COD Warzone 60.000'den Fazla Hileciyi Yasakladı

    COD Warzone 60.000'den Fazla Hileciyi Yasakladı

    Call of Duty: Modern Warfare‘in yeni battle royale modu olan Warzone geçenlerde çıkış yaptı. Ancak oyuncular hileciler yüzünden oyuncular yavaş yavaş oyunu terketiyorlar bu durumdan sonra yeni bir güncellemeler ile 60.000 den fazla kişi yasaklandı detaylar aşağıda.

    Warzone Yeni Ban Dalgası!

    Mart 2020'de yayımlanan ücretsiz oyun, oyun severlere etkisinde bırakan bir hayatta kalma deneyimi sunuyordu. Ancak hile yazılımı geliştiren şirketler, oyunun tadını tuzunu kaçırdılar. Hal bu şekilde olunca da oyuncular, artık başkaldırı etme noktasına geldiler. Activision ise bugüne dek toplamda 300 binden fazla hilecinin banlandığını, hilecilere karşı sıfır tolerans ilkesini sürdüreceklerini açıkladı. 

    COD Warzone 60.000'den Fazla Hileciyi Yasakladı

    Call of Duty resmi twitter hesabından verilen bilgiye göre 60 binden fazla hesap daha kapatıldı ve toplam kapatılan hesap sayısı 300 binden fazla oldu yapılan açıklamalarda, oyunun dahili anti hile yazılımının iyileştirmesine devam edilmiş olduğu anlatım ediliyor. Bu bağlamda geliştiriciler, anti hile yazılımına yeni bir tespit sistemi eklemişler. Ayrıca şirket, ancak oyundaki hilecilerle değil hile geliştiren şirketlerle de hesaplaşılacağını söylüyor. Bu bağlamda hususi bir hukuki birim oluşturulduğunu beyan eden Activision, alakalı şirketlere dava açıldığını anlatım ediyor.


    Düşük komisyon ücretiyle satış yapıp para kazanmak için tıklayınız.


    Önceki Haber
    Resident Evil Village Lady Dimitrescu'nun Boyu Açıklandı

    Resident Evil Village Lady Dimitrescu'nun Boyu Açıklandı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Lady Dimitrescu Kaç Metre UzunluktaKorku oyunlarını seven oyuncular, bir süredir Capcom'dan gelecek yeni haberlere kulak kesilmiş durumdalar. Bunun nedeniyse, firmanın yeni bir Resident Evil oyunu üstünde çalışmalarını sürdürüyor oluşu. Geçtiğimiz günlerde oyunla alakalı ayrıntılı açıklamalar yapmış olup Resident Evil Village olarak isimlendirilecek bu oyunun tanıtım videosunu gösteren Capcom, şimdiyse oyundaki bir karakterle alakalı yeni açıklamalarda bulundu.Capcom'un hakkındaki izahat yapmış

    Sonraki Haber
    Xbox Game Pass Şubat Ayının İlk Yarısında Eklenecek Oyunları Açıkladı

    Xbox Game Pass Şubat Ayının İlk Yarısında Eklenecek Oyunları Açıkladı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Gamepass KütüphanesiMicrosoft'un abonelikli oyun servisi Game Pass'e eklenecek olan yeni oyunlar duyuruldu. Xbox'ın resmi web sitesinden meydana getirilen açıklamada servise eklenecek olan toplam 7 oyunun duyurusu gerçekleştirildi.Bu oyunlardan 4 tanesi Game Pass'in PC kütüphanesine, 5 tanesi konsol kütüphanesine, 5 tanesi de Microsoft'un bulut oyun servisi xCloud'a eklenecek. Peki, Game Pass kütüphanesine eklenecek olan yeni oyunlar nelermiş gelin hep beraber bakalım.Eklenilenecek OyunlarGhost

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim