VALORANT Yeni Koleksiyon Hatıralar Geçidi Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Hatıralar Geçidi Vitrinde

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan VALORANT adlı FPS oyununun en güncel kaplama koleksiyonu Hatıralar Geçidi oyuna eklendi.

    Her yamayla birlikte oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, VALORANT 3.12 yama notları ile birlikte Hatıralar Geçidi koleksiyonunu oyuna ekledi. Hatıralar geçidi koleksiyonu son zamanlarda oyuna gelen bütün kaplamaların bir kısmı dahildir. Dezavantajları bulunsa da, kaplamalar belli bir kısmı çok memnun etmiş durumda.

    VALORANT Yeni Koleksiyon Hatıralar Geçidi Vitrinde



    VALORANT Hatıralar Geçidi koleksiyonu fiyatı kaç VP?

    Yeni kaplama koleksiyonu Hatıralar Geçidi, VALORANT oyun içi mağaza vitrininde 5.945 VP fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Yani bu koleksiyona sahip olmak için ödemeniz gereken tutar tam olarak 5.945 VP. Ama merak etmeyin, İtemsatış sayesinde indirimli VALORANT Point satın alarak, daha ucuz şekilde Hatıralar Geçidi koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve VALORANT VP satın alın.

    itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html




    Özel Harekat Spectre 1.775 VP karşılığında satın alınabilir.

    Yitik Vandal 1.775 Valorant puanına satılıyor.

    Köken Operator 1.775 Valorant RP karşılığında alınabilir.

    Asil 2.0 Odin 1.775 Valorant Point karşılığında satılıyor.

    Çapraşık Alemler Ghost 1.775 Valorant VP karşılığında alınabilir.


    Sizler yeni koleksiyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi habere yorum yaparak bizlerle ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Epic Games, Control Adlı Oyunu Ücretsiz Yaptı

    Epic Games, Control Adlı Oyunu Ücretsiz Yaptı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Epic Games kampanyasında ki normalde fiyatı 159₺ olan oyunu ücretsiz bir şekilde oyuncuların beğenisine sunacaktır. Yayınlandığı gün oldukça konuşulan oyunun artık bedavaya sahiplenebileceksiniz. Epic Games ücretsiz hale getirmiş olduğu oyunlara oyuncuların beğenisine sunacak olan Epic Games hususi başlatmış olduğu yeni oyununu açıkladı. Yalnızca saatler içinde ücretsiz bir şekilde kütüphaneye eklenebilecek olan oyun Control oldu.Aksiyon türündeki oyun oldukça beğenilmiş ve milyonları ardından s

    Sonraki Haber
    Valorant'ın Yeni Ajanı Neon İlk Görseline Tanık Olun

    Valorant'ın Yeni Ajanı Neon İlk Görseline Tanık Olun

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    31 Aralık Cuma gününün akşam saatlerinde Amazon Prime Gaming Valorant için açılan ganimet sayfasına bakan oyuncular yeni Valorant Ajanı Neon için ilk görsele tanık oldular. Amazon Prime üyelerine verilen hediyelerin görünmüş olduğu sayfada yer edinen görselde Filipinli olduğu söylenen yeni Ajan 2022 senesinde oyuna eklenmesi beklenen Aanın ortaya çıkmasının arkasından görsel kısa zaman sonrasında sayfa üstünden kaldırılsa da her şey için oldukça geç olmuştu. Fazlaca kişi tarafınca paylaşılan gör

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim