Among Us'a Önümüzdeki Güncellemede Gelecek Tüm Yenilikler Açıklandı

    Among Us'a Önümüzdeki Güncellemede Gelecek Tüm Yenilikler Açıklandı

    Popüler oyun Among Us'ın yapımcısı Innersloth, Among Us için önümüzdeki dönemde gelecek yenilikleri açıkladı. 

    Geçtiğimiz günlerde Epic Games’in sürpriz oyun olarak verdiği Among Us, uzun vakit popüler olmuş ama hemen sonra kendisini yine etmiş olduğu için oyuncu kitlesi bir fazlaca azalmıştı.


    Bugünse Among Us’ın resmi Twitter hesabından meydana getirilen açıklamada, oyuna gelecek yenilikler ve geliştirmeler açıklandı.


    Yeni oyun modu ve özelleştirmeler

    Among Us'a Önümüzdeki Güncellemede Gelecek Tüm Yenilikler Açıklandı

    Açıklamalara göre, oyuna yeni bir saklambaç modu, vizör kozmetikleri, 15 oyunculu bir mod, başarımlar, yeni roller, yeni renkler ve fazlaca daha fazlasının geleceği belirtildi. Ancak bu güncellemelerin ne vakit yahut hepsinin aynı anda mı yoksa ayrı ayrı mı geleceği mevzusunda hiç bir izahat yapılmadı.


    Oyuna gelecek özelliklerin tanıtıldığı video:


    Summer Game Fest öncesi meydana getirilen açıklamada, imalatçı Innersloth’un oyuna hesap bağlama sistemini getireceği de açıklandı. Bu sayede oyun, birden oldukca platformda tek hesapla oynanabilecek.


    Şu anda Among Us, PC, iOS, Android ve Switch platformlarında mevcut. Yapımcı, bu sene arasında Playstation ve Xbox desteğinin de geleceğini belirtti.


    Önceki Haber
    League of Legends Arcane Dizisi için Ufak Bir Sahne Paylaştı

    League of Legends Arcane Dizisi için Ufak Bir Sahne Paylaştı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Arcane: Görülecek HesapYayınlanan sahnede Jinx'in geçmişine dair terk edilmiş bir eğlence alanına geldiği gözükmektedir Jinx'in geçmişine dair bir şeyler araştırdığını ve hatırlamaya çalışmakta olduğunu görmekteyiz. Ardından boks makinası için yerde duran zımbırtıyı aldıktan sonra bir karga belirerek Jinx'in nedensiz ve sorgulayamadığı tavrı ile silahına davranarak umursamaz bir şekilde kargayı vurduğunu görmekteyiz ki buda onun aslında ne kadar psikolojisi bozuk bir karakter olduğunu gösterir.

    Sonraki Haber
    FIFA 21’e Göre A Milli Takım’ın Oyuncu Güçleri

    FIFA 21’e Göre A Milli Takım’ın Oyuncu Güçleri

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Koronavirüs pandemisi sebebiyle 1 sene ertelenen Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası 11 Haziran'da başlayacak. Turnuvada A grubunda yer edinen millilerimiz, İtalya ile turnuvanın açılış maçında sahaya çıkacak. Son yılların en popüler futbol oyunları içinde başı çeken FIFA 21'de, A Milli Takım'ımızda yer edinen oyuncuların güçlerini sizler için derledik. Yaptığımız derlemede, oyuncuların çıkan kartları içinde en yüksek değerlerini aldık. Ayrıca ulusal takımda yer almayan oyunculara bu listede yer

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim