Riot Games, Eski Netflix Yönetcisini İşe Aldı

    Riot Games, Eski Netflix Yönetcisini İşe Aldı

    Bu haberimizde Riot Games, eski Netflix yöneticisi olan Brian Wright işe aldı detaylar açıklama kısmında.

    Riot Games ve Brian Wright

    Riot Games, eğlence bölümünü geliştirmeye adayarak Brian Wright adlı eski Netflix yöneticisiyle güçlerini birleştiriyor. Brian Wright film ve dizi sektörü olarak League of Legends veya Valorant dizileri ve filmlerinin projelerini geliştirmesine yardımcı olacak. Bunun yanında Brian Wright eğlence ve oyun endüstrileri arasında yardım edecek.


    Brian Wright'ın eski dizi ve film projeleri olarak Stranger Things, 13 Reasons ve Why gibi içerikleriyle Netflix'e sunmuştu. Bu her ne kadar ilgi görse de League of Legends veya Valorant dizileri ve filmlerinin geliştirilmesinde büyük bir önem arz ediyor.


    Arcane

    Bu yıl sonbahar aylarında çıkacak olan League of Legends dizisi Arcane ile yepyeni bir kapı aralayacağını ve League of Legends hikayesinin başlayacağı Brian Wright'a bunun üzerinde daha öncesinde çalıştığı bildirildi. Dizi bu sonbahar Netflix'te yayınlanacak.


    Sosyal Medya

    Sosyal medya satışı ve takibi için bu linke tıklayarak Netflix veya daha bir sürü başka sosyal medya platformuna bakarak alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    League of Legends Yeni Şafak ve Gece Kostümlerinin Duyurusu Yayınlandı

    League of Legends Yeni Şafak ve Gece Kostümlerinin Duyurusu Yayınlandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Tanıtım VideosuLeague of Legends bugün yayınladığı bir video sayesinde sonraki yama gelebilecek kostümlerin tanıtımını bizlere sunmuştur.Yeni Şafak ve Gece KostümleriSırasıylaEn solda MorganaAltındaki Vex ( Yeni Şampiyon )En baştaki KaynOrtadaki YoneEn sağdaki LilliaAşağısındaki TryndamereÖzellikle Kayn oyuncuları çok uzun zamandır bir kostüm bekliyordu ( Neredeyse 1100 gündür ) ve bununla birlikte iki farklı formun taraf değişmesi gibi özellikleri de tekrardan bize sunacaklar. Tahminen Yone kos

    Sonraki Haber
    League of Legends Dizisi Arcane'den Yeni Fragman

    League of Legends Dizisi Arcane'den Yeni Fragman

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends Dizisi ArcaneRiot Games, (LPL) League of Legends Pro League'nin 10. yıl dönümü olarak Netflix'te bu sonbahar çıkış yapacak olan ilk League of Legends dizisi Arcane'den bir fragman daha paylaşıldı. Fragman Weibo platformunda oldukça tepki aldı. MOBA hayranlarının dizinin hakkında biraz daha fazla şey keşfedebildiler. Bu vadedeki ana karakterler, önceki fragmanlarda olan aynı şampiyonlar Jinx ve Vi'ydi bunun yanında farklı karakterlerde var.Fragmanda gördüğümüz her ne kadar Çince

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim