Nasıl Para Kazanabilirim?

    Nasıl Para Kazanabilirim?


    Online Oyun Oynayarak Para Kazanmak

    Çok oyunculu bir oyun oynamış olan herkes pazarların ne kadar aktif olduğunu bilir. Bu online oyun pazarı hacmi Metin2, Knight Online, CS:GO, Zula, WOW, Black Desert Online, Fortnite gibi oyunlarda çok yüksek bir piyasa değerine sahiptir. Peki sanal item, gold satıcısı olarak oyunun dışında nasıl para kazanabilirsiniz?

    Gerçek olamayacak kadar iyi, değil mi? Ama İtemsatış sayesinde Online Oyun Oynayarak Para Kazanmak Artık Hayal Değil! Oyun içi paranızı veya iteminizi nasıl gerçek paraya çevireceğinizi bilmiyorsanız hazır olun!


    İtemSatış Olarak kullanıcılarımıza internet üzerinden online oyun oynayarak para kazanma imkanı sunuyoruz.


    Oynadığınız oyundaki hesabınızı, itemlerinizi, goldlarınızı, skinlerinizi satarak para kazanmanız mümkün. Eğer aklınızda hala soru işareti varsa canlı destek bize ulaşabilirsiniz. Sorunlarınıza her zaman çözüm sağlıyor olacağız.


    Peki bu nasıl oluyor?

    Sitemize üye olduktan sonra ilanınızı oluşturun. Müşterinizle iletişime geçin ve satışınızı yapın. Üstelik sitemize üye olmak ve ilan oluşturmak tamamen ücretsiz!

    Aşağıdaki linklerden sitemize nasıl kayıt olacağınızı, Nasıl satış yapabileceğinizi ve paranızı nasıl hesabınıza çekebileceğinizi öğrenebilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü sorunun cevabını canlı destekten öğrenebilirsiniz.


    Hemen ücretsiz ilan oluşturmak için tıklayın.

    İtemsatış'a Nasıl Üye Olabilirim?

    Sitedeki Bakiyemi Nasıl Banka Hesabıma Çekerim?

    Nasıl Satış Yaparım? Nasıl İlan Oluşturabilirim?


    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim