Valorant Yeni Oyun Modu Kartopu Savaşı Aktif

    Valorant Yeni Oyun Modu Kartopu Savaşı Aktif

    Günlük milyonlarca oyuncunun buluşma noktası olan Valorant, yeni oyun modu Kartopu Savaşını duyurdu, detaylar aşağıda.


    Riot Games'in son dönemdeki en başarılı projesi olan Valorant, FPS oyun türüne yeni bir soluk getirdi. Her ajanın kendine özgü oynanışı ve yetenekleri oyunu sürükleyici kılıyor.


    Valorant'ı güncel tutmak için sürekli güncellemeler, hata düzeltmeleri, yeni harita, yeni ajan gibi ek içerikler ücretsiz olarak oyuna eklenmektedir. Son yapılan güncellerde duyurulan Icebox haritası ile birlikte rekabetçi havuzuna yeni bir seçenek eklenmişti.


    Kartopu Savaşı

    Yeni eklenen Icebox haritasına özel olarak "Kartopu Savaşı" modu duyuruldu. Spike'a hücum, ölüm kalım karşılaşması, rekabete dayalı ve derecesiz oyun modlarından sıkıldıysanız Kartopu Savaşı size iyi gelecek!


    Beşe beş iki takımın karşılaştığı bu modda Killjoy'un özel olarak geliştirdiği silah oyuncular tarafından kullanılacak. Bu silahın mermisi sınırsız, fakat ateşlediği şey fişek değil kartopu! Evet doğru duydunuz, rakiplerinizi kartopu ile yerle bir edeceksiniz ve eğlencenin dibine vuracaksınız.


    Ne Zamana Kadar Oynanabilecek

    29 Aralık 2020 tarihine kadar Kartopu Savaşını oyun seçeneği aktif durumda olacak.


    Valorant Yeni Oyun Modu Kartopu Savaşı Aktif


    Valorant Yeni Oyun Modu Kartopu Savaşı Aktif


    %15'e varan indirimlerle Valorant Points satın almak için tıklayın.


    Önceki Haber
    Valorant Skye Oynanış Rehberi

    Valorant Skye Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Öncü Ajan Olan Skye Nasıl Oynanır?Valorant'ın en yeni ajanı olan Skye ne yetenekleri var, Nasıl oynarsak onunla daha iyi oluruz gibi konular hakkında konuşacağız bugün sizlerle.Skye Yetenekleri...Yeniden Büyüme YeteneğiBu aslında bir iyileştirme becerisidir. Ateş düğmesini basılı tuttuğunuzda, menzil ve görüş alanındaki müttefikleri iyileştirirsiniz. Kendinizi iyileştiremezsiniz ama takım arkadaşlarınızı edinebilirsiniz. Skye için bu özellikle tuhaf bir yetenekBu yetenek, sağlık havuzunu yeniden

    Sonraki Haber
    Ubisoft İlk Ücretsiz Oyununu Dağıtıyor

    Ubisoft İlk Ücretsiz Oyununu Dağıtıyor

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Dün yayınladığımız haberde Ubisoft'un 19 Aralık 2020 tarihine kadar ücretsiz oyun ve oyun içeriği dağıtacağı kampanyayı sizlere duyurmuştuk.İlk Ücretsiz Dağıtılacak Oyun Belli OlduTüm dünyanın aylardır eve kapandığı bu küresel salgın döneminde oyunlar neredeyse tek eğlencemiz haline gelmiş durumda. Bu durumu değerlendiren bazı oyun şirketleri çeşitli pazarlama yöntemleri ile dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyor.Bu kapsamda 14-19 Aralık tarihleri arasında kampanyasını gerçekleştirecek olan Ubisof

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim