Warzone 6. Sezon Fragmanı

    Warzone 6. Sezon Fragmanı

    Call of Duty Warzone 6. Sezon fragmanı Call of Duty resmi Youtube kanalından yayınlandı. Detaylar aşağıda.

    Call of Duty Warzone 6. Sezon Fragmanı

    Sinematikte Call of Duty Modern Warfare'dan tanıdığımız Farah ve Nikolai gözüküyor. Bir metroda birlikte operasyonda olan Farah düşmanları tek tek avlarken, Nikolai metro hatlarının gücünü aktive ediyor.

    Call of Duty Warzone 6. Sezon ne zaman gelecek?

    Call of Duty: Warzone 6. sezon güncellemesi 29 Eylül'de tüm platformlara gelecek. Hali hazırda oldukça büyük bir haritaya sahip olan oyuna bu güncellemenin getireceği hareketlilik şimdiden heyecanlandırdı. Hatlara güç verildikten sonra metro hareket edebilecek. Henüz oynanış olarak somut bir görüntü olmasa da oyuna yeni bir heyecan katacağı kesin. Yeni araçların gelmesi de söz konusu. Infinity Ward önümüzdeki günlerde daha fazla detay paylaşacaktır.

    Warzone 6. Sezon Fragmanı


    Önceki Haber
    Rocket League Ücretsiz oldu!

    Rocket League Ücretsiz oldu!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Rocket League, Epic Games platformunda ücretsiz olarak oynanabilir.Son dönemde yaptığı indirimler ve bedavaya dağıttığı oyunlarla gündeme gelen Epic Games, Rocket League adlı online oyunun ücretsiz olacağını açıklamıştı. Bugün itibarıyla Rocket League'yi Epic Games platformundan ücretsiz olarak satın alıp, oynayabileceksiniz. Bu linkten yükleme ekranına ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyunu indiren kişilere 60₺'lik Epic kuponu da verilecek.Futbol sahasında arabalarla birlikte maç yaptığınızı hayal edin!

    Sonraki Haber
    SUP, INTZ'i Darmadağın etti!

    SUP, INTZ'i Darmadağın etti!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Worlds 2020 Papara SuperMassive vs INTZTemsilcimiz Papara Supermassive, League of Legends Worlds 2020'deki ilk müsabakasında Brezilya temsilcisi INTZ ile karşılaştı. Brezilya temsilcisi ilk 2 maçında mağlup olduğu için SUP karşısına 0-2 gibi bir moral bozukluğu ile çıktı. Karşılaşmanın favorisi olarak gösterilen SUP maçı ezici üstünlüğüyle 31. dakikada bitirdi. Maça 10-0-6'lık performansıyla İrfan "Armut" Tükek ve baskın Hecarim oyunuyla Ormancı Kakao damga vurdu. Aferin Shen İrfan!Şampiyon Seçi

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim