League of Legends Dizisi Arcane'den Yeni Fragman

    League of Legends Dizisi Arcane'den Yeni Fragman

    Bu haberimizde League of Legends'in ilk dizisi olan Arcane'den Çin'den yeni fragman paylaşıldı detaylar açıklama kısmında.

    League of Legends Dizisi Arcane

    Riot Games, (LPL) League of Legends Pro League'nin 10. yıl dönümü olarak Netflix'te bu sonbahar çıkış yapacak olan ilk League of Legends dizisi Arcane'den bir fragman daha paylaşıldı. Fragman Weibo platformunda oldukça tepki aldı. MOBA hayranlarının dizinin hakkında biraz daha fazla şey keşfedebildiler. Bu vadedeki ana karakterler, önceki fragmanlarda olan aynı şampiyonlar Jinx ve Vi'ydi bunun yanında farklı karakterlerde var.


    Fragmanda gördüğümüz her ne kadar Çince olarak yayınlanmış olsa da bu bir sorun değil. Zaun ve Piltover arasında geçen ve sadece Jinx ve Vi arasında geçmeyecek bölgesel çatışma silah zorbalığı veya isyanlar gibi bir sürü hikayeyi de yanında getiriyor. Hatırlarsanız Riot Games eğlence departmanı ve film veya dizi projeleri için eski Netflix yönetcisi Brian Wright'ı işe alarak daha fazla hikayeyi bizlere sunacak.


    Dizi, Covid'in neden olduğu sorunlar nedeniyle dizi 2021 yılına ertelendi. Şu anda serinin hikayesinin nelerden oluşacağı bilinmiyor ancak şimdilik Riot Games, Jinx ve Vi arasındaki ilişkiyi iki ana başrol olarak gösterdi. Bu yeni fragmanla, artık kendi şehirlerinin tarihinin de devreye gireceğini biliyoruz. Bu aynı zamanda Ekko, Ziggs veya Twitch'in dizide yer alabileceğinden emin olan takipçilerin teorilerini besleyebilecek bir şey geliyor karşımıza.


    Sonuç

    Dizinin çıkmasına neredeyse az bir vakit kaldı bazı söylentilerin Ekim ayında çıkılacağı belirtiliyor. Dizi için herkes heyecanla beklediklerini ibare etti.


    Sosyal Medya

    Sosyal medya satışı ve takibi için bu linke tıklayarak Netflix veya daha bir sürü başka sosyal medya platformuna bakarak alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Riot Games, Eski Netflix Yönetcisini İşe Aldı

    Riot Games, Eski Netflix Yönetcisini İşe Aldı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games ve Brian WrightRiot Games, eğlence bölümünü geliştirmeye adayarak Brian Wright adlı eski Netflix yöneticisiyle güçlerini birleştiriyor. Brian Wright film ve dizi sektörü olarak League of Legends veya Valorant dizileri ve filmlerinin projelerini geliştirmesine yardımcı olacak. Bunun yanında Brian Wright eğlence ve oyun endüstrileri arasında yardım edecek.Brian Wright'ın eski dizi ve film projeleri olarak Stranger Things, 13 Reasons ve Why gibi içerikleriyle Netflix'e sunmuştu. Bu her n

    Sonraki Haber
    Valorant Yeni Haritası Fracture Hakkında Bilgiler

    Valorant Yeni Haritası Fracture Hakkında Bilgiler

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Harita FractureYeni harita 2 bölgeden oluşuyor A ve B bölgesi. Saldırı bölgesinde gözle görülür bir avantajı var. Bildiğimiz gibi savunma takımındaki oyuncuların haritanın tam ortasından doğuyor. Doğdukları zaman yine de A veya B bölgesine gidilebiliyor. Saldırı oyuncuları ise öyle bir yerde doğuyorlar ki hem önündeki ipler sayesinde Savunan takımdaki oyunculara kolaylıkla baskı sağlayabilme avantajını elde ediyorsunuz.Saldırı takımındaki A bölgesine gittiğiniz zaman sizleri otomatik kapıla

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim