VALORANT'ın Gizemli Yeni Ajanı Bounty Hunter

    VALORANT'ın Gizemli Yeni Ajanı Bounty Hunter

    Bu haberimizde Valorant'ın bir kaç hafta içinde yayınladığı yeni ajanla ilgili yeni bilgiler ve sızıntıları paylaşacağız detaylar açıklama kısmında.

    Geçtiğimiz günden bugüne Valorant'a sıra dışı yenilikler geldi bir çoğu oyunun zevkini ve eğlencesini daha da arttırdı. Şimdi sıra dışı yeni Valorant ajanıyla ilgili bir kaç ayrıntı ortaya çıktı. İlk olarak yeni Valorant ajanının Türk olabileceği %99'luk bir oranla doğrulanmış durumda. Fakat yeni ajanın daha yetenekleri bile yayınlanmadan bir kaç ayrıntıyı da bizlere sunuyor. Yeni gelecek olan sabotajcının diğer ajanlara korku salmış durumda ve bununla ilgili Valorant ekibi onu kendi takımına katmak istiyor. Yeni ajanımızla ilgili tam kapsamlı bir sızdırma yok ancak yetenek tahmini bu yolda yapılabilir. 


    İlk olarak yeni ajanın yetenek tahminine geçmeden önce bir kaç ayrıntıyı da sizlerle paylaşmak istiyoruz. Yeni ajanın oyun dosyalarında takma ismi ''Bounty Hunter'' yani Ödül Avcısı olarak olduğu görülmekte tıpkı ''Deadeye'' Chamber'ın lakabı gibi vs.

    VALORANT'ın Gizemli Yeni Ajanı Bounty Hunter


    Geçenlerde ise yeni ajanın repliklerine dair Cypher'ın seslendirme sanatçılığını yapan ''Selim Yeğin'' Instagram hesabı üzerinden yeni ajana şu sözleri söylemektedir. ''Ses analizi tamamlandı... artık ekibe katılabilirsin ama dur hemen değil'' Bu sözlerle birlikte yeni gelecek ajanımızın yakalandıktan sonra onu ekibe katmak isteyeceklerini görebilirsiniz. Çünkü yeni gelecek ajanın Sova'nın yükünü azaltmasıyla ilgili sahada daha fazla ajan görmesini istemektedirler. 

    VALORANT'ın Gizemli Yeni Ajanı Bounty Hunter


    Oyun dosyalarında yeni bir eşyanın eklendiği ve kelime anlamı olarak ''Totem'' sözcüğünü çağrıştırmaktadır. Tıpkı LoL'de olduğu gibi bir totem mekaniği gelebilir yeni ajan ile ilgili ancak bundan daha iyi geliştirilmiş totem olması gerekmektedir.

    VALORANT'ın Gizemli Yeni Ajanı Bounty Hunter



    Poligona gelen yeni güncellemeyle bir hücre gözükmektedir. Bu hücreye göre yeni Valorant ajanı yakalanmış ve burada tutulacağı gözüküyor. Bir diğer deyişle Sova'nın ekibi ajanı yakalayabilecek ve bunu bir hikaye sinematiği ile görebiliriz.

    VALORANT'ın Gizemli Yeni Ajanı Bounty Hunter




    Yetenek Tahmini

    Topluluk bir çok gönderide yeni ajanın yetenek tahminini yapmış bulunuyor.

    Yeni ajan Öncü rolüne sahip olacak.

    • Lakabı ''Ödül Avcısı'' olabileceği için belli bir asist veya kill aldığında ekstra kredi alabileceği söyleniyor.
    • Rakibin cesedi eğer yerdeyse Ulti yeteneği kullanarak yerdeki ajanın Ulti yeteneğini çalabilecek.
    • Hacker güçleri sayesinde rakiplerin yerlerini tespit edip onları ortaya çıkaracak bir totem yerleştirecek.
    • Isınma sinematiğinde görünen robotun Killjoy ve Raze'in robotlarını kontrol altına alarak rakiplere saldırtabilecek. 



    Kapanış

    VALORANT'ın Gizemli Yeni Ajanı Bounty Hunter

    Son olarak yeni ajanın görseliyle ilgili bir gönderi paylaşıldı ve gece pazarıyla beraber orada sızdırılacağından emin olabiliriz. Daha önceki ajanlara da bu tarz şeyler yapılmıştır. Gece pazarı 7 Nisan'da sunuculara gelmiş olacaktır.



    Valorant Alışverişi

    VALORANT'ın Gizemli Yeni Ajanı Bounty Hunter

    Valorant Points

    VALORANT'ın Gizemli Yeni Ajanı Bounty Hunter


    Önceki Haber
    Valorant 4.05 Yama Notları Yayınlandı

    Valorant 4.05 Yama Notları Yayınlandı

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Ajan GüncellemeleriBrimstoneKuvvet İşaretiYük sayısı azaldı: 2 > 1Bedeli arttı: 100 > 200Oyun Sistem GüncellemeleriOtomatik üretilen kodları kullanarak nişangâh ayarlarını içe ve dışa aktarma özelliği geldi.Kullandığınız nişangâh ayarlarını dışa aktarıp paylaşmak için Ayarlar menüsünde Nişangâh sekmesini açın ve Nişangâh Profili'nin yanındaki yukarı ok işareti şeklindeki simgeye tıklayın (kâsenin içinde duran ve yukarı bakan ok gibi görünüyor). Otomatik üretilen kodunuz panoya kopyalanacak.Nişan

    Sonraki Haber
    Valorant Yeni Türk Ajanın Yetenekleri Sızdı

    Valorant Yeni Türk Ajanın Yetenekleri Sızdı

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Türk AjanBugün yeni haberlerle birlikte sabah saatlerinde yeni Türk ajanın yetenekleri sızdığı iddia edilerek bir görsel paylaşıldı. Bu görselde yeni Türk ajanımızın yetenekleri yer alıyor. Valorant'a yeni gelecek olan yerli ajanımızın daha gelmesine bir kaç hafta kalmışken yetenek seti aniden sızmış durumda. Topluluğun bir kısmı sahte olabileceğini ve bazılarıysa bunun gerçek olduğunu iddia etmektedir.Elimizdeki delillerle birlikte yeni ajanımızın bir kadın olacağı ve görselde gözüktüğü gi

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim