Valorant 4. Bölüm 2. Kısım Güncellemesi

    Valorant 4. Bölüm 2. Kısım Güncellemesi

    Bu haberimizde Valorant'a gelmiş olan 4. Bölüm 2. Kısım güncellemesiyle sizlere hangi yeniliklerin geldiği haberini yapmaktayız detaylar açıklama kısmında.

    Valorant şu ana kadar ki en büyük yama notlarından birisini karşımıza sunmaktadır. Bugün itibariyle gelen 2. kısım güncellemesiyle adeta büyük değişiklikler var. Valorant'ın ilk topluluk savaş bileti, Gaia'nın intikam kaplaması 2. kısımla beraber geliyor. Yeni kısmın oldukça büyük yeniliklerle gelmesi bugün paylaşılan gönderilen ardından daha da detaylı incelememize şans tanıdılar ve oyuncuların beğenisine sundular.


    4. bölüm 2. kısım güncellemesinde yeni ajan veya yeni harita yok ancak bunlar bir kenara Yoru güncellemesiyle adeta baştan yapılmış olduğunu keşfetmemizi sağladı. Valorant'ın yeni güncellemesi detaylarıyla karşınızda.

    Valorant 4. Bölüm 2. Kısım Güncellemesi

    Yoru Güncellemesi

    Yoru tekrardan savaş alanına inerek yeni yeteneklerine kavuşuyor. FAKE AT gibi bir çok yeteneği değişerek güçlü bir ajan izlenimi konusunda yerini almaya hazır.


    Kontrol Uzmanı Düzenlemesi

    Valorant'a ki bir çok Kontrol Uzmanları savaşları planına göre şekillendirebiliyor. Omen, Brimstone, Astra ve Viper vs. Ancak bu ajanların hepsinin kendi yetenekleriyle tekrardan oynanılabilir olması gerektiği için Kontrol Uzmanlarının hepsinde bir çok düzenle olucak ve birbirlerinden daha farklı ele geçirme yöntemine sahip olacak.


    Icebox Güncellemesi

    Icebox bir çok oyuncunun bazen nefret ettiği bazense eğlenceli olmasıyla bilinen karlı bir haritaydı. Bir çok bölgesi değişerek bu bölümde yerini tekrardan almaya hazırlanıyor.


    Topluluk Savaş Bileti

    2. Kısım Savaş Bileti'nde toplulukların kullandığı popüler internet şakaları ve temaları spreylere, unvanlara ve uğurlara uygulandı.


    Yeni Silah Paketi: GAIA'NIN İNTİKAMI

    ''Silah kaplamaları arasına gizemli ve bir o kadar da büyülü bir üye katılıyor. Yeni paket, insan ırkının hâkimiyetinden öncesine dayanan büyülü ağaçlardan doğdu. 

    Ağaç kökleri, ormanı ona zarar vermeye niyetlenenlerden koruyacak kristallere hükmediyor. Tabii bu silahları kullanarak kötüleri de etkisiz hale getirebilirsiniz''


    Valorant Alışverişi

    Valorant 4. Bölüm 2. Kısım Güncellemesi


    Valorant Points

    Valorant 4. Bölüm 2. Kısım Güncellemesi


    Önceki Haber
    Elden Ring En Yüksek Puanları Alarak En İyi Oyunlardan Biri Oldu

    Elden Ring En Yüksek Puanları Alarak En İyi Oyunlardan Biri Oldu

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Bu yılın en çok beklenilen oyunlarından birisi olan Elden Ring daha henüz piyasaya bile sürülmeden oyun dünyasına önemli bir şekilde katkı sağladı. FromSoftware oyun firması tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyununa sahip Elden Ring OpenCritic'ten 97 puana ulaştı. Bu zamana kadar gelmiş geçmiş en yüksek ve en iyi inceleme puanlarını alarak rekor kırdı. 90 tane incelemenin ortalamasını toplayarak hesaplama yapılan puanlar ile Elden Ring diğer puanları yüksek olan oyunları geçti. Ayrıca St

    Sonraki Haber
    League of Legends 12.5 Yama Notları

    League of Legends 12.5 Yama Notları

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    ŞampiyonlarAhriW'nun taban hasarı azaldı; mana bedeli arttı. E'nin mana bedeli arttı.W - Tilki AteşiHASAR 60/85/110/135/160 (+%30 YG) > 50/75/100/125/150 (+%30 YG)MANA BEDELİ 25 > 30E - Ayartan ÖpücükMANA BEDELİ 50 > 60GwenPasifin canavarlara yönelik hasarı azaldı. E'nin ilave saldırı menzili azaldı.Pasif - Bin KesikCANAVARLARA YÖNELİK AZAMİ HASAR 10 (+%25 YG) > 10 (+%15 YG)E - Pens AtİLAVE SALDIRI MENZİLİ 100 > 50KennenW'nun tam yükteyken normal saldırılarla verdiği ilave hasar arttı.W - Elektr

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim