Valorant Yoru Rework Geliyor

    Valorant Yoru Rework Geliyor

    Bu haberimizde çokça bilinen Valorant düellocu Ajanı Yoru'nun geçenlerde yetenek güncellemesi duyurarak bütün yetenekleri açığa çıktı. 

    Valorant'ın ilk çıktığında sevilen Ajanlarından birisi olan Yoru karakteri ustalaşması ve hedef alınma konusunda yetenekleri diğer Ajanlara göre biraz daha zayıf olduğu göz önündeydi. Topluluk tarafından artık az oynanan ve ara sıra oynanabilecek bu karakter Riot Games tarafından Q yeteneği hariç bütün yetenekleri değişecek. 




    Yoru Güncellemesi Tüm Yetenekleri

    C Yeteneği: Fake At 

    Yoru yeteneği kullanma aşamasında kendine benzeyen bir klon gönderebilir. Klonu gören takım arkadaşlarınız rahatlıkla bunun Klon olduğunu ayırt edebilecektir. C yeteneğinizi kullanarak rakipler bunu tıpkı Yoru gibi görecek ve eğer rakip klonu öldürmek isterse klon hedef alarak klona yakın olan bütün rakipler flaş etkisi altında kalacaktır. 



    E Yeteneği: Çatkapı

    Yoru ile E yeteneğinizi kullandığınız zaman Fake teleportunu vererek teleport sesi çıkartmanızı sağlayarak düşmanlarınızı artık kolay bir şekilde şaşırtabilir ve teleport attırdığınızı düşündürebilirsiniz. Aynı zamanda E yeteneğiniz kullanmak istediğiniz bölgeye daha hızlı gidiyor.



    Ulti Yeteneği: Boyutlararası Geçiş

    Eski Yoru Ultisi rakibe fazla yaklaşıldığı zaman görünmeden bir şekilde hızlıca görünmez olup güvende kaldığınızı hissedebiliyordunuz. Artık Yoru'yu göremeyecek ancak ayak seslerini duyabileceksiniz. Aynı zamanda Ulti sayesinde artık bütün yetenekleri kullanabilirsiniz. Ancak Yoru Ultiden çıktığı esnada artık silahı daha yavaş eline alacak.




    Yoru Rework Ne Zaman Gelecek?

    Henüz bu esnada resmi bir açıklama yok ancak 4. Bölüm 2. Kısım'da Ajan gelemeyeceğinden dolayı yakın bir zamanda Yoru'nun bu yamaya dahil edilmesiyle birlikte Yoru güncellemesi nihayet oyunculara kavuşacaktır.




    Valorant Alışverişi

    Valorant Yoru Rework Geliyor




    Valorant Points

    Valorant Yoru Rework Geliyor 


    Önceki Haber
    Valorant Neon Oynanış Rehberi

    Valorant Neon Oynanış Rehberi

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Neon YetenekleriROL: DüellocuC Yeteneği: HIZ ŞERİDİÖnüne doğru, kısa veya bir yüzeye çarpana kadar ilerleyen iki enerji hattı çıkarmak için ATEŞ ET. Bu enerji hatları, görüşü engelleyen ve içinden geçen düşmanlara hasar veren statik elektrik duvarlarına dönüşür.1 adet yetenek barı bulunmaktadır.Q Yeteneği: ELEKTRO OKANINDA bir enerji oku fırlat. Ok bir kere seker. Ok bir yüzeye çarptığında sersemletici bir patlamayla altındaki zemine elektrik akımı verir.2 adet yetenek barı bulunmaktadır.E Yeten

    Sonraki Haber
    Lost Ark Steam'e Çıkışını Yapıyor

    Lost Ark Steam'e Çıkışını Yapıyor

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Yeni MMO Lost ArkGeçtiğimiz hafta nihayet yılın MMORPG oyunu olan Lost Ark'ın Avrupa bölgesine çıkışıyla birlikte Steam sayfasında ücretsiz bir şekilde yerini alarak Avrupa bölgesinde olan oyuncuları memnun edecektir. Lost Ark Batı Ülkelerinde uzun bir süre görev alan ve Amazon Games Studios'un yardımıyla oyunun düzgün bir şekilde yerleştirmesi ve Batı piyasasının yer almasıyla sekiz sene sürdüğü gözüküyor.Lost Ark'ın açık dünyası ve basit bir tür MMO olması gösterilmesi sebebiyetiyle aslında oy

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim