Valorant Yeni Ajan Harbor'un Yetenekleri Tanıtıldı

    Valorant Yeni Ajan Harbor'un Yetenekleri Tanıtıldı

    Bu haberimizde Valorant'a yeni gelecek olan ajanı Harbor'un yeteneklerinin yayınlanmasıyla birlikte içeriği hakkında detayları konuşacağız detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Yeni Ajan Harbor Yetenek Tanıtımı

    Valorant’a en yeni gelen ajan Harbor, şu anda oyuncuların üssüne baskın yapan, yorucu olmayan ve sadece oyun içerisinde ve savaş alanlarında suyun gücünü üstün bir şekilde kullanarak Hintli bir kontrol uzmanı ajanı. Büyüleyici gömü avcısının su kabiliyetleri, haritaları ikiye bölmek için harika bir tercih olacak. Bu içeriğimizde Harbor'un yeteneklerine bir göz atıyoruz.


    Valorant Harbor'un kabiliyetleri tamamen rakibe doğru odaklanan ve üslerini kontrol ederek onları etkisiz kılmaya geliyor. Yeni ajanımızın, kitle kontrolünü sevenlere mükemmel bir seçenek haline gelecek. Yeni ajan Harbor'un yetenlerine net bir biçimde görebileceğimiz yeni bir tanıtımda yayınlandı. Bunun dışında, yeni ajanın bütün yeteneklerini ve yapabileceklerini aşağıda detaylıca bahsettik


    Harbor Yetenekleri


    E Yeteneği: Yüksek Gelgit

    Bir su duvarı donatın. Suyu zemin süresince ileri göndermek için sağ tık yapın. Suyu artı işaretinizin yönünde yönlendirmek ve geçmek için su yolu boyunca bir duvar kurmak için sağ tıka basılı tutun. Suyu erken bırak için tuşu bırakın. İçinden geçen oyuncular yavaşlayacaktır. Duvarın kendisi 15 saniyeden kısa sürüyor ve bu da onu potansiyel olarak baskıcı bir varlık haline getiriyor. Bekleme süresi ek olarak duvar yükseldiğinde başlar, bu da dağıldığı andan itibaren ortalama 25 saniye arasında onu yeniden kullanıma hazır hale getireceğiniz anlamına gelir.


    Q Yeteneği: Dalgakıran

    Bir koruyucu su küresi donanırsınız. Atmak için sağ tık tuşuna basınız. Yere çarptığından mermileri engellemiş olan bir su kalkanı oluşturun. Düşmanların ve sizin görüşünüzü engeller ve kalkan ateş edilerek kırılabilir.


    C Yeteneği: Kademeli 

    Bir su dalgası donatılır ve ileri doğru duvarlardan yuvarlanan dalgayı göndermek için sağ tık tuşuna tıklarsınız. Dalgayı serbest bırakmak için tekrar yeteneği bırakmanız gerekir. İçinden geçen oyuncular yavaşlar.


    Utli Yeteneği: Hesaplaşma

    Yadigarınızın bütün enerjisini kuşanın. Yerde bir alan havuzu çağırmak için sağ tık tuşuna tıklayın. Bölgedeki bütün oyuncular hepsi sırasıyla yerde çıkan sersemletme saldırılarına hedef oluyor. Bir vuruşta yakalanan oyuncular sersemler. Ek olarak, sarsıntıya uğrayan düşmanların başlarının üstünde havaya uzanan oldukça bariz altın veya mor bir işaret olacak ve siper arkasına saklansalar bile konumlarını ortaya çıkaracak.


    Yeni Ajan Harbor Ne Zaman Geliyor?

    Harbor'un yeteneklerinin her birinin fazlaca kuvvetli bulunduğunu anlatmaya gerek yok. Bunlara yakalandığınız vakit, sizi rahat bir halde alt edecektir. Dalgakıran gibi yeteneklerinin öne çıkan en mühim becerilerinden birisidir. Takım savaşlarını bozmak için harika olan bu sersemletici yeteneğin can sıkacağı oldukça açık. Harbor, Valorant 5. Bölüm 3. Kısım ile beraber 19 Ekim’de çıkacak. Ona yepyeni bir savaş bileti de dahil edecek, bu nedenle kozmetik mühimmatınızı genişletmek istiyorsanız savaş biletini aldığınızdan emin olmanız gerekir.


    En Ucuz VP Kimden ve Nasıl Alınır?

    Yeni bir Battlepass, yeni bir ajan, yeni bir set veya yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı Valorant Point ( VP ) ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Önceki Haber
    LoL Yeni Şampiyon K'Sante'nin Yetenek Tanıtımı Yayınlandı

    LoL Yeni Şampiyon K'Sante'nin Yetenek Tanıtımı Yayınlandı

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon K'SanteDün Riot Games , League Of Legends'e yeni gelecek olan şampiyon K'Sante'nin ilk oynanış fragmanını yayınladı . Bu, üst koridora yönelik rakibini zedelemeye çalışan tank gibi görünüyor ve kitinin yorumlanması ve oynanması hiç de kolay görünmüyor. Aslında bu şampiyonun koridor halindeki bir videosu gösterilmiş olmasına rağmen bireysel yeteneklerinin detayları hala mevcut değil. Buna rağmen ilk bakışta iyi bir kiti ve aynı zamanda silahlarını kendini savunmak veya ardından sald

    Sonraki Haber
    League of Legends K'Sante Tüm Yetenekleri Açıklandı

    League of Legends K'Sante Tüm Yetenekleri Açıklandı

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon K'SanteRiot Games, League of Legends'e kısa sürede, oyuncuların LoL'de seçebilecekleri, sürekli genişleyen şampiyon kadrosuna yeni bir şampiyon ekledi. K'Sante, yetenekleriyle takım savaşlarına daha fazla odaklanan ve aynı zamanda düşman rakipleri daha iyi alt etmek için kalabalık savaşların kontrolünü sağlayan bir üst koridor tankı olarak tanıtıldı. K'Sante'nin yetenekleri güçlü olsa da yeteneklerini kullanırken onların güçlendirilmiş hallerini kullanma şansına sahiptir. Tank kar

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim