League of Legends Garen Oynanış Rehberi

    League of Legends Garen Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Garen adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Garen Ne zaman Çıktı?

    24 Nisan 2010 Tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu.




    Garen Yetenekleri

    League of Legends Garen Oynanış Rehberi

    PASİF Yeteneği: Metanet

    Garen bir süre hasar görmez veya rakiplerin yeteneklerinden isabet almazsa, her saniye toplam canının yüzdelik bir kısmını geri kazanır.


    Q Yeteneği: Amansız Hücum

    Garen'in hareket hızında artış meydana gelir ve kendisini etkileyen tüm yavaşlatma etkilerinden kurtulur. Bir sonraki saldırısı rakibinin hayati bir organına denk gelerek ek hasar verir ve rakibi susturur.


    W Yeteneği: Cesaret

    Garen rakiplerini katlettikçe zırh ve büyü direncini pasif olarak arttırır. Ek olarak bu yeteneği etkinleştirdiğinde kısa süreliğine kalkan ve sıvışma kazanır. Ardından daha uzun bir süre etkili olan daha az miktarda hasar azaltma elde eder.


    E Yeteneği: Yargı

    Garen kılıcını hızla çevirerek yakındaki rakiplere fiziksel hasar verir.


    Ulti Yeteneği: Demacia'nın Adaleti

    Garen bir rakip şampiyonu infaz etmek için Demacia'dan güç alır.




    Garen'in Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Garen'in karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Camille
    • Cho'gath
    • Tahm Kench


    Garen'in Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Gwen
    • Renekton
    • Riven




    Garen, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    League of Legends Garen Oynanış Rehberi




    Garen'e Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    League of Legends Garen Oynanış Rehberi


    Garen Rünleri

    League of Legends Garen Oynanış Rehberi




    Garen Nasıl Oynanır?

    Garen üst koridorda oynanabilen bir dövüşçüdür. Garen koridorda ilk olarak Q yeteneğini açarak rakiplerini dürtmenizi sağlar ve böylece belli bir miktar hareket hızı kazanarak rakipleri susturmanızı sağlar. W yeteneği Garen'in en iyi savunma aracıdır. Belli bir miktar kalkan sağlarken belirli bir süreliğine de kitle kontrol etkilerini azaltmasını sağlar. Garen'in E yeteneği sayesinde etrafında kılıcını çevirerek alan etkili şekilde hasar verir. Bu yetenek sayesinde koridordaki minyonları kolaylıkla kesmenizi sağlayarak rakipleri de rahatlıkla dürtmenizi sağlayabilir. Garen'in Ulti yeteneği eğer rakibin belli bir miktar canı düşükse fazladan gerçek hasar uygulayarak anında katledilmelerine yol açabilirsiniz. Garen'in Ultisi tıpkı bir infaz yeteneği gibi çalışabilir ( Örnek: Pyke, Cho'gath vs. ).

    Garen aşırı dayanıklı ve takım savaşlarda da en ön safhada rahatlıkla oynayabilir. Q yeteneğini kullanarak rakiplerinize ilave hareket hızı sayesinde kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Eğer savaşa girdiyseniz W yeteneğinizi anında açın, bu sersemletmeli olan rakiplerinizin sizin kitle kontrolünü azaltacaktır. Son olarak E yeteneği ile alan etkili şekilde hasar verdikten sonra canı düşük olan rakibe Ulti yeteneğinizle infaz edebilirsiniz ve böylece takım arkadaşlarınıza yardım ederek zafere ulaşabilirsiniz.




    Garen Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Garen
    • Kızıl Garen
    • Çöl Askeri Garen
    • Komando Garen
    • Dehşet Şövalyesi Garen
    • Çetin Ceviz Garen
    • Çelik Kuvvet Garen
    • Asi Denizci Garen
    • Savaş Ustası Garen
    • Yüce Kral Garen
    • Demacia Vice Garen
    • Savaş Akademisi Garen


    Garen Hikayesi

    Soylu ve gururlu bir savaşçı olan Garen, Yılmaz Öncülerin bir üyesi olarak savaş veriyor. O, dostları tarafından sevilen ve düşmanları tarafından saygı duyulan biri; Demacia ve ideallerini korumakla görevli Crownguard ailesine mensup olmasının da bunda etkisi büyük. Büyüye dayanıklı zırhı ve güçlü kılıcıyla Garen, doğrulukla yoğrulmuş gerçek bir çelik fırtınası halinde büyücü ve sihirbazlara meydan okumaya hazır.




    Garen Montaj Videosu




    League of Legends RP Satın al

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html



    Önceki Haber
    League of Legends Dizisi Arcane Çok Yakında Netflix'te

    League of Legends Dizisi Arcane Çok Yakında Netflix'te

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    ArcaneRiot Games son zamanlarda sosyal medyasından League of Legends'in ilk Dizisi Arcane için bir sosyal medya hesabı ve bir Website açtı. Ardından gelen küçük bir fragman ile dizinin artık yakında yani 'coming soon' şeklinde adlandırılıyor.Bununla birlikte dizide yer alacak Jinx ve Vi tanıdık karakterlerde karşımıza çıkıyor. Örneğin: Caitlyn, Jayce ve Viktor gibi. Bu dizinin ana konusu ise diğer bölgelerden farklı olarak Piltover ve Zaun bölgelerini konu alacak. Yani bu dizide sadece bu bölgen

    Sonraki Haber
    Riot Games, Espor Sahnesini Kapatıyor

    Riot Games, Espor Sahnesini Kapatıyor

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Neden Kapatıldı?Riot Games'in Espor Direktörü VFŞL'nin 2022 sezonu içerisinde Riot Games'in Espor sahnesinin olmayacağına dair açıklama geldi. Espor sahnesi 2019 senesinin başlarında büyük bir atılımla VFŞL'nin başta olmak üzere Riot Games sahiplerinin atılım ve girişimi olmuştu ancak pandemi koşulları nedeniyle Espor sahnesini kapatma kararı aldılar.2022 yılında Esporcuların maçlara bağlanacakları çevrim için bir formata geçiş yapılacak. Yani oyuncular aslında takım evlerinde sanki Tekli sırada

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim