Valorant Zamanın Ötesi Koleksiyonu Oyunda

    Valorant Zamanın Ötesi Koleksiyonu Oyunda

    22 Eylül 2022 tarihi itibarıyla zamanın ötesi koleksiyonu mağaza vitrininde satışa sunuldu. Fiyatı, içerisinde bulunan silahlar ve diğer içerikler için yazımıza göz atın.

    Yeni koleksiyon satışta

    Geçtiğimiz günlerde sızdırılan ve iyon kostümlerine benzerliğiyle öne çıkan zamanın ötesi koleksiyonu şu anda oyunda. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra mağaza vitrininizi kontrol etmeyi unutmayın! Yeni koleksiyon 7-8 Ekim 2022 tarihine kadar satışta olacak. Dikkat çeken kaplamaların yanı sıra içerdiği köken bıçakla büyük ilgi toplamayı başardı. Hem yeni teknolojiye uyumu, hem de lüks görünümü bu kaplamayı diğerlerinin bir adım önüne çıkarmak için yeterli mi göreceğiz. 15 gün boyunca mağazada olacak bu fırsatı kaçırmamak sizin elinizde.


    Valorant Zamanın Ötesi Koleksiyonu Oyunda


    Fiyatı ne kadar?

    Bu kostümlere sahip olmak istiyorsanız hesabınızda 8700 Valorant Point bulunmalı. Ödemeyi yaptıktan sonra koleksiyondaki tüm silahlara ve içeriğe anında sahip olabilirsiniz. Eğer hesabınızda yeterli Valorant puanı bulunmuyorsa hemen İtemsatış üyesi olun ve piyasadaki en ucuz Valorant vp e-pin kodlarını 7/24 güvenle satın alın. Satmış olduğumuz ürünlerin hepsi resmi dağıtıcıdan temin edilir ve %100 güvenlidir, ürün yorumlarında 2.500'den fazla gerçek kullanıcının değerlendirmesine ulaşabilirsiniz.



    Hangi silahları içeriyor?

    Aşağıdaki listeden yeni kaplama koleksiyonunun hangi silahları içerdiğini ve fiyatlarını görebilirsiniz. Hem Vandal hem Phantom silahını içeriğinde bulunduran nadir koleksiyonlardan olmayı başardı, işte silahlar ve fiyatları;


    • Zamanın ötesi Phantom 2175 VP
    • Zamanın ötesi Judge 2175 VP
    • Zamanın kökeni 4350 VP
    • Zamanın ötesi Vandal 2175 VP
    • Zamanın ötesi Sheriff 2175 VP
    • Kart
    • Uğur
    • Sprey

    En ucuz VP nereden alınır?

    Yeni bir kostüm, ajan veya içeriğe sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı Valorant VP ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidin.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html

    Bakiye yüklerken Türkiye'nin en güvenli ödeme seçeneklerini size sunuyoruz. GPay, Papara, İninal ve banka havalesiyle cüzdanınıza yükleme yapabilirsiniz. Ayrıca ürünlerimiz 7/24 stoklardan otomatik teslim edilir, bir dakika bile beklemeden kodunuzu alabilirsiniz. Vakit kaybetmeden bu avantajlardan yararlanmak için hemen üye olun.


    Sizin görüşleriniz neler? Riot Games'in oyuna en son getirdiği bu paketi beğendiniz mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilir ve sosyal medya hesaplarımızı takibe alarak diğer haberlerimizin bildirimini alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    LoL 10. Yıl Dönümüne Özel Etkinlikler

    LoL 10. Yıl Dönümüne Özel Etkinlikler

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    LoL Türkiye Sunucusunun 10. Yıl DönümüLoL'ün uzunca bir süre sonra Türkiye sunucusunun 10. yıl dönemine gelmiş bulunuyoruz. Bunca zamandır Riot Games ile işbirliği yapan ve Türkiye'ye büyük yatırımları sayesinde az ping ile oynadığınız veya bir sürü Türkçe seslendirmeye sahip şampiyonların bugüne kadar çizgisini bozmadığı şekilde hala gelmeye devam etmektedir.League of Legends'in 10. yıl dönemini kutlama şerefine bütün şampiyonlar açık olacak ve açılacak şampiyonlarla birlikte en fazla 1 adet ko

    Sonraki Haber
    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon K'Sante'ye Dair Yeni Bilgiler

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon K'Sante'ye Dair Yeni Bilgiler

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon K'SanteLeague of Legends'e yaklaşmakta olan Worlds 2022 etkinliği ile birlikte yılın sonlarına doğru yeni bir üst koridor Tank Şampiyonu oynanış yol haritasında Reav3 tarafından doğrulanmıştı. K'Sante lakabı Nazumah'ın Gururu olan yeni şampiyonumuz Shurima'nın yeni yerleşim bölgeleri olan Nazumah şehrinde yer alıyor ve Azir'e boyun eğmiyor. Ancak ihtiyaçlarını gidermek ve su kaynağı bulabilmek için canavarlarla yüzleşmek zorundalar şimdi 500 yıl sonra K'Sante aynı canavarları avlam

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim