Beklenen mobil oyun Clash of Minions, önceden siparişe açıldı

    Beklenen mobil oyun Clash of Minions, önceden siparişe açıldı

    Lords Mobile oyunundan tanınan IGG’nin yeni oyunu olan RPG tabanlı Clash of Minions, iOS ve Android platformlarında ön siparişe açıldı.

    Clash of Minions Lords Mobile yapımcısı IGG’nin geliştirdiği yeni mobil strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor olacak. 18 Ağustos’ta hem iOS hem de Android cihazlara gelecek olan RPG oyun, şu anda ön sipariş ile kullanıcı kayıtlarını bekliyor.


    Şu anda tüm bölgeler için ön kayıtlara açık olan Clash of Minions, oyuncuların yedi farklı fraksiyondan kahramanlar toplamasına ve onları destansı gerçek zamanlı birlik savaşlarında kullanmanıza olanak sağlayacak. Kadronuza eklediğiniz her kahramanın kendine özgü benzersiz becerileri olacak. Bu nedenle ordularınıza zaferi kazandırmak için en iyi karakter kombinasyonlarını seçebilir ve yedi ulusun tümü ile savaşabilmek için gereken kadroyu kurabilirsiniz.

    Beklenen mobil oyun Clash of Minions, önceden siparişe açıldı


    IGG yeni oyununda ne içerikler sunuyor ?

    Sadece tek dokunuşla muayyen ödülleri toplayabildiğiniz oyunda rahat, stressiz ve düşük basınçlı oyunun keyfini kendi tarzınızda çıkarabilirsiniz. Oyunda kasıntı seviyeler ve benzeri durumlar mevcut değil. Sadece oynadığınız düzen puanlarını kahramanlarınız içinde iyi mi dağıtacağınız ehemmiyet kazanıyor.


    Kahramanlarınız arasındaki en iyi sinerjiyi oluşturmanız dışında, rastgele labirentlerle ve değişik maceralarla da oyunda zevkli anlamış olur yaşayabilirsiniz. Tüm cenk aksiyonlarından birazcık uzaklaşmak dilediğiniz de, birden fazla dallara ayrılan zindanları ve sürpriz köşeleri keşfedebilirsiniz.


    Önceki Haber
    PES 22’nin yeni oyun motoru gerçek ile birebir

    PES 22’nin yeni oyun motoru gerçek ile birebir

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Geçtiğimiz sene PES 21’i pas geçerek küçük bir güncelleme ile oyuncuların karşısına çıkan Konami, PES 22 ile beraber FIFA ile girdikleri rekabette bir adım öne geçmeyi hedefliyor.Hatırlanacağı suretiyle PES 22 için yeni oyun motoru üstünde çalıştıklarını açıklayan şirket, uzun senelerdir kullandığı Fox Engine motoruna veda ederek Unreal Engine 5‘i oyuna entegre etmişti. Bunun üstüne bir de geçtiğimiz günlerde bu oyun motoru kullanılarak meşhur oyuncular Lionel Messi ve Gareth Bale‘nin oyun içeri

    Sonraki Haber
    New World'ün Yapımcısı Ücretsiz Ekran Kartı Dağıtıyor

    New World'ün Yapımcısı Ücretsiz Ekran Kartı Dağıtıyor

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    EVGA ve Amazon’dan Açıklama GeldiYaşanan bu krizin arkasından EVGA ve Amazon cephelerinden açıklamalar geldi. İki taraf da bu probleminin bilincinde olduklarını açıkladılar ve durumu düzeltmek için lüzumlu adımları attılar.EVGA yetkilileri, New World’ün kapalı betasında yanan ekran kartlarının bilincinde olduklarını ve kullanıcılarının mağdur olmasını istemediklerini belirtti. Yetkililer, yapmış olduğu açıklamada “Bu olayın farkındayız ve New World nedeniyle arızalanan tüm ekran kartlarını yenil

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim