Resident Evil Village Lady Dimitrescu'nun Boyu Açıklandı

    Resident Evil Village Lady Dimitrescu'nun Boyu Açıklandı

    Capcom, Resident Evil fanatiklerinin bir süredir konuşmuş olduğu Lady Dimitrescu karakteriyle alakalı bir izahat yaptı. Twitter üstünden meydana getirilen açıklamalarda, Resident Evil Village'da karşımıza çıkacak karakterin, boyunun ne kadar uzunluğunda olduğu açığa kavuşturuldu.

    Lady Dimitrescu Kaç Metre Uzunlukta

    Korku oyunlarını seven oyuncular, bir süredir Capcom'dan gelecek yeni haberlere kulak kesilmiş durumdalar. Bunun nedeniyse, firmanın yeni bir Resident Evil oyunu üstünde çalışmalarını sürdürüyor oluşu. Geçtiğimiz günlerde oyunla alakalı ayrıntılı açıklamalar yapmış olup Resident Evil Village olarak isimlendirilecek bu oyunun tanıtım videosunu gösteren Capcom, şimdiyse oyundaki bir karakterle alakalı yeni açıklamalarda bulundu.

    Capcom'un hakkındaki izahat yapmış olduğu karakter, Lady Dimitrescu. Bu karakter, oyunun fanatikleri tarafınca up uzun bir süredir konuşuluyor. Çünkü bu karakter, diğerlerine kıyasla fazlaca uzun. Ayrıca genel hatlarıyla da korkutucu bir görüntüsü var. İşte bu karakter, bilhassa de boyu sebebiyle oyuncuların gündemine oturmuştu. Hatta Kotaku'dan Ash Parrish, bu karakterin ortalama 2,5 metre uzunlukta bulunduğunu tahmin ettiğini söylemişti. Hal bu şekilde olunca da Capcom, oyunseverlerin kafasındaki sual işaretlerini gidermek için Twitter'ın yolunu tuttu.

    Resident Evil Village Lady Dimitrescu'nun Boyu Açıklandı

    Konuyla alakalı açıklamalar, Capcom'un sanat direktörü olarak vazife meydana getiren Tomonori Takano'dan geldi. Şirketin resmi Twitter hesabından bir gönderi paylaşan Takano, Lady Dimitrescu'nun boyunun şapkası ve topukluları dahilken 2,9 metre bulunduğunu söyledi. Yani bu kadın, hakikaten de uzun.


    Resident Evil Village Lady Dimitrescu'nun Boyu Açıklandı


    Sonuç olarak Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021 tarihinde oyuncuların önüne sunulacaktır ve birden fazla tehlike ile karşı karşıya kalacağımızın göstergesiydi.


    Önceki Haber
    Rocket League Super Bowl Etkinliği 3 Şubat'ta Geliyor

    Rocket League Super Bowl Etkinliği 3 Şubat'ta Geliyor

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

     Bowl Etkinliği Ne zaman?Hoplayıp zıplayan otomobillerle futbol oynadığımız ve oldukça sayıda hayranı bulunan oyun Rocket League, NFL finali olan Super Bowl için hususi bir faaliyet düzenliyor. Bu faaliyet için oyuna bir de yeni mod eklenecek.3 Şubat'ta başlamış olacağı açıklanan etkinlikte Rocket League, bizim bildiğimiz anlamda futboldan birazcık daha uzaklaşacak ve bu kez Amerikan futbolu temasıyla karşımızda olacak. Temaya müsait olarak kozmetik içerikler de sağlanacak.Gridiron ModuEtkinlik

    Sonraki Haber
    COD Warzone 60.000'den Fazla Hileciyi Yasakladı

    COD Warzone 60.000'den Fazla Hileciyi Yasakladı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Warzone Yeni Ban Dalgası!Mart 2020'de yayımlanan ücretsiz oyun, oyun severlere etkisinde bırakan bir hayatta kalma deneyimi sunuyordu. Ancak hile yazılımı geliştiren şirketler, oyunun tadını tuzunu kaçırdılar. Hal bu şekilde olunca da oyuncular, artık başkaldırı etme noktasına geldiler. Activision ise bugüne dek toplamda 300 binden fazla hilecinin banlandığını, hilecilere karşı sıfır tolerans ilkesini sürdüreceklerini açıkladı. Call of Duty resmi twitter hesabından verilen bilgiye göre 60 binden

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim