Skyrim Xbox Game Pass'a Geliyor

    Skyrim Xbox Game Pass'a Geliyor

    Xbox Game Pass sayesinde 100'e yakın oyunu ücretsiz şekilde oynayabiliyorsunuz, artık Skyrim Special Edition da ücretsiz olacak.

    Microsoft'un Bethesda'yı satın almasıyla birlikte Xbox'un önünün açılacağını hepimiz biliyorduk. Skyrim Special Edition'un Xbox Game Pass içeriğine eklenmesiyle birlikte, ilk defa bir Bethesda oyunu ücretsiz olarak abonelere sunuldu.


    Skyrim Special Edition şu anda sadece Xbox oyuncuları için Game Pass'e eklenmiş durumda. İlerleyen dönemde PC'ye eklenmesi de muhtemel görünüyor.


    Xbox Game Pass Nedir?

    Microsoft'un sunduğu bir hizmet olan Xbox Game Pass, oyuncuların aylık ücret ödemek şartıyla, yüzden fazla oyuna ücretsiz erişmesini sağlıyor. Her ay yeni oyunlar eklenir ve bazı oyunlar bu listeden çıkartılır. Xbox tarafından gelen son açıklamada Skyrim Special Edition ücretsiz olacağı duyuruldu.


    Xbox Game Pass Fiyatları

    • PC: 29.99₺
    • Konsol: 29.99₺
    • Ultimate: 44.99₺ (konsol + bilgisayar)


    Skyrim Nedir?

    Skyrim, dünyada RPG yani Rol Yapma Oyunu kategorisinin en tanınmış ve en iyi oyunlarından biridir. Bethesda Game Studios ve Iron Galaxy tarafından geliştirilip, 2011 yılının Kasım ayında piyasaya sürüldü. Skyrim'de oluşturduğunuz karakterin gelişimini, oyuncunun kararlarının etkilemesi oyun dünyasına başka bir boyut kazandırdı.


    Skyrim, PS3, PS4, PC, Xbox One, Nintendo Switch ve Xbox 360 platformlarında oynanabilir durumdadır.


    Skyrim Special Edition şu anda ücretsiz olarak Xbox platformunda oynanabilir durumda. Bu sürümle Skyrim'in en gelişmiş grafiklerini ve bütün indirebilir içeriklerini sahipleneceksiniz.


    Önceki Haber
    Facebook'tan Epic Games'e Destek

    Facebook'tan Epic Games'e Destek

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Neler Yaşanmıştı?Daha önce yayınladığımız bir haberde Apple'ın Fortnite'ı App Store'dan kaldırdığını sizlerle paylaşmıştık. Bu yasaklanmanın sebebi Epic Games'in Fortnite uygulaması içerisinde direkt olarak bakiye yükleyip, ürün satın alınmasına izin veren bir sistem geliştirmesiydi. Bu durumda Apple'a %30 komisyon ödenmemiş ve oyuncular daha ucuza V-Papel satın almış oluyordu.Bu durum Apple'ın politikalarını ihlal ettiği için Fortnite, App Store üzerinden kaldırılmış ve taraflar dava sürecine g

    Sonraki Haber
    Cities: Skylines, Epic Games Store'da Ücretsiz

    Cities: Skylines, Epic Games Store'da Ücretsiz

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Epic Games adını son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlarla duyurmayı başaran bir oyun platformu. Özellikle GTA 5 gibi bir oyunu ücretsiz şekilde dağıtarak tüm dünyada adından söz ettirmişti.İlk günün ücretsiz oyunu belli olduEpic Games 15 gün üst üste ücretsiz oyun dağıtacağını açıkladıktan sonra sızdırılan bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Tahmin edilenin dışında bugün yani 17 Aralık tarihinde ücretsiz olan oyun Cities: Skylines oldu. Oyunu hemen Epic Games Store üzerinden kütüphanenize ekleye

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim