Riot Games, Yeni Riot Forge Oyunlarını Tanıttı

    Riot Games, Yeni Riot Forge Oyunlarını Tanıttı

    Bu haberimizde Riot Games'in yeni Riot Forge oyunlarının tanıtımını yaptığı ve birden farklı oyun türü bulunmakta detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Riot Games'in son zamanlarda yayınlayacağı oyunlardan henüz bir haber alınamamıştı. Dün Riot Forge yayınında LoL evreninden tanıdığımız karakterlerin farklı türde Singleplayer oyunlarının tanıtımı yapıldı. Riot Forge, Riot Games'in bir alt dalı olarak LoL evrenindeki karakterlerin Singleplayer bazlı oyunlarını yapıp hikayeyi daha iyi bir biçimde anlatacağı farklı firmalar aracılığı ile anlaşıyor. Daha dün bu tanıtımını yapan Riot Forge oyunlarını tanıtmış bulunmakta. Özellikle tüm gelecek oyunların Türkçe Dublaj seçeneğiyle olacak olması Türk oyuncularını sevdirecektir.


    Song of Nunu ( 2022 )


    Tequila Works adlı firmanın yapmış olduğu macera ve tatlılığı bir araya getirecek olan Song of Nunu oyunun Nunu adlı küçük çocuğun savaş dolu bu dünyada tek amacı kaybolan annesini bulmak. Song of Nunu'nun türü tek oyunculu bir macera öyküsü. Nunu yakın dostu Willump ile çıktığımız bu yolculukta bize eşlik edecek ve engelleri onun sayesinde aşacağız.


    CONV/RGENCE ( 2022 )


    Double Stallion adlı firmanın yapmış olduğu iki boyutlu grafikleriyle platform türünde bir oyun. Konusu Ekko ile Zaun arasında geçecek olan bu oyun Zaun Runeterra'nın en kirlenmiş şehrinde yolculuk edip düşmanlarımızı alt edebiliriz. Zamanı geri alma yetenekleri sayesinde Ekko Checkpoint alarak tura tekrar başlayabiliyor. Hikayemizde kötüleri alt ederek bunların arkasında kimin olduğunu öğrenmeye çalışıyoruz.


    Hextech Mayhem ( Çıktı )


    Choice Provision'ın adlı firmanın yapmış olduğu bu ritim oyununda Ziggs ile ritme uyum sağlayarak Heimerdinger adlı mucitten kaçıp onu oyunun bir sonraki yerinde Boss olarak keseceğimiz eğlenceli bir platform oyun akışı sağlar. Oyun Steam'de 35TL olarak piyasaya daha dün sürülerek alma aşamasına gelmiş bulunmaktadır.


    Ruined King: A League of Legends Story ( Çıktı )


    Duyurulmasının ardından epey bir zaman geçen Ruined King: A League of Legends Story adlı oyunda Airship Syndicate adlı firmanın yapmış olduğu bu oyunda LoL evreninde geçecek olan Afet hikayesini konu almaktadır. Yasuo, Pyke, Braum, Miss Fortune, Ahri ve Illaoi ile sıra tabanlı düşmanlarımızı yendiğimiz ve iki bölge arasındaki çatışmaya dahil olduğumuz bu oyunda ekibimizi türlü türlü güçlendirmeler ile ilerleterek hikayeyi çözeceğimiz çok kapsamlı bir oyundur. Oyun Steam'de 100TL olarak piyasaya daha dün sürülerek alma aşamasına gelmiş bulunmaktadır. 


    Önceki Haber
    Gelecek New World Dungeon Güncellemesi

    Gelecek New World Dungeon Güncellemesi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Dungeon Zorlukları / MutasyonlarıYeni gelen güncelleme notlarına göre dungeon dediğimiz zindan etkinliklerinde zorluk seviyeleri eklenecek, erişilen bilgilere göre toplamda 10 zorluk seviyesi olması ve 16 farklı mutasyon olması planlanıyor.MutasyonlarBarbaricCensoredDesiccatedEternalFiendishFrenziedHellfireIceboundIndomitableOppressiveOvergrownSavageStormHellfireMagusWindstormYeni DungeonlarŞu an söylentilere göre 6 adet yeni dungeon geleceğini biliyoruz, yeni gelecek olan şehir "Brimstone Sands

    Sonraki Haber
    Valorant 3.10 Yama Notları Yayınlandı

    Valorant 3.10 Yama Notları Yayınlandı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Ajan GüncellemeleriChamberYeni Gözcü ajanımız 3.10 güncellemesiyle oyuna geliyor.Rekabet GüncellemeleriGruptaki hepimiz Elmas 2 yada altındaki bir kademedeyse:Takımınızı ancak benzer bir yaklaşık MMR değerine haiz başka bir hazır 5’li grupla eşleştireceğimiz için sırada bekleme süresi artabilir.Mevcut aşama kısıtlaması kurallarına doğal olarak olmadan 5’li hazır bir grupla canlandırırken aşama puanı kazanma ve yitirme oranlarınız azalacak. Kazanacağınız aşama puanı payı hazır grubun içerisindeki

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim