Honor of Kings Invitational Türkiye'ye Geliyor

    Honor of Kings Invitational Türkiye'ye Geliyor

    Bu haberimizde dünyaca ünlü Mobil Moba olan Honor of Kings'in espor turnuvası Türkiye'ye getiriliyor detaylar açıklama kısmında yer alıyor.

    Honor of Kings Invitational Türkiye'de

    Türkçe dil desteği ile yayınlanan ve dünyanın en popüler mobil MOBA oyunu Honor of Kings, Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde gerçekleşecek Esports World Cup’a katılmak üzere global ve rekabetçi bir espor ekosistemi oluşturma hedefiyle 15 milyon dolarlık bir yatırım yapma kararı almıştı. Şimdi ise bu heyecan verici programın ilk ayağı, 2 – 10 Mart tarihleri arasında İstanbul’da Grand Pera’da düzenlenecek olan Honor of Kings Invitational 1. Sezon turnuvasıyla başlıyor.

    Honor of Kings Invitational Türkiye'ye Geliyor

     

    Tencent Türkiye Ülke Müdürü, Honor of Kings Global Invitational Series’in 2024 yılı için büyük bir yatırım planıyla uluslararası mobil espor sahnesine girdiğini vurgulayarak, “Bu gelişme, Türkiye’nin küresel oyun ekosistemindeki önemini gösteriyor. 2 – 10 Mart tarihleri arasında Grand Pera Emek Sahnesi’nde ev sahipliği yapacağımız bu etkinlikte üç Türk takımımız ülkemizi temsil edecek. Kendileriyle gurur duyuyorum ve bol şans diliyorum. İnanıyorum ki bu program ve ekiplerimizin çabalarıyla espor ekosistemini büyütecek, yeni bir espor kitlesinin oluşmasına öncülük edeceğiz” şeklinde konuşuyor.

    Honor of Kings Invitational Türkiye'ye Geliyor

     

    Şenyüz, oyuncuların en iyi deneyimi yaşamalarını sağlamak adına özel çalışmalar yaptıklarını vurguluyor. “Oyunda Türkçe dil desteği bulunuyor ve ilerleyen süreçte yerelleştirme unsurlarımızı artıracağız. Orijinal kahraman ve kostümlere ek olarak Honor of Kings'e ülkemizden yerel karakter ve kostümleri de dahil edeceğiz” diyor. Ayrıca, bölgesel sunucular kurarak oyun kalitesini artırmayı hedeflediklerini ve oyuncuların geri bildirimlerini dikkate almak için özel müşteri hizmetleri ekipleri kurduklarını ifade ediyor. 


    Honor of Kings Invitational Hangi Tarihlerde Olacak?

    Etkinliğe Türkiye dahil beş farklı ülkeden katılacak espor takımları, 9 milyon TL’yi aşan ödül havuzunda mücadele edecekler. Tencent Games Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz, Honor of Kings’in ön kayıt sürecinde bölgedeki oyun severlerden büyük bir ilgi gördüğünü belirtiyor ve sadece iki ay içinde Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve BDT bölgelerinden 3 milyondan fazla oyuncunun ön kayıt yaptırdığını paylaşıyor. 2 – 5 Mart arası Grup aşamaları başlayacak, 7 – 8 Mart arası Çeyrek Finaller, 9 Mart Yarı Finaller ve 10 Mart ile birlikte Final karşılaşması olacak.

    Honor of Kings Invitational Türkiye'ye Geliyor


    Önceki Haber
    Riot Games Yeni Dövüş Oyununun Resmi Adını Açıkladı

    Riot Games Yeni Dövüş Oyununun Resmi Adını Açıkladı

    2 ay önce 6 dk okuma süresi

    Project L Resmi Adı ve Oynanış Videosu Riot Games, dünya çapında oyun endüstrisine yön veren bir dev olarak, heyecan verici bir adım atmaya hazırlanıyor: "2XKO". Şirket, uzun bir bekleyişin ardından duyurduğu yeni dövüş oyunuyla oyun dünyasına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Bu epik oyun, "Project L" olarak bilinen gizemli bir projenin ardından ortaya çıkıyor ve Riot Games'in oyun portföyünde özel bi

    Sonraki Haber
    VALORANT Yeni Koleksiyon Felaketin Kalbi Geliyor

    VALORANT Yeni Koleksiyon Felaketin Kalbi Geliyor

    2 ay önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Set Felaketin Kalbi Her bölümle ve yamayla beraber oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, Valorant'ın yeni güncellemesiyle birlikte Felaketin Kalbi koleksiyonunu oyuna ekleyecektir. Valorant'a yeni gelecek olan yeni setin alevli ve kemik emasında olacağı kesinleşmektedir. Alev efektleri ve son vuruş animasyonuyla farklı bir temaya bürünmesiyle birlikte oyuna geliyor. Felaketin Kalbi Valorant'ın yeni bölümüyle birlikte gelec

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim