Valorant Oni 2.0 Geliyor

    Valorant Oni 2.0 Geliyor

    Bugün paylaşacağımız haber dünyaca ünlü FPS oyunu olan Valorant oyununa Oni setinden sonra gelecek olan Oni 2.0 setini inceleyeceğiz.

    Dünyaca beğenilen ve açılışından beri sürekli olarak ilgileri toplayan FPS oyunu Valorant, her geçen gün kullanıcıların gözüne güzel gelebilecek ve oynanış kalitesini arttırmak amacıyla oyuncularına renk paketleri silah kostümleri gibi yenilikler getirmekte. Yakın zamanda çıkarmış olduğu Düşkıran Koleksiyonu'ndan sonra bizlere çok güzel bir haberle geldiler. Uzun zamandır konuşulan ve ihtimalini bile sevdiğimiz Oni 2.0 Koleksiyonu sonunda bizlerle bulaşacak. Oni Koleksiyonu çıkışından itibaren kültürel bir kitleye hitap ettiler ve büyük bir beğeni topladılar. Topladıkları bu beğeniler ile 2.0 setine merak uyandırdılar ve oyuncularını seven bir yapımcı oldukları için 2.0 setini getiriyorlar. Valorant 6.03 yamasından sonra gelecek yama da bizlerle bulaşacağını düşünmekteyiz.

    Valorant Oni 2.0 Geliyor


    Oni 2.0 Seti ile birlikte oyuna farklı bir bıçak tarzı daha geliyor ve bu bıçak bize yeni bir ''katana'' görünümü getiriyor. Tahminimizce sadece bu sete özel bir bıçak olacak gibi, kültüre uygun bir kostüm ve buna benzer başka bir set geleceğini düşünmüyoruz.


    Valorant Oni 2.0 Geliyor

    Sürekli olarak göz zevklerimize uygun ve satın almamız için ısrarcı olacağımızı düşündükleri kostüm setlerini çıkarıyorlar ve çıkartmaya devam edeceklerini düşünüyoruz.


    (Sızıntıya göre de oyuncu kartı da bu şekildedir.)

    Valorant Oni 2.0 Geliyor


    Peki ya Oni 2.0 Seti kaç VP? diye sorduğunuzu duymaktayız.

    Setimiz toplamda 7.100 VP olarak oyuna ekleneceğini kesinleştirildi. Set içerisinde Vandal, Bulldog, Ares, Frenzy, Onimaru Kunitsuna (Oni Katana Melee) , oyuncu kartı ve daha fazlası mevcut. Her silah üstüne yaklaşık 4 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak yani Radyanit'lerinizi harcamamaya bakın. :)

    Oni Vandal

    Valorant Oni 2.0 Geliyor

    Oni Bulldog

    Valorant Oni 2.0 Geliyor

    Oni Frenzy

    Valorant Oni 2.0 Geliyor

    Oni Ares

    Valorant Oni 2.0 Geliyor

    Oni Katana

    Valorant Oni 2.0 Geliyor


    Bizi şaşırtmaya devam eden Riot Games, bu tarz içerikleri bizimle paylaşmaya ve her zaman gönüllerimizi çalmaya devam edecektir. Sizce bu tarz setlerin oyuna gelmesi sizi mutlu ediyor mu yoksa keşke gelmeseydi dediğiniz setler var mı? Bizimle düşüncelerinizi her zaman paylaşabilirsiniz.

    Peki en uygun VP'yi neden satın alabilirsiniz? Tabii ki İtemsatış.com dan alabilirsiniz.

    Düzenli olarak indirimli Valorant Points ürünlerimiz mevcut olup her zaman devam edecektir.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html bu bağlantıya tıklayarak uygun VP satın alabilir ve Oni 2.0 Koleksiyonuna sahip olabilirsiniz.


    Önceki Haber
    CS GO FPS Gösterme Kodu Nasıl Yapılır

    CS GO FPS Gösterme Kodu Nasıl Yapılır

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Counter Strike Global Offensive oyunu, Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen çok oyunculu FPS oyunudur. 21 Ağustos 2012 yılında çıkmış olan Counter Strike Global Offensive oyunu, Taktiksel Nişancı ve serinin dördüncü oyunu olan CS GO, kurulduğundan beri en iyi çok oyunculu FPS oyunu olarak bilinmektedir. Counter Strike Global Offensive oyunu Steam dışında Windows, Geforce, Xbox One, Playstation 3, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde oynanabilir, şu anda Valve tarafından yayınlanmak

    Sonraki Haber
    CS GO Source 2 Ne Zaman Geliyor?

    CS GO Source 2 Ne Zaman Geliyor?

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Dünya üzerinde en çok oynanan ve ünlü olan Counter Strike Global Offensive oyunu, 2012 yılında çıkmış olmasına rağmen günlük 1.3M mevcut oyuncusuna sahip olmaktadır ve aktif oyuncularını kaybetmiyor. Valve'nin yaptığı güncelleme ve kaynak kod sızıntıları ile oyuncularını şaşırtmaya devam ediyor. CS GO olarak bilinen oyun, Steam dışında Windows, Geforce, Xbox One, Playstation 3, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde oynanabilir, şu anda Valve tarafından yayınlanmaktadır.CS GO Source 2 nedir?Sourc

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim