VALORANT Yeni Koleksiyon İyon 2.0 Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon İyon 2.0 Vitrinde

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan VALORANT adlı FPS oyununun en güncel kaplama koleksiyonu İyon 2.0 oyuna eklendi.

    Her bölümle ve yamayla beraber oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, Valorant'ın yeni güncellemesiyle birlikte İyon 2.0 koleksiyonunu oyuna ekledi. Valorant'a yeni gelecek olan yeni setin LoL'de ki Pulsefire kostümlerinin temasına oldukça benzemektedir. mavi efektleri ve teknolojik temayla birlikte oyuna geliyor. İyon 2.0 14 gün boyunca mağazada yerine alacaktır. Sete sahip olmak için Valorant hesabınıza giriş yaparak mağaza bölümünden rahatlıkla alabilirsiniz.

    VALORANT Yeni Koleksiyon İyon 2.0 Vitrinde


    Valorant İyon 2.0 Koleksiyonu Kaç VP?

    Yeni kaplama koleksiyonu İyon 2.0, Valorant oyun içi mağaza vitrininde 7.100 VP fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Yani bu koleksiyona sahip olmak için ödemeniz gereken tutar tam olarak 7.100 VP. Ama merak etmeyin, İtemsatış sayesinde indirimli VALORANT Point satın alarak, daha ucuz şekilde İyon 2.0 koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve Valorant Points ( VP ) satın alın.


    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    İyon 2.0 Vandal 1.775 VP karşılığında satın alınabilir.

    İyon 2.0 Spectre 1.775 Valorant puanına satılıyor.

    İyon 2.0 Frenzy 1.775 Valorant RP karşılığında alınabilir.

    İyon 2.0 Ares 1.775 Valorant Point karşılığında satılıyor.

    İyon 2.0 Karambit 4.350 Valorant VP karşılığında alınabilir.

    İyon 2.0 Kartı 375 Valorant Point karşılığında satılıyor.

    İyon 2.0 Spreyi 325 VP karşılığında satılıyor.

    İyon 2.0 Uğuru 475 Valorant Points karşılığında satılmaktadır.


    En Ucuz Valorant VP Kimden ve Nereden Alınır?

    Yeni bir set, yeni ajan ve yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın satın alım kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı Valorant Point ( VP ) ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidin.


    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Sitemize bakiye yüklerken Türkiye'nin en güvenli ödeme seçeneklerini sizlere sunuyoruz. GPay, Papara, İninal ve banka havalesiyle siteye yükleme yapabilirsiniz. Ürünlerimiz 7/24 stoklarda otomatik teslim edilir, bir dakika bile olmadan anında kodunuzu alabilirsiniz. Vakit kaybetmeden bu avantajlardan yararlanmak için hemen üye olabilirsiniz ve alışveriş yapabilirsiniz.


    Sizin görüşleriniz nelerdir? Riot Games'in oyuna en son getirdiği bu yeni seti beğendiniz mi? Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek diğer haberlerimizin bildirimini alabilirsiniz.



    Önceki Haber
    League of Legends K'Sante Tüm Yetenekleri Açıklandı

    League of Legends K'Sante Tüm Yetenekleri Açıklandı

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon K'SanteRiot Games, League of Legends'e kısa sürede, oyuncuların LoL'de seçebilecekleri, sürekli genişleyen şampiyon kadrosuna yeni bir şampiyon ekledi. K'Sante, yetenekleriyle takım savaşlarına daha fazla odaklanan ve aynı zamanda düşman rakipleri daha iyi alt etmek için kalabalık savaşların kontrolünü sağlayan bir üst koridor tankı olarak tanıtıldı. K'Sante'nin yetenekleri güçlü olsa da yeteneklerini kullanırken onların güçlendirilmiş hallerini kullanma şansına sahiptir. Tank kar

    Sonraki Haber
    Silent Hill Serisi Geri Dönüyor Konami Bu Defa Çıtayı Aştı

    Silent Hill Serisi Geri Dönüyor Konami Bu Defa Çıtayı Aştı

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Silent HillSenelerdir uzun bekleyişlerin ardından hakkında hiç bir haber alamadığımız Silent Hill serisi hakkında dün gece saatlerinde yeni tanıtımlarıyla tüm kullanıcıların beklentilerini sarstı. Konami serinin 3 yeni oyunu interaktif bir dizisi ve film olarak duyurdu. Oyun devlerinden biri olan Konami tarafınca geliştirilen Japon asıllı korku oyunu serisi olan Silent Hill tüm oyun severler için aklımıza kazınmış bir seri olarak kalmıştı. Popülerliğini de sinemalara uyarladıktan sonra daha

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim