New World'ün Yapımcısı Ücretsiz Ekran Kartı Dağıtıyor

    New World'ün Yapımcısı Ücretsiz Ekran Kartı Dağıtıyor

    New World, RTX 3090 ekran kartlarını kızarttıktan sonra, oyunun yapımcısı Amazon ve ekran kartı üreticisi EVGA’dan izahat geldi. İki şirkette durumu düzeltmek için ihtiyaç duyulan adımları attıklarını belirtti.

    EVGA ve Amazon’dan Açıklama Geldi

    Yaşanan bu krizin arkasından EVGA ve Amazon cephelerinden açıklamalar geldi. İki taraf da bu probleminin bilincinde olduklarını açıkladılar ve durumu düzeltmek için lüzumlu adımları attılar.


    EVGA yetkilileri, New World’ün kapalı betasında yanan ekran kartlarının bilincinde olduklarını ve kullanıcılarının mağdur olmasını istemediklerini belirtti. Yetkililer, yapmış olduğu açıklamada “Bu olayın farkındayız ve New World nedeniyle arızalanan tüm ekran kartlarını yenileriyle değiştireceğiz” dedi.

    New World'ün Yapımcısı Ücretsiz Ekran Kartı Dağıtıyor

    EVGA’nın RMA ismini verdiği iade politikasına göre New World yüzünden ekran kartı yanan kullanıcılar, EVGA sistemine başvuruda bulunduktan sonrasında bu ekran kartları süratli bir biçimde firma tarafınca parasız biçimde değiştirilecek. Pek oldukça kullanıcı bu duruma sevinse de olayın suçlusunun Amazon bulunduğunu düşünen kullananların sayısı da epey fazla.


    Amazon’un oyun kısmı olan Amazon Game Studios yetkilileri de bu krizle alakalı izahat yaptı. Yetkililer, “New World yüzünden yaşanmış olan problemler için üzgünüz. Oyuna yeni bir yama getirdik ve bu sayede oyunun menüsünde FPS’niz otomatikman sınırlandırılacak. Bu sayede oyunu ekran kartınıza zarar vermeden oynayabileceksiniz. Bu oyun bilgisayarınız için tamamen güvenli” diyerek problemi çözdüklerini açıkladı.

    2.000 dolarlık ekran kartları yanan kullanıcılar, Amazon’un “tamamen güvenli” tabirine oldukça sinirlenmiş olsalar da her neyse ki EVGA tarafınca ekran kartları ücretsiz olarak yenilenecek. Özellikle kullanıcılarını bekletmek istemeyen EVGA, başvurular ellerine vardığında arızalı ekran kartlarını geri alıp kontrol etmeden ilkin yenilerini gönderecek.


    Önceki Haber
    Beklenen mobil oyun Clash of Minions, önceden siparişe açıldı

    Beklenen mobil oyun Clash of Minions, önceden siparişe açıldı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Clash of Minions Lords Mobile yapımcısı IGG’nin geliştirdiği yeni mobil strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor olacak. 18 Ağustos’ta hem iOS hem de Android cihazlara gelecek olan RPG oyun, şu anda ön sipariş ile kullanıcı kayıtlarını bekliyor.Şu anda tüm bölgeler için ön kayıtlara açık olan Clash of Minions, oyuncuların yedi farklı fraksiyondan kahramanlar toplamasına ve onları destansı gerçek zamanlı birlik savaşlarında kullanmanıza olanak sağlayacak. Kadronuza eklediğiniz her kahramanın kendi

    Sonraki Haber
    VCT Stage 3 Challengers 2 Eşleştirmeleri Belli Oldu

    VCT Stage 3 Challengers 2 Eşleştirmeleri Belli Oldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VCT Stage 3 Challangers katılacak takımlarTürkiye'nin en başarılı VALORANT Espor takımları bu turnuvaya davet edildi. İşte VCT Stage 3 Challangers katılacak olan profesyonel VALORANT takımları;BBL EsportsFire Flux EsportsBeşiktaş EsportsOtherside EsportsRare EsportsDigital AthleticsFutbolistThunderbolts GamingVCT Stage 3 Challengers eşleştirmeler belli olduTurnuva direkt olarak çeyrek finalden başlayacak. Kaybedenler ve kazananlar grubu olarak 2 farklı formatta karşılaşılacak. Kazanan ve kaybedi

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim