayStation:

    • Battlefield 2042: 500 TL (PS4, PS5)
    • Battlefield 2042 Gold Edition: 700 TL
    • Battlefield 2042 Ultimate Edition: 900 TL


    Xbox:

    • Battlefield 2042: 449,99 TL
    • Battlefield 2042 Gold Edition: 629,99 TL
    • Battlefield 2042 Ultimate Edition: 809,99 TL


    Oynanış Tanıtımı Ne zaman Yapılır?

    Fragmanın nihayetinde DICE, ilk oynanış videosunu 13 Haziran 2021 tarihinde göreceğimizi açıkladı. Bu oynanış videosunu da sabırsızlıkla bekliyor olacağız ve tekrar aynı biçimde gördüklerimizi, sizlerle paylaşacağız. Bu oyun, önümüzdeki 2-3 yıla damgasını vuracak yeni bir Battlefield oyunu olacak desek yanlış olmayız.


    Önceki Haber
    Steam Fiyatı 32₺ Olan Oyunu Ücretsiz Yaptı

    Steam Fiyatı 32₺ Olan Oyunu Ücretsiz Yaptı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Museum of Other RealitiesDünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam, parasız oyun kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu defa düzgüsel koşullarda 32 TL'ye satın alınabilen "Museum of Other Realities" adlı bir oyunu parasız hale getiren platform yöneticileri, bu kampanyanın 21 Haziran'a kadar devam edeceğini söylüyorlar. Peki Museum of Other Realities, iyi mi bir oyun?Museum of Other Realities, bugüne dek alıştıklarımıza kıyasla entresan bir yapım. VR ekipmanlarla oynanabilen oyundak

    Sonraki Haber
    İçinde Türklerden Bir Şeylerin Bulunduğu 8 Oyun

    İçinde Türklerden Bir Şeylerin Bulunduğu 8 Oyun

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Ülke olarak yeni bir film yada oyun çıktığında içinde kendimizden bir şeyler aramak benzer biçimde bir huyumuz var. Eğer bir içerikte Türklerle alakalı bir şey görürsek o film yada oyunu daha çok sevebilir yada aynı miktarda nefret edebiliriz. Geçtiğimiz ay sizlere yabancı film ve dizilerde Türkiye'den bir şeylerin olduğu birtakım sahneleri listelemiştik. Bu içeriğimiz sizlerden de oldukça sayıda beğeni aldı. Bunun üstüne sizlere tekrar bizden bir şeylerin bulunmuş olduğu oyunları listeleyeceğiz

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim