VALORANT Yeni Koleksiyon Gaia'nın İntikamı Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Gaia'nın İntikamı Vitrinde

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan VALORANT adlı FPS oyununun en güncel kaplama koleksiyonu Gaia'nın İntikamı oyuna eklendi.

    Her yamayla birlikte oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, VALORANT 4. Bölüm 2. kısım güncellemesiyle birlikte Gaia'nın İntikamı koleksiyonunu oyuna ekledi. Gaia'nın İntikamı koleksiyonu ağaçla donatılmış tıpkı League of Legends'ta ki popülerleşmiş kostüm serisi Ağaç Ata'ya benzer şekilde eklentileriyle geliyor.

    VALORANT Yeni Koleksiyon Gaia'nın İntikamı Vitrinde


    VALORANT Gaia'nın İntikamı koleksiyonu fiyatı kaç VP?

    Yeni kaplama koleksiyonu Gaia'nın İntikamı, VALORANT oyun içi mağaza vitrininde 7.100 VP fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Yani bu koleksiyona sahip olmak için ödemeniz gereken tutar tam olarak 7.100 VP. Ama merak etmeyin, İtemsatış sayesinde indirimli VALORANT Point satın alarak, daha ucuz şekilde Gaia'nın İntikamı koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve VALORANT VP satın alın.

    itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html



    Gaia'nın İntikamı Marshal 1.775 VP karşılığında satın alınabilir.

    Gaia'nın İntikamı Vandal 1.775 Valorant puanına satılıyor.

    Gaia'nın İntikamı Ghost 1.775 Valorant RP karşılığında alınabilir.

    Gaia'nın İntikamı Guardian 1.775 Valorant Point karşılığında satılıyor.

    Gaia'nın Hiddeti 3.550 Valorant VP karşılığında alınabilir.



    Sizler yeni koleksiyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi habere yorum yaparak bizlerle ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.


    Önceki Haber
    League of Legends 12.5 Yama Notları

    League of Legends 12.5 Yama Notları

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    ŞampiyonlarAhriW'nun taban hasarı azaldı; mana bedeli arttı. E'nin mana bedeli arttı.W - Tilki AteşiHASAR 60/85/110/135/160 (+%30 YG) > 50/75/100/125/150 (+%30 YG)MANA BEDELİ 25 > 30E - Ayartan ÖpücükMANA BEDELİ 50 > 60GwenPasifin canavarlara yönelik hasarı azaldı. E'nin ilave saldırı menzili azaldı.Pasif - Bin KesikCANAVARLARA YÖNELİK AZAMİ HASAR 10 (+%25 YG) > 10 (+%15 YG)E - Pens AtİLAVE SALDIRI MENZİLİ 100 > 50KennenW'nun tam yükteyken normal saldırılarla verdiği ilave hasar arttı.W - Elektr

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Anima Squad Kostümleri PBE'de

    League of Legends Yeni Anima Squad Kostümleri PBE'de

    2 yıl önce 2 dk okuma süresi

    Yeni KostümlerPBE gelen yama ile beraber oyuncuların önüne sunulan Anima Squad aslında eski bir kostüm olan Battle Bunny Riven'a göndermedirBu video ile beraber Kostüm açıklamaları aşağıdaBattle Bunny Miss Fortune ( 1820 RP )Battle Bunny Prime Riven ( 1350 RP )Battle Wolf Sylas ( 1350 RP ) ve Battle Bat Vayne ( 1350 RP )Battle Cat Jinx ( 1350 RP )Battle Cat Jinx Prestij SerisiAshen Knight Pyke kostümü ( Değeri 100 ihtişamlı öz olacak )League of Legends Hesap SatışıLeague of Legends Riot Points (

    En son yorumlar
    lonelyrest
    lonelyrest
    good
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim