League of Legends Wild Rift 2.6 Yaması

    League of Legends Wild Rift 2.6 Yaması

    Bu haberimizde League of Legends Wild Rift'e gelen 2.6 yamasını güncellemeleri yeni şampiyonlarından bahsedeceğiz.

    Yeni Şampiyonlar



    Kayle

    Üst koridorda oynanabilen yakın menzilli halinden başlayıp seviyesi arttıkça uzun menzilli yetenekleri sayesinde rakiplerini alt etmek için oyuncuların beğenisine sunuldu.

    League of Legends Wild Rift 2.6 Yaması


    Morgana

    Alt koridorda oynanan bir destek şampiyonudur. Agresif yetenekleriyle düşmanları yerine sabitleyerek onları yakalayabilir ve aynı zamanda takım arkadaşlarını büyü kalkanı vererek sersemletme gibi büyülerden korur.

    League of Legends Wild Rift 2.6 Yaması


    Dr. Mundo Güncellemesi

    Mundo tıpkı PC LoL'de olduğu gibi Wild Rift'e de yenileniyor. Üst koridorda oynanabilen aşırı kuvvetli bir tanktır. Pasifi sayesinde rakiplerden gelen sersemletmeyi umursamayarak takım savaşlarına dahil oluyor.

    League of Legends Wild Rift 2.6 Yaması


    Yeni Eşyalar

    Banshee'nin Duvağı ve Gecenin Kıyısı koruyucu kalkan özellikleriyle geliyor. Kalkan sayesinde rakiplerden gelen hasarı silerek yolunuza devam edebilirsiniz. Banshee'nin Duvağı yetenek gücüne dayanırken Gecenin Kıyısı ise saldırı gücüne dayalı şampiyonlar için yapılmıştır. Hextech Mega Hızlandırıcı ve Ixtal Tohum'da destek oyuncularına özel olarak yapılmış iki yeni eşyada gelmiş bulunmakta.



    Oynanış

    Artık Dereceli seçimde şampiyon yasaklaması 3'ten 5'e çıkarak daha fazla şampiyon banlanabilir olacak. Yeni dereceli ödülleriyle beraber derecelide artık ödül kazanabileceksiniz ve eski Azametli kostümlere sahip olacaksınız.



    Yeni Kostümler

    • Azametli Orianna
    • Kristal Gül Lux(Efsanevi)
    • Kristal Gül Sona
    • Kristal Gül Ezreal (Efsanevi)
    • Kristal Gül Jarvan IV
    • KOD ADI: Akali
    • KOD ADI: Fiora
    • KOD ADI: Jhin
    • KOD ADI: Katarina
    • KOD ADI: Vayne (Efsanevi)
    • Bıçakların Hanımı Morgana
    • Zümrüt Kayle
    • İşadamı Mundo (Efsanevi)
    • Meka Rengar
    • Meka Kha'Zix
    • Kış Mucizesi Lulu
    • Potanın Kralı Darius (Efsanevi)

    League of Legends Wild Rift 2.6 Yaması


    Etkinlik

    Yeni yamayla birlikte Wild Rift Kartı'da yenilenmiş bir şekilde gelecek ayrıca yeni kostüm olarak Hexkaşif Shyvana dahil olacak bunun yanında.

    League of Legends Wild Rift 2.6 Yaması


    URF Modu

    Wild Rift'in özel olan ilk oyun modu Ultra Rekabet Faktörü tıpkı LoL PC'de olduğu gibi Wild Rift'e geliyor. Düşük yetenek bekleme süreleriyle ve hiç mana kaybetmeden oynayabileceğiniz bu keyifli modda istediğiniz gibi eğlenebilirsiniz. Ancak dene sonuçlarına göre bazı Ülkeler'de oynanmayabilir.

    League of Legends Wild Rift 2.6 Yaması


    Wild Cores Satın Al veya Hesabını Sat

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için Wild Core satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve Wild Core satın alın veya kendi hesabınızı Wild Rift alışverişinde satabilirsiniz.

    Wild Cores Satın Al

    Wild Rift Hesabı Satın Al veya Sat


    Önceki Haber
    LoL Wild Rift 2.6 Hakkında Sızan Bilgiler

    LoL Wild Rift 2.6 Hakkında Sızan Bilgiler

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legeds moba oyununun popülerliğinden sonra oyunu mobil versiyonlara taşıyan Riot Games her ay oyuna yeni şampiyon ve yenilikleri getirmeyi ihmal etmiyor. Son yamada oyuncular az şampiyon olmasından mutsuz olduklarından 2.6 yamasında bu durum düzelecek gibi gözüküyor. Çinli bir hayran Wild Rift verilerinden 2.6 yamasında gelecek olan bilgileri sızdırdı.Yeni Şampiyonlar: Ekko, Heimerdinger, Karma, Viktor, Corina ( Wild Rift için özel bir şampiyon olarak gelebilir )Yeni Eşyalar: Banshee'n

    Sonraki Haber
    Arcane Karakterlerinden Biri Olan Silco TFT'ye Geliyor

    Arcane Karakterlerinden Biri Olan Silco TFT'ye Geliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Arcane dizisinde çokça gördüğümüz olan Silco Zaun'lu bir özgürlük savaşçısı olarak karşımıza çıkıyor. TFT tasarımcılarından biri sosyal medya hesabından Silco'nun TFT modelini bizlere gösterdi. Bu konuda LoL'e şampiyon olarak gelmeyecek ilk karakter oyuna eklenmiş olacak. TFT baş tasarımcılarından biri şu ifadede bulundu '' Çok önemli haberlerim olacak ve size bir sır vereceğim. Şubat ayında gelecek olan TFT ara güncellemesi ile ilk defa TFT'ye özel bir şampiyon ekliyoruz. Silco Arcane'de en baş

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim