Valorant Yeni Haritası Fracture Hakkında Bilgiler

    Valorant Yeni Haritası Fracture Hakkında Bilgiler

    Bu haberimizde Valorant'ın Yeni Haritası Fracture hakkında öğrendiğimiz bilgileri sizlerle paylaşacağız.

    Yeni Harita Fracture

    Yeni harita 2 bölgeden oluşuyor A ve B bölgesi. Saldırı bölgesinde gözle görülür bir avantajı var. Bildiğimiz gibi savunma takımındaki oyuncuların haritanın tam ortasından doğuyor. Doğdukları zaman yine de A veya B bölgesine gidilebiliyor. Saldırı oyuncuları ise öyle bir yerde doğuyorlar ki hem önündeki ipler sayesinde Savunan takımdaki oyunculara kolaylıkla baskı sağlayabilme avantajını elde ediyorsunuz.

    Valorant Yeni Haritası Fracture Hakkında Bilgiler


    Saldırı takımındaki A bölgesine gittiğiniz zaman sizleri otomatik kapılar karşılıyor. Ancak bu kapılar sayesinde rakip takımdaki mesafeyi hızlı bir şekilde mesafeyi kapatabiliyorsunuz. A kısmındaki Spike kurulma tarzı isterseniz platformun üstüne isterseniz platformun altına kurabiliyorsunuz. Bütün haritalar gibi burada da kendinizi savunabileceğiniz bir barikat var.


    B bölgesine giderken isterseniz merdiven kısmına veya tıpkı Split haritasında olduğu gibi ufak bir su kısmı olduğu gibi alt kısımdan gidilebiliyor. Hemen hemen Split ile aynı ancak daha uzun yollar var. Alan çok dar bir alan olduğu için Cypher gibi karakterlerin dar alanda tespit etmesi veya avantajı yakalaması daha olası ve savunma takımı olarak işinizi daha kolay halledebilmekte. Merdiven kısmından gittiğiniz zaman direkt olarak bölgenin içerisinde oluyorsunuz.

    Valorant Yeni Haritası Fracture Hakkında Bilgiler


    Bu haritada savunma takımının çok zor anlar yaşayacağını ve zorluk çekebileceğini anlayabiliriz. Dolayısıyla savunma kısmında sağdan soldan veya arkadan giriş olduğu için daha kolay Spike kurulabilir. Ortadaki bölge sayesinde Saldırı oyuncularının iple karşıdan geçmesi ve Saldırı oyuncularının çok kolaylıkla haritanın her yerinden çıkabilirler.

    Valorant Yeni Haritası Fracture Hakkında Bilgiler


    Yeni Harita Ne Zaman Çıkacak?

    Savaş biletinin bitmesine az bir süre kaldı ve şu andan itibaren Yeni Ajan'nın da oyuna geleceğinin duyurusu yapılmıştı. 8 Eylül'de yeni harita yeni savaş bileti ve Yeni Ajanla oyunun yeni sezonu başlayacak.


    VALORANT Özel Harekat koleksiyonunda hangi kaplamalar var?

    Yeni koleksiyonda 4 silah ve 1 bıçak bulunuyor. En büyük sürpriz ise Özel Harekat koleksiyonuyla birlikte oyuna kelebek bıçağın eklenmesi oldu. Spectre, Ghost, Phantom, Guardian ve kelebek bıçağın olduğu koleksiyonun toplam fiyatı 7100 Valorant Points. Eğer sadece kelebek bıçağı almak isterseniz 3.550 VPsilahları tek tek satın almak isterseniz 1.775 VP ödemeniz gerekiyor. Türkiye'nin en ucuz VALORANT VP kodlarını satın almak için hemen bu linke tıklayın.


    Önceki Haber
    League of Legends Dizisi Arcane'den Yeni Fragman

    League of Legends Dizisi Arcane'den Yeni Fragman

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends Dizisi ArcaneRiot Games, (LPL) League of Legends Pro League'nin 10. yıl dönümü olarak Netflix'te bu sonbahar çıkış yapacak olan ilk League of Legends dizisi Arcane'den bir fragman daha paylaşıldı. Fragman Weibo platformunda oldukça tepki aldı. MOBA hayranlarının dizinin hakkında biraz daha fazla şey keşfedebildiler. Bu vadedeki ana karakterler, önceki fragmanlarda olan aynı şampiyonlar Jinx ve Vi'ydi bunun yanında farklı karakterlerde var.Fragmanda gördüğümüz her ne kadar Çince

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Vex Yetenekleri

    League of Legends Yeni Şampiyon Vex Yetenekleri

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon VexLeague of Legends'in ışık muhafızı etkinliğinde gözüken ama hayli hayli çıkmayan karakterimiz bugün yetenek setiyle bizlere sunuluyor. Yeni şampiyonumuzun yeni mekanikleri üzerinde duracak olursak arkasındaki canlı gölgesi sayesinde animasyonları daha akıcı ve gerçekçi gözükmesinden dolayı şu ana kadar ki animasyonları en çok yatırılan şampiyonlardan bir tanesidir.YetenekleriPasif Yeteneği: Kıyamet ve KasvetKıyamet - Vex düzenli olarak Kıyamet'ten güç alır ve bir sonraki temel y

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim