League of Legends Arcane Dizisi için Ufak Bir Sahne Paylaştı

    League of Legends Arcane Dizisi için Ufak Bir Sahne Paylaştı

    Riot, League of Legends için bu yıl çıkaracağı bir Dizi niteliğinde olan Arcane'den bir sahne yayınladı.

    Arcane: Görülecek Hesap


    Yayınlanan sahnede Jinx'in geçmişine dair terk edilmiş bir eğlence alanına geldiği gözükmektedir Jinx'in geçmişine dair bir şeyler araştırdığını ve hatırlamaya çalışmakta olduğunu görmekteyiz. Ardından boks makinası için yerde duran zımbırtıyı aldıktan sonra bir karga belirerek Jinx'in nedensiz ve sorgulayamadığı tavrı ile silahına davranarak umursamaz bir şekilde kargayı vurduğunu görmekteyiz ki buda onun aslında ne kadar psikolojisi bozuk bir karakter olduğunu gösterir. İlerleyen sahnelerde ise bulduğu zımbırtıyı boks makinasına takarak çalıştırdığını görmekteyiz Jinx çalışmaya başlar başlamaz geçmişinde kardeşi Vi ile arasında olup biteni görmektedir başta ne kadar iyi anlaştıklarını görüp Vi Jinx için bir oyuncak aldığını görmekteyiz daha sonraki Flashback'te ise Vi Jinx'in yaptığı bir şey için tokatladığını görüyoruz.

    League of Legends Arcane Dizisi için Ufak Bir Sahne Paylaştı

    Jinx ardından boks makinasına var gücüyle yumruklayarak Vi'nin önceden yaptığı en üst skoru geçmeye çalışmak ve kendini Vi'ye kanıtlamaya çalışmasıdır ancak geçmişinde ki kareler Vi ile yaşadığı bir travmada Jinx'in Vi'ye ne kadar kin tutacağını bilmekteyiz ardından Jinx neredeyse Vi'nin en üst skoruna ulaşmıştı ancak ne yazık ki başarısız olmuştu ardından sinirlerine tekrar hakim olamayan Jinx yumruklamak yerine ateş etmeye kalkıştı.


    Bu sahneden paylaşılan detaylar bu kadar olsa da dizide daha bir çok öğreneceğimiz şey var Jinx'in nasıl bu kadar delirdiğini ve kardeşi Vi ile olup biten kavganın nedenini öğrenmek ve küçükken olan bağlarının nasıl koptuğuna dair diziyi Netflix'te bu sene izlemek için güzel bir fırsat ve deneyim olacaktır ilk League of Legends dizisi için.


    Dizi Ne zaman Çıkıyor?

    2021 Sonbahar Netflix



    %10 indirimli Riot Points satın almak için tıklayınız.


    Önceki Haber
    Valorant Yeni Ajan için Tanıtım Videosu Yayınladı

    Valorant Yeni Ajan için Tanıtım Videosu Yayınladı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VALORANT’ta 16. Ajanın ne tür kabiliyet setine haiz olacağı birçok oyuncu tarafınca merakla bekleniliyor. Killjoy’un VALORANT’ın resmi Twitter hesaplarını ele geçirmesinin ardından, 16. Ajan ile alakalı Summer Game Fest’te kısa bir tanıtım videosu yayımlandı.Riot Games, pek fazla ayrıntıya girmek istemese de, Summer Game Fest’ten yararlanarak yeni VALORANT ajanını topluma sundular.Riot Games’in VALORANT’ın yeni ajanının kim olacağını bizlere göstermesi için ancak birkaç saniyelik bir video ehil

    Sonraki Haber
    Among Us'a Önümüzdeki Güncellemede Gelecek Tüm Yenilikler Açıklandı

    Among Us'a Önümüzdeki Güncellemede Gelecek Tüm Yenilikler Açıklandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Geçtiğimiz günlerde Epic Games’in sürpriz oyun olarak verdiği Among Us, uzun vakit popüler olmuş ama hemen sonra kendisini yine etmiş olduğu için oyuncu kitlesi bir fazlaca azalmıştı.Bugünse Among Us’ın resmi Twitter hesabından meydana getirilen açıklamada, oyuna gelecek yenilikler ve geliştirmeler açıklandı.Yeni oyun modu ve özelleştirmelerAçıklamalara göre, oyuna yeni bir saklambaç modu, vizör kozmetikleri, 15 oyunculu bir mod, başarımlar, yeni roller, yeni renkler ve fazlaca daha fazlasının g

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim