Riot Games, Espor Sahnesini Kapatıyor

    Riot Games, Espor Sahnesini Kapatıyor

    Bu haberimizde Riot Games'in son zamanlarda açıklamak istediği bir olay başlarına gelmiş bulunmakta detaylar açıklama kısmında.

    Neden Kapatıldı?

    Riot Games'in Espor Direktörü VFŞL'nin 2022 sezonu içerisinde Riot Games'in Espor sahnesinin olmayacağına dair açıklama geldi. Espor sahnesi 2019 senesinin başlarında büyük bir atılımla VFŞL'nin başta olmak üzere Riot Games sahiplerinin atılım ve girişimi olmuştu ancak pandemi koşulları nedeniyle Espor sahnesini kapatma kararı aldılar.


    2022 yılında Esporcuların maçlara bağlanacakları çevrim için bir formata geçiş yapılacak. Yani oyuncular aslında takım evlerinde sanki Tekli sırada oynuyormuş gibi karşımıza çıkacak. Bu karşılaşmalar esnansın da her birinin ayrı bir kamerası bulunabilir. Bu yayının kalitesini oldukça ileriye taşıyan bir etken. 


    Ekonomi olarak bir boyutun değerlendirildiğini ve ekonomik anlamda da bir sorun olduğunu ve uzun vadeli olması sebebiyle farklı bir yöne çekmiş olabilirler. Ancak daha fazla içerik geleceğine dair bir atılım olacaklarını belirtiyorlar. En azından izleyici kısmının daha fazla öne çıkarabileceklerine inanıyorlar.


    Örneğin Valorant'ın Espor sahnesi bulunmamasına rağmen farklı bir stüdyoda çekilen ve hali hazırda buna benzer bir stüdyo ya geçiş yapabilir VFŞL. Riot Games Türkiye'ye yaptığı yatırımlar tamamen ortada en çok yatırımı yapan şirketlerden birisi özellikle oyun şirketlerinden birisidir. Bu anlamda Esporcuların öncülüğü ve niteliğidir. Riot Games'in tamamen bu düşüncüleri ve sıcak kanlı bir açıklama yapılmıştır.


    Tabi ki Riot Games'in Espor sahnesini kapatması kalıcı bir veda değildir. İlerleyen yıllarda Espor sahnesinin farklı bir yerde ve farklı bir mekanda geçebilir bu konuda oyuncuların hala bir beklentisi bulunmaktadır. Espor her ne kadar uzaktan da olsa hala bizimle olmaya devam edecektir.



    League of Legends RP Satın al

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html

    Riot Games, Espor Sahnesini Kapatıyor


    Önceki Haber
    League of Legends Garen Oynanış Rehberi

    League of Legends Garen Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Garen Ne zaman Çıktı?24 Nisan 2010 Tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu.Garen YetenekleriPASİF Yeteneği: MetanetGaren bir süre hasar görmez veya rakiplerin yeteneklerinden isabet almazsa, her saniye toplam canının yüzdelik bir kısmını geri kazanır.Q Yeteneği: Amansız HücumGaren'in hareket hızında artış meydana gelir ve kendisini etkileyen tüm yavaşlatma etkilerinden kurtulur. Bir sonraki saldırısı rakibinin hayati bir organına denk gelerek ek hasar verir ve rakibi susturur.W Yeteneği: Cesare

    Sonraki Haber
    LoL'ün İlk Dizisi Arcane'den Resmi Fragman Yayınladı

    LoL'ün İlk Dizisi Arcane'den Resmi Fragman Yayınladı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Netflix ArcaneYaklaşık 1 sene önce duyurulmuş olan ve pandemi sebepleriyle 1 sene ertelendiğinden bu yana Riot Games League of Legends evreninde geçen Arcane dizisinin ilk ve resmi fragmanı yayınlanmış bulunmakta.Genel KonuFragman'da gözükenlere göre Vi ve Jinx'in arasında geçen kardeş meselesi fragmanın başında da anlatılmakta ve bu kardeşlik bağının nasıl koptuğunu anlatıyor. Fragmanın ilerleyen kısımlarında Cyberpunk vari bir şekilde Zaun şehrinde barlar, çeteler veya uyuşturucu tacirleri gib

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim