Blizzard'a Bir Hack Saldırısı Düzenlendi ve Erişim Sağlanamadı

    Blizzard'a Bir Hack Saldırısı Düzenlendi ve Erişim Sağlanamadı

    Bu haberimizde Blizzard'a düzenlenen hack saldırısının nedenlerinden ve nasıl olduğundan bahsedeceğiz detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Blizzard'a siber taarruz düzenlendi. DDoS tekniğiyle hücum eden korsanların veri çalıp çalmadığı bilinmezken, taarruz anında oyuncuların sistemlere girişleri katiyen hale geldi.

    Oyun dünyasının mühim isimlerinden olan Blizzard, dün akşam bir siber saldırıyla hack dünyasının en popüler tekniklerinden olan DDoS'u kullanarak gerçekleştirdikleri saldırılarda, Blizzard'ın oyun istemcisi olarak malum Battle.net'i hedef aldılar. Bu taarruz, meydana getirilen açıklamalara bakılırsa herhangi bir sıkıntı yaşanmadan geri kovdu.


    Buna yönelik DDoS saldırısı, çok güçlüymüş şeklinde görülmekte. Oyuncuların taarruz esnasında bilhassa Overwatch ve Call of Duty: Warzone şeklinde çevrimiçi oldukça oyunculu oyunlara girmekte zorlandılar. Ayrıca saldırıyı geri kovmak o denli zor oldu ki Blizzard, istemciyi açan kullanıcılara bir bildirim göndererek taarruz altında olduklarını açıklamaya çalıştı. Blizzard tarafınca meydana getirilen açıklamalarda, saldırının geri tamamen geri gönderildiği söylenildi edildi. Şirket, herhangi bir veri ihlali yaşanıp yaşanmadığına dair konuşmadı ancak şu ana kadar mevzuyla alakalı herhangi bir yakınma bildirimi de gerçekleşmedi.


    Firmanın da değinmediği benzer biçimde herhangi bir veri ihlali yok gibi durmakta. Saldırı anında sisteme giriş oluşturmaya çalışan oyuncular, 10 dakikadan uzun soluklu kuyruklara sokulurken, kimi kullanıcılara nazaran bekleme sayfasına erişmek bile olası değildi.



    Önceki Haber
    VALORANT Champions 2021 Koleksiyonu Mağazada

    VALORANT Champions 2021 Koleksiyonu Mağazada

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    1-12 aralık tarihleri arasında Almanya Berlin'de oynanacak olan Champions turnuvasını iple çekiyoruz. Bu bekleyişten önce Riot Games yaptığı hamleyle Valorant oyun içi mağazasına yeni bir koleksiyon ekledi. Koleksiyonun adı Champions 2021, içerisinde Vandal ve karambit gibi iki değerli kaplama bulunduruyor. Satışlardan elde edilen gelirin %50'sinin takımlara dağıtılacağı da duyuruldu.Champions 2021 paket fiyatı6263 VP karşılığında bu koleksiyona sahip olabilir ve Vandal ve Karambit'in yanı sıra

    Sonraki Haber
    Spiderman No Way Home'da Andrew ve Tobey Ne Kadar Gözükecek?

    Spiderman No Way Home'da Andrew ve Tobey Ne Kadar Gözükecek?

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Andrew Garfield ve Tobey Maguire'ın ne kadar zaman gözükeceği sızdırıldı. Daniel Richtman tarafınca ortaya atılan iddiaya nazaran filmde yarım saatlik süresine gösterilmesi planlanılıyor.Uzun senelerdir tartışılan, yeni Spiderman serisi öncesinde bile ''İki kainat bir araya gelseler iyi mi olurdu acaba?'' diye düşündüğümüz Spiderman'lerin birleşmesi teorileri, en sonucunda Marvel Sinematik Evreni'ndeki çoklu kainat yardımıyla gerçekleşecek. Bu mevzu ile alakalı halen hiç bir resmi izahat yahut i

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim