Steam Fiyatı 32₺ Olan Oyunu Ücretsiz Yaptı

    Steam Fiyatı 32₺ Olan Oyunu Ücretsiz Yaptı

    Steam, düzgüsel fiyatı 32 TL olan Museum of Other Realities adlı bir sanal gerçeklik oyununu kısa süreliğine parasız yaptı. Sanal dünyada kendi müzenizi oluşturmanızı elde eden oyun, fazlaca oyunculu yapısıyla da dikkat çekiyor.

    Museum of Other Realities

    Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam, parasız oyun kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu defa düzgüsel koşullarda 32 TL'ye satın alınabilen "Museum of Other Realities" adlı bir oyunu parasız hale getiren platform yöneticileri, bu kampanyanın 21 Haziran'a kadar devam edeceğini söylüyorlar. Peki Museum of Other Realities, iyi mi bir oyun?


    Museum of Other Realities, bugüne dek alıştıklarımıza kıyasla entresan bir yapım. VR ekipmanlarla oynanabilen oyundaki amacını, kendi sanatınızı oluşturmak. Tek oyunculu yahut çevrimiçi fazlaca oyunculu olarak oynayabileceğiniz Museum of Other Realities, haiz olduğu dinamiklerle hayal gücünüzün sınırlarını zorlamanıza olanak tanıyor. İşte siz de artık bu oyunu, hiç bir karşılık ödemeden Steam kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

    Steam Fiyatı 32₺ Olan Oyunu Ücretsiz Yaptı


    2020 senesinde yayımlanan Museum of Other Realities, arkasındaki geliştirici takım tarafınca desteklenmeye devam ediyor. Bu bağlamda sık sık etkinlikler düzenleyen geliştirici takım, oyuncuların sanal dünyada bir araya gelebilmelerini sağlıyor. Bu arada, oyunun Steam'deki incelemelerine baktığımızda "Çok Olumlu" ibaresini gördüğümüzü belirtmek gerekiyor.


    Museum of Other Realities'ın sanal gerçeklik ekipmanlarıyla oynanıyor oluşu, bu oyunun sistem ihtiyaçlarını talep eder istemez artırıyor. Bu bağlamda bir oyuncunun, bu oyunu kolaylıkla oynayabilmesi için Intel Core i5-4590 işlemci, NVIDIA GeForce GTX 970 monitör kartı, 4 GB RAM ve 4 GB de depolama kapasitesi şeklinde gereksinimleri karşılıyor olması gerekiyor. Bu arada, bahsettiğimiz sistem gereksinimlerinin "en az seviye" bulunduğunu belirtelim.


    Önceki Haber
    Ubisoft'un Sevilen 3 Oyunu Birleştirme Kararı Aldığı İddia Edildi

    Ubisoft'un Sevilen 3 Oyunu Birleştirme Kararı Aldığı İddia Edildi

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Ubisoft’un; Tom Clancy serilerinden The Division, Ghost Recon ve Splinter Cell oyunlarının karışımı diyebileceğimiz bir FPS (First Person Shooter) oyunu üstünde çalmış olduğu söylentileri etrafta dolaşıyor. Bir Twitter kullanıcısının oyun içi sahneler bulunduğunu iddia etmiş olduğu fotoğraflara bakıldığında bu söylentiler çok güçlü hale geliyor.Bahsi geçen Twitter kullanıcımız Zer0_Bytes ve kendisi daha önceki zamanlarda Rainbow Six Siege ve Rainbow Six Extraction oyunlarından da sahneler alabil

    Sonraki Haber
    Battlefield 2042 Tanıtıldı

    Battlefield 2042 Tanıtıldı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Uzun Zamandır Beklenen OyunOyun severler olarak Battlefield serisinin hepimizin kalbinde mühim bir yere haiz bulunduğunu inkar edemeyiz. Özellikle Battlefield 3 ile dönemine damga vuran DICE ve EA, çağdaş cenk dünyasını Battlefield 4 ve Hardline’da da aktarmaya devam etmişti. Fakat serinin bir sonraki oyunları Battlefield 1 ve Battlefield V’te çağdaş dünyaya veda etmiştik.İşte bugün, çağdaş dünyaya tekrar döndüğümüz bir Battlefield oyunu tanıtıldı. Anlık olarak on binlerce oyuncu tarafınca takip

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim