LoL'e Gelecek Olan Yeni Şampiyon K'Sante'nin Görüntüsü Sızdırıldı

    LoL'e Gelecek Olan Yeni Şampiyon K'Sante'nin Görüntüsü Sızdırıldı

    Bu haberimizde League of Legends'e yakında gelecek olan K'Sante'nin görüntüsü sızdırıldığı iddia edilmektedir detaylara açıklama kısmından ulaşabilirsiniz.

    Yeni Şampiyon K'Sante

    Yakın zamanda Reav3'ün League of Legends resmi hesabından paylaştığı oynanış yol haritası sayesinde sırada gelecek olan yeni şampiyon ile ilgili detaylar verilmişti. Bir sonraki yeni üst koridor tank şampiyonumuz Nazumahın Gururu K'Sante'nin görüntüsü sızdığı iddia edildi. Yeni şampiyonumuzun Afrika kültüründen esinlendiği siyahi ve kaslı bir karakterin geleceği sızıntılardan da iddia edilmekteydi. K'Sante'nin görüntüsü şampiyonu seslendirecek LiL Nas X'e benzemesi kendini aratmayacak türdendi ve şampiyonu o seslendirdiği net bir şekilde açıklanmıştı. İşte bu yeni sızdırılan video sayesinde K'Sante'nin görüntüsüne dair net bir bilgi alabildik.


    K'Sante'nin yetenekleri henüz tanıtılmadı ve yakın bir zamanda oynanış videosunu da görmemiz an meselesi olacaktır. K'Sante'nin sağlam bir tank olacağını hem savunma hem de saldırmak için kullanacağı bir silahı olduğunu iyileşen derisiyle bunu oyun içinde uygulaması beklenmektedir. K'Sante oldukça zor bir şampiyon olarak gelecek Azir ve Aphelios gibi yüksek beceriye ulaşan oyuncular oynayabilecektir.


    K'Sante Ne Zaman Gelecek?

    Yeni şampiyon K'Sante'nin yetenekleri yakın bir zamanda bizlerle olacaktır. K'Sante'nin PBE'ye geliş tarihi ise 18 Ekim Salı akşamı üzerinden olacaktır ve 3 Kasım ile birlikte normal sunuculara eklenecektir. Yeni şampiyon K'Sante'nin yeteneklerinden yakında haberdar olmak için takipte kalabilirsiniz.


    En Ucuz RP Kimden ve Nereden Alınır?

    Yeni bir Etkinlik Bileti, yeni bir şampiyon, yeni bir kostüm veya yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı League of Legends RP ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.


    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Sitemize bakiye yüklerken Türkiye'nin en güvenli ödeme seçeneklerini size sunuyoruz. GPay, Papara, İninal ve banka havalesiyle siteye yükleme yapabilirsiniz. Ürünlerimiz 7/24 stoklarda otomatik teslim edilir, bir dakika bile olmadan kodunuzu alabilirsiniz. Hemen vakit kaybetmeden bu avantajlardan yararlanmak için hemen siteye üye olabilirsiniz.


    Sizin görüşleriniz nelerdir? Riot Games'in oyuna en son getirdiği Yeni Şampiyonu beğendiniz mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilir ve sosyal medya hesaplarımızı takibe alarak diğer haberlerimizin bildirimini alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Valorant'ın Yeni Ajanı Harbor Tanıtımı Geldi

    Valorant'ın Yeni Ajanı Harbor Tanıtımı Geldi

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Valorant'ın Yeni Ajanı HarborSon zamanlarda gelen haberler doğrultusunda Valorant'a gelecek olan yeni ajanıyla ilgili Riot Games boş geçmemiş ve yeni ajanımız gelene kadar içerik sunmaya devam etmiştir. Yeni ajanımızın adı Varun Batra ancak Valorant protokolündeki ismi Harbor olarak sunulmaktadır. Yeni ajanımızın bir kontrol uzmanı olacağı ise daha önceden kesinleşmiştir. Harbor'un detaylı fragmanı sayesinde hem hikayesine dair hem de yeteneklerine dair ufak ipuçları çıkarmamız mümkündür ajanın

    Sonraki Haber
    LoL Yeni Şampiyon K'Sante'nin Yetenek Tanıtımı Yayınlandı

    LoL Yeni Şampiyon K'Sante'nin Yetenek Tanıtımı Yayınlandı

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon K'SanteDün Riot Games , League Of Legends'e yeni gelecek olan şampiyon K'Sante'nin ilk oynanış fragmanını yayınladı . Bu, üst koridora yönelik rakibini zedelemeye çalışan tank gibi görünüyor ve kitinin yorumlanması ve oynanması hiç de kolay görünmüyor. Aslında bu şampiyonun koridor halindeki bir videosu gösterilmiş olmasına rağmen bireysel yeteneklerinin detayları hala mevcut değil. Buna rağmen ilk bakışta iyi bir kiti ve aynı zamanda silahlarını kendini savunmak veya ardından sald

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim