VALORANT Yeni Koleksiyon Derin Sular Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Derin Sular Vitrinde

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan VALORANT adlı FPS oyununun en güncel kaplama koleksiyonu Derin Sular oyuna gelmektedir peki kaç VP olacak?

    Her bölümle ve yamayla beraber oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, Valorant'ın yeni güncellemesiyle birlikte Derin Sular koleksiyonunu oyuna ekleyecektir. Valorant'a yeni gelecek olan yeni setin su altı temasına sahip olacağı net bir şekilde gözükmektedir. Sulu efektleri ve deniz hissiyatıyla birlikte oyuna geliyor. Derin Sular 12 gün boyunca mağazada kalacaktır. Sete sahip olmak için Valorant hesabınıza giriş yaparak mağaza bölümünden rahatlıkla alabilirsiniz.

    VALORANT Yeni Koleksiyon Derin Sular Vitrinde



    Valorant Derin Sular Koleksiyonu Kaç VP Olacak?

    Yeni kaplama koleksiyonu Deri Sular, Valorant oyun içi mağaza vitrininde 5.100 VP fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Yani bu koleksiyona sahip olmak için ödemeniz gereken tutar tam olarak 5.100 VP. Ama merak etmeyin, İtemsatış sayesinde indirimli VALORANT Point satın alarak, daha ucuz şekilde Derin Sular koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve Valorant Points ( VP ) satın alın.


    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html



    Derin Sular Phantom 1.275 VP karşılığında satın alınabilir.

    Derin Sular Sheriff 1.275 Valorant puanına satılıyor.

    Derin Sular Guardian 1.275 Valorant RP karşılığında alınabilir.

    Derin Sular Spectre 1.275 Valorant Point karşılığında satılıyor.

    Derin Sular Vurgun Bıçağı 2.550 Valorant VP karşılığında alınabilir.




    En Ucuz Valorant VP Kimden ve Nereden Alınır?

    Yeni bir sete sahip olmak, yeni ajan almak ve yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız eğer hesabınızın satın alım kredisinin yeterli olması gerekmektedir. En uygun fiyatlı Valorant Point ( VP ) ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidin.


    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Sitemize bakiye yüklerken Türkiye'nin en güvenli ödeme seçeneklerini sizlere sunuyoruz. GPay, Papara, İninal ve banka havalesiyle siteye yükleme yapabilirsiniz. Ürünlerimiz 7/24 stoklarda otomatik teslim edilir, bir dakika bile olmadan anında kodunuzu alabilirsiniz. Vakit kaybetmeden bu avantajlardan yararlanmak için hemen üye olabilirsiniz ve alışveriş yapabilirsiniz. Sizin görüşleriniz nelerdir? Riot Games'in oyuna en son getirdiği bu yeni seti beğendiniz mi? Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek diğer haberlerimizin bildirimini alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Overwatch Yeni Karakter Ramattra'nın Yetenekleri

    Overwatch Yeni Karakter Ramattra'nın Yetenekleri

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Blizzard, Overwatch oyununa uzun bir süredir karakter çıkarmıyordu. Son gelen değişiklerin ardından Overwatch sevgi görmeye ve yeni karakterleriyle birlikte getirmeye devam ediyor. Overwatch 2'nin Sezon 2 güncellemesiyle birlikte bazı karakter değişikleri ve yeni bir Tank karakterin gelişiyle birlikte harika bir sezona başlayacağımız duyurulmuştu. Yeni karakter Ramattra tank rolünde oynanabilen ve form değiştirebilen yetenekleriyle karşımıza çıkmaktadır. Ramattra takım savaşlarında öncelik olara

    Sonraki Haber
    LoL Aram Güncellemesi ve Son Yama 12.23 Yama Notları

    LoL Aram Güncellemesi ve Son Yama 12.23 Yama Notları

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Aram GüncellemesiBuzgeçitlerTakım savaşlarına daha hızlı dönebilmeniz için hexgeçitler Sonsuz Uçurum'a geliyor.Buz geçitler oyunun başından itibaren etkin olacak ve sizi merkezinizden dış kulenize ışınlayacak. İlk kuleniz yıkıldığında buzgeçit, takımınızın inhibitör kulesine bağlanacak ve oyunun geri kalanı boyunca orada kalacak.Yıkılan KulelerArtık harita üzerinde Savaş Sisi ve yeni oyun tarzları için kullanabileceğiniz yüzey şekilleri geliyor.Artık yıkılan kuleler arkalarında yeni bir yüzey şe

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim