VALORANT Yeni Koleksiyon Kızıl Müsibet Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Kızıl Müsibet Vitrinde

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan VALORANT adlı FPS oyununun en güncel kaplama koleksiyonu Kızıl Müsibet oyuna eklendi.

    Her yamayla birlikte oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, VALORANT'ın yeni güncellemesiyle birlikte Kızıl Müsibet koleksiyonunu oyuna ekledi. Valorant'a yeni gelecek olan yeni setin LoL'de ki Zebani kostümlerinin temasına oldukça benzemektedir alev efektleri ve yanan çekiciyle birlikte oyuna geliyor. Kızıl Müsibet 12 gün boyunca mağazada yerine alacaktır. Sete sahip olmak için Valorant hesabınıza giriş yaparak mağaza bölümünden dilediğiniz gibi alabilirsiniz.

    VALORANT Yeni Koleksiyon Kızıl Müsibet Vitrinde




    VALORANT Kızıl Müsibet koleksiyonu fiyatı kaç VP?

    Yeni kaplama koleksiyonu Kızıl Müsibet, VALORANT oyun içi mağaza vitrininde 7.100 VP fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Yani bu koleksiyona sahip olmak için ödemeniz gereken tutar tam olarak 7.100 VP. Ama merak etmeyin, İtemsatış sayesinde indirimli VALORANT Point satın alarak, daha ucuz şekilde Kızıl Müsibet koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve VALORANT VP satın alın.


    itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html

    Kızıl Müsibet Vandal 1.775 VP karşılığında satın alınabilir.

    Kızıl Müsibet Judge 1.775 Valorant puanına satılıyor.

    Kızıl Müsibet Sheriff 1.775 Valorant RP karşılığında alınabilir.

    Kızıl Müsibet Marshal 1.775 Valorant Point karşılığında satılıyor.

    Kızıl Müsibet Çekiç 3.550 Valorant VP karşılığında alınabilir.

    Kızıl Müsibet Kartı 375 Valorant Point karşılığında satılıyor.

    Kızıl Müsibet Spreyi 325 VP karşılığında satılıyor.




    En ucuz VP nereden alınır?

    Yeni bir set, ajan veya içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın satın alım kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı Valorant VP ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidin.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html

    Siteye bakiye yüklerken Türkiye'nin en güvenli ödeme seçeneklerini size sunuyoruz. GPay, Papara, İninal ve banka havalesiyle siteye yükleme yapabilirsiniz. Ürünlerimiz 7/24 stoklarda otomatik teslim edilir, bir dakika bile olmadan kodunuzu alabilirsiniz. Vakit kaybetmeden bu avantajlardan yararlanmak için hemen üye olabilirsiniz.


    Sizin görüşleriniz neler? Riot Games'in oyuna en son getirdiği bu paketi beğendiniz mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilir ve sosyal medya hesaplarımızı takibe alarak diğer haberlerimizin bildirimini alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Overwatch 2 Çıkışını Nihayet Yaptı Nasıl Oynanır

    Overwatch 2 Çıkışını Nihayet Yaptı Nasıl Oynanır

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Overwatch 2Blizzard'ın gözdesi olan moba ve fps karışı olan Overwatch oyununun gelişinin ardından oyun bir çok yandan popülerliğini bir süredir taşıyor. Kendine özgü karakterleri ve hikayesiyle adeta bir çığır açtı. Ancak malum olaylardan sonra oyunun oyuncu sayısı bir hayli düşmüştü. Tam da gözden düşmek üzereyken 1 Kasım 2019 tarihinde Overwatch 2 duyuruldu. Bu oyunu bir sonraki sürüme taşıyacak olan yeni bir oyun gibiydi ancak sistemsel değişiklerin yanı sıra dengelemelerde olacaktı. Microsof

    Sonraki Haber
    Toplu E-Pin Alımı Aktif

    Toplu E-Pin Alımı Aktif

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    E-Pin nedir? Electronic Personal Identification Number yani kısaca Epin, neredeyse tüm yenilikçi şirketlerin ödeme yöntemi olarak kullandığı bir sistemdir. Bu sistemde müşterilere dijital ortamda bir ürün kodu teslim edilir ve müşteri bu kodu aktif ederek ilgili şirketin uygulamasında, sitesinde veya mağazasında bu kodla ödeme yapabilir. En popüler ve kesinlikle daha önce duyduğunuz Epin ürünlerine örnek vermek gerekirse;

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim