Rocket League Ücretsiz oldu!

    Rocket League Ücretsiz oldu!

    Epic Games ücretsiz oyun dağıtımına devam ediyor. Aylar önce açıklanan Rocket League artık ücretsiz olarak satın alınabilir durumda.

    Rocket League, Epic Games platformunda ücretsiz olarak oynanabilir.

    Son dönemde yaptığı indirimler ve bedavaya dağıttığı oyunlarla gündeme gelen Epic Games, Rocket League adlı online oyunun ücretsiz olacağını açıklamıştı. Bugün itibarıyla Rocket League'yi Epic Games platformundan ücretsiz olarak satın alıp, oynayabileceksiniz. Bu linkten yükleme ekranına ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyunu indiren kişilere 60₺'lik Epic kuponu da verilecek.

    Futbol sahasında arabalarla birlikte maç yaptığınızı hayal edin! İşte Rocket League böyle bir oyun.

    Rocket League Ücretsiz oldu!

    Ücretsiz Rocket League nasıl indirilir?

    Oyuna ücretsiz olarak sahip olmak istiyorsanız öncelikle Epic Games hesabına sahip olmanız lazım. Üye olduktan sonra Epic Games platformunda Rocket League oyunun aratın. Kütüphanenize ekleyin ve hemen indirmeye başlayın. Hiçbir ücret ödemenize gerek yok!


    Önceki Haber
    LoL Worlds 2020 Grupları belli oldu.

    LoL Worlds 2020 Grupları belli oldu.

    4 yıl önce 2 dk okuma süresi

    League of Legends, Worlds 2020 Gruplar belli oldu.Heyecanla beklediğimiz ve covid-19 pandemisi gölgesinde, Çin'in Şanghay eyaletinde gerçekleşek olan, LoL Worlds 2020 Grup kuraları çekildi. Grup maçları 25 Eylül'de başlayacak.İşte tüm gruplar;Ön Eleme GruplarıA GrubuTeam LiquidMad LionsLegacy EsportsPapara SuperMassiveINTZB GrubuLGD GamingPSG TalonV3 EsportsUnicorns of LoveRainbow7Asıl GruplarA GrubuG2 EsportsSuningMachi EsportsÖn eleme takımıB GrubuDamwon GamingJD GamingRogueÖn eleme takımıC Gr

    Sonraki Haber
    Warzone 6. Sezon Fragmanı

    Warzone 6. Sezon Fragmanı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Call of Duty Warzone 6. Sezon FragmanıSinematikte Call of Duty Modern Warfare'dan tanıdığımız Farah ve Nikolai gözüküyor. Bir metroda birlikte operasyonda olan Farah düşmanları tek tek avlarken, Nikolai metro hatlarının gücünü aktive ediyor.Call of Duty Warzone 6. Sezon ne zaman gelecek?Call of Duty: Warzone 6. sezon güncellemesi 29 Eylül'de tüm platformlara gelecek. Hali hazırda oldukça büyük bir haritaya sahip olan oyuna bu güncellemenin getireceği hareketlilik şimdiden heyecanlandırdı. Hatlar

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim