Valorant'ın Yeni Ajanı Harbor Tanıtımı Geldi

    Valorant'ın Yeni Ajanı Harbor Tanıtımı Geldi

    Bu haberimizde Valorant'a gelecek olan yeni ajanımızın tanıtım videosu ve yetenek anlatımını yapacağız detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Valorant'ın Yeni Ajanı Harbor

    Son zamanlarda gelen haberler doğrultusunda Valorant'a gelecek olan yeni ajanıyla ilgili Riot Games boş geçmemiş ve yeni ajanımız gelene kadar içerik sunmaya devam etmiştir. Yeni ajanımızın adı Varun Batra ancak Valorant protokolündeki ismi Harbor olarak sunulmaktadır. Yeni ajanımızın bir kontrol uzmanı olacağı ise daha önceden kesinleşmiştir.


    Harbor'un detaylı fragmanı sayesinde hem hikayesine dair hem de yeteneklerine dair ufak ipuçları çıkarmamız mümkündür ajanın kökeni ise Hintlidir. Kendisi Hindistan kıyılarından gelen ve bulduğu yadigar ile birlikte düşmanlarına suyun gerçek gücünü göstererek onlara karşı kullanıyor. Yeni ajanımızın tanıtım videosunda da Realm adlı bu örgütten kaçtığı ve en sonunda Brimstone'nun Valorant protokolüne Harbor'u dahil ettiği gözükmektedir. 


    Yeni ajanımızın yeteneklerine gelecek olursak ajanımızın mermi geçirmeyen bir su duvarı oluşturduğu ve üstüne bunu birde Smoke yeteneği halinde yapması kontrol ajanı olarak onu güçlü kılan etkenlerden birisidir. Düşmanlarına suyun gücünü gösteren yeni ajanımız Harbor'un gelişiyle oyunda ciddi bir önemi olacaktır. Mermi geçirmeyen duvarların yanı sırasında düşmanlardan gizlenmeyi ve onlara karşı kullanmayı da ihmal etmeyecektir. Yeni ajanımız  Harbor'un gelişiyse çok yakın. Yeni ajanımız Harbor'un gelişinden sonra test süreçleri başlayacak ve yetenek açıklamaları hakkında yakında daha fazla bilgi edineceğiz o zamana kadar haberlerimizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz.



    Valorant Yeni Ajan Harbor Ne Zaman?

    Yeni kontrol uzmanı olan Harbor'un gelişi çok yakın bir tarihte bizlere olacaktır. Yeni ajanımız Harbor 19 Ekim Çarşamba günü yeni gelecek olan yeni Valorant yamasıyla birlikte oyuna eklenmesi beklenmektedir. Bu sırada yeni ajan gelmesine daha vakit varken sitemiz üzerindeki VP indirimlerinden yararlanabilir ve ajanı kolaylıkla geldiği vakit açabilirsiniz. Ajanı açmak içinse ajanlar kısmındaki kontratı aktif etmeniz gerekmektedir ardından hızlı bir şekilde açmak için 1000 Valorant puanı yüklemeniz gerekmektedir. 


    En Ucuz VP Kimden ve Nereden Alınır?

    Yeni bir Battlepass, yeni bir ajan, yeni bir set veya yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı Valorant VP ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Sitemize bakiye yüklerken Türkiye'nin en güvenli ödeme seçeneklerini size sunuyoruz. GPay, Papara, İninal ve banka havalesiyle siteye yükleme yapabilirsiniz. Ürünlerimiz 7/24 stoklarda otomatik teslim edilir, bir dakika bile olmadan kodunuzu alabilirsiniz. Hemen vakit kaybetmeden bu avantajlardan yararlanmak için hemen siteye üye olabilirsiniz.

    Sizin görüşleriniz nelerdir? Riot Games'in oyuna en son getirdiği Yeni Ajanı beğendiniz mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilir ve sosyal medya hesaplarımızı takibe alarak diğer haberlerimizin bildirimini alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    CD Key Satışımız Başladı

    CD Key Satışımız Başladı

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Her gün sizler için kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda size vermek istediğimiz güzel bir haberimiz daha var! Artık web sitemizde popüler oyunların CD Key satışı da yapılacaktır. Tüm oyunları 7/24 hiç beklemeden güvenle satın alabilirsiniz. Kredi ve banka kartı, havale, EFT, mobil ödeme, Papara, İninal ve hediye kartı ödeme yöntemleriyle üyeliğinize kolayca bakiye yükleyebilir ve satın alım işleminizi tamamlayabilirsi

    Sonraki Haber
    LoL'e Gelecek Olan Yeni Şampiyon K'Sante'nin Görüntüsü Sızdırıldı

    LoL'e Gelecek Olan Yeni Şampiyon K'Sante'nin Görüntüsü Sızdırıldı

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon K'SanteYakın zamanda Reav3'ün League of Legends resmi hesabından paylaştığı oynanış yol haritası sayesinde sırada gelecek olan yeni şampiyon ile ilgili detaylar verilmişti. Bir sonraki yeni üst koridor tank şampiyonumuz Nazumahın Gururu K'Sante'nin görüntüsü sızdığı iddia edildi. Yeni şampiyonumuzun Afrika kültüründen esinlendiği siyahi ve kaslı bir karakterin geleceği sızıntılardan da iddia edilmekteydi. K'Sante'nin görüntüsü şampiyonu seslendirecek LiL Nas X'e benzemesi kendini a

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim