Battlefield 6’dan yeni bilgiler sızdırıldı

    Battlefield 6’dan yeni bilgiler sızdırıldı

    Electronic Arts’ın (EA) mühim oyun serilerinden Battlefield, bu senenin sonuna doğru hayranlarıyla buluşacak. Oyunun çıkmasına bir fazlaca vakit olsa da, Battlefield 6 ile alakalı yeni bilgiler sızdırılmış durumda.

    Battlefield 6 eski oyundan ilham alacak


    Bu senenin nihayetinde yeni Battlefield oyununa sahip olacağız. Birçok oyuncunun dört gözle beklediği yapım, söylentilere nazaran günümüzün cenk atmosferine geri dönecek. Call of Duty ve Battlefield ile alakalı güvenilen bir kaynak olarak düşünülen Tom Handerson’a nazaran Battlefield 6, Battlefield 3’ten büyük seviyede esin alacak. Ayrıca, oyun sadece ‘Battlefield’ olarak adlandırılacak ve PS4 ve Xbox One için de gelecek.

    Battlefield 6’dan yeni bilgiler sızdırıldı

    Henderson, PS4 ve Xbox One sürümünün yalnızca birtakım grafiksel indirmeler ve sınırı olan yıkımla 32’ye karşı 32 oyun moduna haiz olacağını belirtirken, son zamanlarda oldukça popüler olan battle royale moduna benzeyen ve 128 oyuncuya kadar destekleyen büyük ölçekli haritaların yer alacağını da vurguladı. Görünüşe bakılırsa EA, Call of Duty Warzone’un yakaladığı başarıdan fazlaca etkilenmiş. Ve yeni oyunu Battlefield 6 ile oldukça daha iyi bir battle royale deneyimi taktim etmek istiyor.


    Öte taraftan oyunun PS4 ve Xbox One sürümleri tamamıyla değişik bir stüdyo veya aynı stüdyonun değişik bir kısmı tarafınca geliştiriliyor. Bu da EA cephesinde oyunun her iki sürümünü de ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor.


    2021’in son aylarında piyasaya sürülecek oyunla alakalı sızan bilgiler her ne kadar heyecanlandırsa da, resmi duyurularda durumun değişik olabileceğini belirtelim.


    Önceki Haber
    Son Derece Nadir Bir CS:GO Silah Kaplaması 150 Bin Dolara Satıldı

    Son Derece Nadir Bir CS:GO Silah Kaplaması 150 Bin Dolara Satıldı

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    150.000 dolar değerindeki CS:GO silah kaplaması: AK-47 Case Harderdened ST MW 661Silah kaplaması (skin) ticareti, 2013 yılındaki Arms Deal güncellemesinden bu yana CS:GO'nun en mühim parçalarından biri haline gelmiş durumda ve oyuncular tabanca kaplaması ticaretini artık yalnızca ellerindeki kaplamaları yenileriyle değişiklik yapmak için değil, son aşama ender olan kaplamalar yardımıyla gelir elde etmek için de kullanıyor.ROFL isimli Twitter kullanıcısı, 14 Ocak’ta paylaştığı bir tweette “Bir ar

    Sonraki Haber
    Hitman 3 Tüm Dünyayla Aynı Anda Türkiye'de Satışa Sunuldu

    Hitman 3 Tüm Dünyayla Aynı Anda Türkiye'de Satışa Sunuldu

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Ajan 47, Londra'dan Dubai'ye kadar gidecekPek oldukca oyunseverin büyük bir heyecanla beklediği o gün geldi çattı. Yıllar ilkin yaşamımıza girip bir efsaneleşmiş haline dönüşen Hitman serisinin üçüncü ve son oyunu, an itibarıyla resmen erişilebilir oldu. Konsol sahiplerinin dijital mağazalardan, PC sahiplerinin ise Epic Games üstünden erişebildikleri oyun, up uzun bir bekleyişin arkasından nihayet yayınlandı.IO Interactive tarafınca geliştirilen Hitman 3, ilk defa geçtiğimiz haziran ayında, Play

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim