VALORANT Yeni Koleksiyon Ay Tavşanı Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Ay Tavşanı Vitrinde

    Riot Games firması tarafından piyasaya sürülen ve yayınlanan VALORANT adlı FPS oyununun en güncel kaplama koleksiyonu Ay Tavşanı oyuna gelmektedir peki kaç VP'dir?

    Valorant'a her kısımla ve yamayla beraber oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, Valorant'ın yeni güncellemesiyle birlikte Ay Tavşanı koleksiyonunu oyuna eklenmiştir. Valorant'a yeni gelen setin Çin yılı temasına sahip olacağı net bir şekilde gözükmektedir. Mavi efektleri ve Çin hissiyatıyla birlikte oyuna geliyor. Ay Tavşanı 13 gün boyunca mağazada kalacaktır. Sete sahip olmak için Valorant hesabınıza giriş yaparak mağaza bölümünden rahatlıkla alabilirsiniz.

    VALORANT Yeni Koleksiyon Ay Tavşanı Vitrinde


    Valorant Ay Tavşanı Koleksiyonu Kaç VP Olacak?

    Valorant'ın Yeni kaplama koleksiyonu Ay Tavşanı, Valorant oyun içi mağaza vitrininde 5.100 Valorant Points VP fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Yani bu koleksiyona sahip olmak için ödemeniz gereken tutar tam olarak 5.100 VP. Ama merak etmeyin, İtemsatış sayesinde indirimli VALORANT Point satın alarak, daha ucuz şekilde Ay Tavşanı koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve Valorant Points ( VP ) satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Ay Tavşanı Vandal 1.275 VP karşılığında satın alınabilir.

    Ay Tavşanı Spectre 1.275 Valorant puanına satılıyor.

    Ay Tavşanı Ghost 1.275 Valorant RP karşılığında alınabilir.

    Ay Tavşanı Marshal 1.275 Valorant Point karşılığında satılıyor.

    Ay Yadigarı 3.550 Valorant VP karşılığında alınabilir.

    Ay Tavşanı Spreyi 325 VP'ye satılmaktadır.

    Ay Tavşanı Kartı 375 Valorant Point'e alınabiliyor.

    Ay Tavşanı Uğuru 475 Valorant VP'ye satılıyor.


    En Ucuz Valorant Points ( VP ) Kimden Alınır?

    Yeni gelen kaplamaya sahip olmak, yeni bir ajan almak ve Valorant'ın yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız eğer hesabınızın satın alım kredisinin yeterli olması gerekmektedir. En uygun fiyatlı Valorant Point ( VP ) ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidin.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    İtemsatış'a bakiye yüklerken Türkiye'nin en güvenli ödeme seçeneklerini sizlere sunmaktayız. GPay, Papara, İninal ve banka havalesiyle sitemize yükleme yapabilirsiniz. Ürünlerimiz 7/24 stoklarda otomatik teslim edilir, bir dakika bile olmadan anında kodunuzu alabilirsiniz. Vakit kaybetmeden bu avantajlardan yararlanmak için hemen üye olabilirsiniz ve alışveriş yapabilirsiniz. Sizin görüşleriniz nelerdir? Riot Games'in oyuna en son getirdiği bu yeni seti beğendiniz mi? Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek diğer haberlerimizin bildirimini alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Riot Games Hack Saldırısına Uğradığını Açıkladı

    Riot Games Hack Saldırısına Uğradığını Açıkladı

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Dünyaca ünlü oyunlara sahip League of Legends (LoL), Valorant ve Teamfight Tactics (TFT) gibi oyunlarıyla tanınan Riot Games'in hacklendiği açıklandı. Yakın zamanda bir hack olayı yaşandığını bildiren Riot Games, siber saldırının detaylarını paylaştı. Ön bilgilere göre iki oyundan LoL, TFT ve hile önleme sisteminin kaynak kodları çalındı. Çin'in en büyük teknoloji şirketi Tencent'in yan kuruluşlarından biri olan Riot Games, önce Asya pazarında popüler oldu, ancak kısa sürede sahibi oldu. dünyada

    Sonraki Haber
    Apex Legends Mobile Tamamen Kapatılıyor

    Apex Legends Mobile Tamamen Kapatılıyor

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Dünyaca ünlü Battle Royale oyunlarından birine sahip olan Electronic Arts, Apex Legends Mobile için temel bir karar aldı. Yapılan açıklamalarda oyunun yeterince ilgi görmediği ve durdurulacağı duyurulmuştu. Peki oyuncular Apex Legends Mobile'dan ne bekleyebilir? Legends adında bir hayatta kalma oyunu başlattı. Oyun ücretsiz olarak yayınlandı ve o zamanlar çok popülerdi. Geliştirme ekibi bu ilgiden yola çıkarak oyunun mobil versiyonu üzerinde çalıştı ve geçen yıl Apex Legends Mobile'ı piyasaya sü

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim