Facebook'tan Epic Games'e Destek

    Facebook'tan Epic Games'e Destek

    Epic Games'in Apple'a karşı açtığı davaya Facebook'tan destek geldi, detaylar aşağıda.


    Neler Yaşanmıştı?

    Daha önce yayınladığımız bir haberde Apple'ın Fortnite'ı App Store'dan kaldırdığını sizlerle paylaşmıştık. Bu yasaklanmanın sebebi Epic Games'in Fortnite uygulaması içerisinde direkt olarak bakiye yükleyip, ürün satın alınmasına izin veren bir sistem geliştirmesiydi. Bu durumda Apple'a %30 komisyon ödenmemiş ve oyuncular daha ucuza V-Papel satın almış oluyordu.


    Bu durum Apple'ın politikalarını ihlal ettiği için Fortnite, App Store üzerinden kaldırılmış ve taraflar dava sürecine girmişti.


    Facebook'tan Epic Games'e Destek

    Facebook, Apple'a dava açarak Epic Games'e bir destek sağlıyor. Facebook'un Apple'ı dava etme sebebi ise Apple tarafının haksız politikaları olduğunu açıkladı.


    Facebook gizlilik ve kamu politikaları direktörü Steve Satterfield, yaptığı açıklamada "Apple'ın haksız politikalarının mahkeme tarafından kapsamlı şekilde araştırılmasını bekliyoruz" dedi.


    Apple Tarafından Cevap

    Apple tarafından yapılan "Facebook gizlilik ilkelerine bakmaksınız üyeleri hakkında sınırsız bilgi toplamaya çabalıyor" açıklaması basında büyük ses getirdi.


    Önümüzdeki yıl Amerika Birleşik Devletleri mahkemelerinde milyar dolarlık şirketlerin birbiriyle hesaplaşmalarını izleyeceğiz :)


    Önceki Haber
    Discord Mobil Uygulama Üzerinden de Ekran Paylaşılabilecek

    Discord Mobil Uygulama Üzerinden de Ekran Paylaşılabilecek

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Discord Nedir?Discord, genellikle oyuncular tarafından kullanılan bir sesli, görüntülü ve yazılı iletişim programıdır. Kullanmak tamamen ücretsizdir ve size arkadaşlarınızla iletişimde kalmak için olanak tanır. Belli bir ücret karşılığında hesabınıza Discord Nitro geliştirmesini uygularsanız bazı ayrıcalıklar kazanabilirsiniz.Mobil uygulamaya ekran paylaşma özelliği geliyorDiscord hem masaüstü hem de mobil uygulama üzerinden erişilebilen bir programdır. Fakat bazı fonksiyonlar masaüstünde çalışı

    Sonraki Haber
    Skyrim Xbox Game Pass'a Geliyor

    Skyrim Xbox Game Pass'a Geliyor

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Microsoft'un Bethesda'yı satın almasıyla birlikte Xbox'un önünün açılacağını hepimiz biliyorduk. Skyrim Special Edition'un Xbox Game Pass içeriğine eklenmesiyle birlikte, ilk defa bir Bethesda oyunu ücretsiz olarak abonelere sunuldu.Skyrim Special Edition şu anda sadece Xbox oyuncuları için Game Pass'e eklenmiş durumda. İlerleyen dönemde PC'ye eklenmesi de muhtemel görünüyor.Xbox Game Pass Nedir?Microsoft'un sunduğu bir hizmet olan Xbox Game Pass, oyuncuların aylık ücret ödemek şartıyla, yüzden

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim