VALORANT Champions 2021 Koleksiyonu Mağazada

    VALORANT Champions 2021 Koleksiyonu Mağazada

    Şampiyonaya özel silah koleksiyonu VALORANT Champions 2021 vitrinde satışta, işte detaylar.

    1-12 aralık tarihleri arasında Almanya Berlin'de oynanacak olan Champions turnuvasını iple çekiyoruz. Bu bekleyişten önce Riot Games yaptığı hamleyle Valorant oyun içi mağazasına yeni bir koleksiyon ekledi. Koleksiyonun adı Champions 2021, içerisinde Vandal ve karambit gibi iki değerli kaplama bulunduruyor. Satışlardan elde edilen gelirin %50'sinin takımlara dağıtılacağı da duyuruldu.

    Champions 2021 paket fiyatı

    6263 VP karşılığında bu koleksiyona sahip olabilir ve Vandal ve Karambit'in yanı sıra 3 oyuncu kartı ve şampiyon ünvanına sahip olun. Hemen vp satın al ve koleksiyona sahip ol.

    Champions 2021 Vandal kaç vp?

    Şimdiye kadar yapılan en güzel Vandal skinleri arasına adını yazdıracak olan Champions 2021 Vandal 2675 vp fiyat etiketiyle mağazada satılıyor. Asil Vandal havasında fakat daha gelişmişi gibi gözüken bu kaplama, şimdiden Valorant oyuncularının gözdesi olmaya aday. İtemsatış güvencesiyle %18 indirimli vp satın alın ve bu kaplamaya hemen sahip olun.

    VALORANT Champions 2021 Koleksiyonu Mağazada

    Champions 2021 Karambit kaç vp?

    Tek başına satış fiyatı 5.350 vp olan karambit, paketle satın alınması halinde daha kârlı olmanızı sağlayacak. Hem güzel bir bıçağınız, hem de en iddialı Vandal kaplamasına sahip olmak için hemen sitemizden Valorant Points satın alın ve Champions 2021 koleksiyonunu alın.


    Acele edin çünkü bu koleksiyon 12 Aralık'ta vitrinden kalkacak. Hemen aşağıdaki linkten güvenli şekilde VALORANT VP satın alın.

    itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Riot Games, Dövüş Oyunu Project L'den Görüntüler Geldi

    Riot Games, Dövüş Oyunu Project L'den Görüntüler Geldi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    LoL'ün dünyasında geçen 'Project L' kod oyun isminde dövüş oyunundan ilk sahneler geldi. İki sene öncesinde duyurulmuş olan oyunun ne vakit çıkacağı mevzusunda ise geliştirici şirket Riot, tarih vermek için hemen hemen fazlaca erken bulunduğunu belirtti. Bundan iki sene önce, 2019 yılında, meşhur oyun firması Riot Games'in 10. yıl etkinliğinde Project A, Project F ve Project L kod isminde üç esrarengiz projesi bulunduğunu duymuştuk.LoL'ün dünyasında geçen bir dövüş oyunu olan Project L’den ise n

    Sonraki Haber
    Blizzard'a Bir Hack Saldırısı Düzenlendi ve Erişim Sağlanamadı

    Blizzard'a Bir Hack Saldırısı Düzenlendi ve Erişim Sağlanamadı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Blizzard'a siber taarruz düzenlendi. DDoS tekniğiyle hücum eden korsanların veri çalıp çalmadığı bilinmezken, taarruz anında oyuncuların sistemlere girişleri katiyen hale geldi.Oyun dünyasının mühim isimlerinden olan Blizzard, dün akşam bir siber saldırıyla hack dünyasının en popüler tekniklerinden olan DDoS'u kullanarak gerçekleştirdikleri saldırılarda, Blizzard'ın oyun istemcisi olarak malum Battle.net'i hedef aldılar. Bu taarruz, meydana getirilen açıklamalara bakılırsa herhangi bir sıkıntı y

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim