Threads Takipçi | 500 | Türk Garantisiz

9.2
119 Değerlendirme
0 Soru & Cevap
250+ BAŞARILI SATIŞ İLE EN ÇOK TERCİH EDİLEN, TÜM SOSYAL MEDYA ÜRÜNLERİNİ SATAN VEMÜŞTERİ ODAKLI SOSYAL MEDYA MAĞAZASINA HOŞGELDİNİZ!Threads profilinize 500 adet türk gerçek takipçi gönderilir.Başlama Süresi :Ortalama Süre:52 Dakika%100 Türk Organik hesaplar.Profiliniz herkese açık olmalıdır.
Kimlik Onaylı Satıcı
Otomatik Teslimat
İlanın Öne Çıkan Özellikleri
  • Bu satıcı kimliğini doğrulamış ve kimlik onaylı güvenilir satıcı rozetine sahiptir.
  • Satın alacağınız bu ilan otomatik teslimat ile hemen teslim edilecektir.
Kalan süre : Hesaplanıyor..
457 Başarılı İşlem
49,90 ₺
İlan Ücreti
50+
Stok Sayısı

• 250+ BAŞARILI SATIŞ İLE EN ÇOK TERCİH EDİLEN, TÜM SOSYAL MEDYA ÜRÜNLERİNİ SATAN VEMÜŞTERİ ODAKLI SOSYAL MEDYA MAĞAZASINA HOŞGELDİNİZ!
  • Threads profilinize 500 adet türk gerçek takipçi gönderilir.
  • Başlama Süresi :Ortalama Süre:52 Dakika
  • %100 Türk Organik hesaplar.
  • Profiliniz herkese açık olmalıdır.

Soru bulunamadı
Soru bulunamadı
Bu ilana ait soru bulunmamaktadır.
Bu kullanıcı mağaza olmadığı için soru/cevap yapılmamaktadır.
Mesaj üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
9.1 / 10
Genel Ortalama
9.2 Güvenilirlik
9.1 Memnuniyet
9.2 İletişim
9.1 Teslimat
Satıcı Değerlendirmeleri Toplam 119 değerlendirme
ben1546xddxdd
ben1546xddxdd
SCAMMER ALMAYIN SAKIN
Güvenilirlik: Güv: 1/10 Memnuniyet: Mem: 1/10 İletişim: İlet: 1/10 Teslimat: Tes: 1/10
GreenBagShop
Sana ürün çalışmadı diye değişim yaptım bişey demedin şimdi burayada bu yorumu atmışsın yani bilerek mi yapıyorsun anlamadım
Jacopx
Jacopx
güvenilir ve hızlı teşkkürler
Güvenilirlik: Güv: 10/10 Memnuniyet: Mem: 10/10 İletişim: İlet: 10/10 Teslimat: Tes: 10/10
GreenBagShop
Merhaba Değerli müşterimiz ilk önce ilanı satın aldığından dolayı teşekkür eder değerlendirme yaptığınız için mutluluk duyarız yine görüşmek Dileğiyle!
antiwistrb
antiwistrb
indirmede sorun oldu ama hemen halletti güvelinir
Güvenilirlik: Güv: 10/10 Memnuniyet: Mem: 10/10 İletişim: İlet: 10/10 Teslimat: Tes: 10/10
GreenBagShop
Merhaba Değerli müşterimiz ilk önce ilanı satın aldığından dolayı teşekkür eder değerlendirme yaptığınız için mutluluk duyarız yine görüşmek Dileğiyle!
Tesshop
Tesshop
Beklediğimden daha iyi çıktı mükemmel faydalı olur inşallah
GreenBagShop
Cyclexfg
Cyclexfg
Güvenilir satıcı. Bir sorun olduğunda ilgileniyor, ve kaba konuşmuyor. Bu marketten satın alım yapmanızı tavsiye ediyorum
GreenBagShop
ertan0340
ertan0340
Hızlı ve ilgili tavsiye ederim. ????
GreenBagShop
SametRNS
SametRNS
aslannn
GreenBagShop
Hyde
Hyde
Teşekkür ederim başarılı ve güvenli öneririm
GreenBagShop
culcumert447
culcumert447
Elmasım ulaşmadı 1 gündür bekliyorum gelmiyor
Güvenilirlik: Güv: 5/10 Memnuniyet: Mem: 2/10 İletişim: İlet: 10/10 Teslimat: Tes: 2/10
GreenBagShop
En Kısa Sürede Gems Size Ulaşacaktır Efendim
matee32
matee32
çok kısa sürede teslim edildi teşkür ederim
GreenBagShop
Güvenli Ticaret
Ticaretinizin güvenliği için İtemSatış tarafından hazırlanmış ticaret rehberiniz yükleniyor.
Lütfen bekleyiniz.
veya
İtemSatış Güvenli Alışveriş
İtemsatış alışveriş süreci sona erene kadar ücretinizi güvene almaktadır. Alışveriş sonrası süreçte iade, teknik destek gibi konulardan ürünün satıcısı sorumludur.

İlan Fiyatı 49,90 ₺ Stok Sayısı : 50+
İlan Ver Bakiye CD KEY Çekilişler Fırsatlar Instagram

Arama

Hızlı Erişim

Hesabım

İletişim