Spiderman No Way Home'da Andrew ve Tobey Ne Kadar Gözükecek?

    Spiderman No Way Home'da Andrew ve Tobey Ne Kadar Gözükecek?

    Bu haberimizde yeni gelecek olan Spiderman filmi Spiderman No Way Home'da gösterilecek olan Andrew Garfield ve Tobey Maguire’ın ne kadar gösterileceğine dair internette iddialar dolaşıyor.

    Andrew Garfield ve Tobey Maguire'ın ne kadar zaman gözükeceği sızdırıldı. Daniel Richtman tarafınca ortaya atılan iddiaya nazaran filmde yarım saatlik süresine gösterilmesi planlanılıyor.

    Uzun senelerdir tartışılan, yeni Spiderman serisi öncesinde bile ''İki kainat bir araya gelseler iyi mi olurdu acaba?'' diye düşündüğümüz Spiderman'lerin birleşmesi teorileri, en sonucunda Marvel Sinematik Evreni'ndeki çoklu kainat yardımıyla gerçekleşecek. Bu mevzu ile alakalı halen hiç bir resmi izahat yahut imaj paylaşılmamış olsa da artık pek çok bu teoriye kati gözüyle bakıyor.

    Spiderman No Way Home'da Andrew ve Tobey Ne Kadar Gözükecek?


    İşin en dört gözle beklenen yanıysa Andrew Garfield ve Tobey Maguire ikilisinin yeni filmin ne kadarında gözükecekleriydi. Bu mevzuda birbirinden değişik iddialar ortaya atılmaya devam ederken bir iddia da Twitter’da film sektörünün içerisinden haberler paylaşan Daniel Richtman'dan geldi. Richtman, yüklediği yeni videosunda eski nesil Spiderman'lerin filmimizde yaklaşık ne kadar gözükeceğini açıkladı.


    Filmde ortalama yarım saatlik süreyle gelmeleri bekleniliyor. 2:30 saat uzunlukta olacak filmimizde iki karakter de filmin ortalarında gözükecek. Karakterler, ilk gözüktükleri andan itibaren süper kahramanlık yapmayacaklar. Bunun yerine bir müddet olan biteni anlamaya ve her şeyi düzeltmeye çalışacaklar.

    Spiderman No Way Home'da Andrew ve Tobey Ne Kadar Gözükecek?


    Richtman'a nazaran bunun arkasından iyi ve fena bütün karakterler karşılaşacak ve Andrew ve Tobey’nin Spiderman'leri, giysilerini giyerek Tom Holland'ın Peter Parker'ına filmdeki 5 kötü adamla savaşmalarında destek olacak. Richtman, bu açıklamalarının deposu hakkındaysa herhangi bir açıklama verilmedi. Dolayısıyla bunların yalnızca olasılık bulunduğunu unutmamak gerekiyor. Bir buçukluk saatlik gidişatını tahmin etmek pek de zor olmasa gerek benzer biçimde duruyor.


    Önceki Haber
    Blizzard'a Bir Hack Saldırısı Düzenlendi ve Erişim Sağlanamadı

    Blizzard'a Bir Hack Saldırısı Düzenlendi ve Erişim Sağlanamadı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Blizzard'a siber taarruz düzenlendi. DDoS tekniğiyle hücum eden korsanların veri çalıp çalmadığı bilinmezken, taarruz anında oyuncuların sistemlere girişleri katiyen hale geldi.Oyun dünyasının mühim isimlerinden olan Blizzard, dün akşam bir siber saldırıyla hack dünyasının en popüler tekniklerinden olan DDoS'u kullanarak gerçekleştirdikleri saldırılarda, Blizzard'ın oyun istemcisi olarak malum Battle.net'i hedef aldılar. Bu taarruz, meydana getirilen açıklamalara bakılırsa herhangi bir sıkıntı y

    Sonraki Haber
    Apple Store Ürünlerine Büyük Bir Zam Geldi

    Apple Store Ürünlerine Büyük Bir Zam Geldi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Birkaç günde 11.40 sayısından 13.40 TL sayısını kabul eden dolar kuru ondan sonra Apple resmi web sitesinde ertesi gün de fiziki mağazalarda ürün satışını durdurmuştu. Yeniden oluşturulan Apple Store'daki bütün ürünler belli oldu. Ekim ayında Avrupa'nın en büyük fiziki mağazası bile açan Apple 23 Kasım'da doların aniden 13.40 TL sayısını görmesi ile web sitesindeki, peşinden fiziki mağazalarındaki bütün satışları durdurmuştu.Yine hizmet vermeye başlamış olan Apple Store'daki yeni fiyatlar da ort

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim