VALORANT Yeni Koleksiyon Neptün Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Neptün Vitrinde

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan VALORANT adlı FPS oyununun en güncel kaplama koleksiyonu Neptün oyuna eklendi.

    Her yamayla birlikte oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, VALORANT 4. Bölüm 3. kısım güncellemesiyle birlikte Neptün koleksiyonunu oyuna ekledi. Valorant'a yeni gelecek olan su altı haritasının şerefine daha önceden çıkarılmış ve akvaryuma benzeyen silah görüntüsü karşımıza çıkmaktadır.

    VALORANT Yeni Koleksiyon Neptün Vitrinde


    VALORANT Neptün koleksiyonu fiyatı kaç VP?

    Yeni kaplama koleksiyonu Neptün, VALORANT oyun içi mağaza vitrininde 7.100 VP fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Yani bu koleksiyona sahip olmak için ödemeniz gereken tutar tam olarak 7.100 VP. Ama merak etmeyin, İtemsatış sayesinde indirimli VALORANT Point satın alarak, daha ucuz şekilde Neptün koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve VALORANT VP satın alın.

    itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Neptün Vandal 1.775 VP karşılığında satın alınabilir.

    Neptün Spectre 1.775 Valorant puanına satılıyor.

    Neptün Shorty 1.775 Valorant RP karşılığında alınabilir.

    Neptün Guardian 1.775 Valorant Point karşılığında satılıyor.

    Neptün Çapa 3.550 Valorant VP karşılığında alınabilir.



    Sizler yeni koleksiyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi habere yorum yaparak bizlerle ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Metayı Değiştiren Yama Geldi LoL 12.10 Yama Notları

    Metayı Değiştiren Yama Geldi LoL 12.10 Yama Notları

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    ŞampiyonlarAatroxE - ŞAMPİYONLARDAN ELDE EDİLEN İYİLEŞTİRME Verilen hasarın %20/22,5/25/27,5/30'u ⇒ Verilen hasarın %18/20/22/24/26'sıE ŞAMPİYONLARDAN ELDE EDİLEN İYİLEŞTİRME Verilen hasarın %26/32/38/44/50'si ⇒ Verilen hasarın %25/30/35/40/45'iR - KENDİNE SAĞLADIĞI İYİLEŞTİRME ARTIŞI %30/45/60 ⇒ %25/40/55AhriPASİF - TAM YÜKTE ELDE EDİLEN İYİLEŞTİRME (MİNYONLAR VE CANAVARLARA KARŞI) 1-18. seviyelerde 40-120 (+%25 YG) ⇒ 1-18. seviyelerde 35-95 (+%20 YG)PASİF - ŞAMPİYONLAR ALT EDİLDİĞİNDE ELDE EDİ

    Sonraki Haber
    Valorant Rank Sistemi

    Valorant Rank Sistemi

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Valorant Rank SistemiRiot Games'in dünyaca ünlü FPS oyunu Valorant'ta bulunan rank sistemi ile alakalı tüm bilgileri sizinle paylaşacağız.Rank Nedir?Rank(Seviye) oyun içindeki kullanıcıların yeteneklerine ve oynayışlarına göre derecelendirilmesidir.Dünyaca ünlü popüler FPS oyunu Valorant'ta hem karakter skillerini kullanmanız diğer yandan ise aiminizi, bilek becerinizi konuşturmanız gerektir. Valorant'ta bulunan derecesiz, dereceli, spike hücum, ölüm maçı gibi oyun modları bulunmaktadır. Valoran

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim