Valorant Nokta Crosshair

    Valorant Nokta Crosshair

    Bugün sizlere Valorant'ta en çok merak edilen ve kullanılan nokta crosshair'in nasıl yapılacağını göstereceğiz.

    Valorant Nokta Crosshair


    Çoğu FPS oyununda olduğu gibi Valorant'tada nişangahınızı özelleştirmek size farklı oyun seçenekleri sunar. En iyi nişangah sizin en rahat hissederek oynadığınız nişangahtır. Ve bu nişangahı oluştururken yaptığınız ayarlamalar oyunlarda daha avantajlı olmanızı sağlar. Bu ayarlamaları yaparken oyuncuların en rahat ettiği ve devamlı kullandığı nişangah arasında nokta crosshair bulunur.




    Valorant Nokta Crosshair Nasıl Yapılır?


    Valorant Nokta Crosshair



    Nişangâh ayarlarınızın sayı değeriyle oynarken daima çift sayılar (2, 4, 6) kullanmanız gerektiğini söyleyebiliriz. Aksi takdirde nişangâhınız ekranınızı tam olarak ortalamayacaktır, bir iki piksellik hatadan dolayı oyun deneyiminiz az da olsa etkilenebilir. Ne kadar merkez odaklı oynarsanız o kadar kolay aim alabileceğiniz için cross'u daima minimalize kullanmalısınız.



    Adım adım nokta crosshair yapımı açıklayalım:


    -Valorant’ta ESC’ye basarak ayarlara giderek nişangah kısmına giriyoruz,

    -Merkez Nokta kısmını “Açık” yapıyoruz,

    -Merkez Nokta Saydamlığını 1 yapıyoruz,

    -Merkez Nokta Kalınlığını dilediğinizce ayarlıyoruz, (2, 4 veya 6 önerilir)

    -Ana Çizgi Saydamlığı, İç Çizgi Saydamlığı ve Dış Çizgi saydamlığını 0 yapıyoruz.


    Valorant Nokta Crosshair



    Eğer oyunu Ingilizce oynuyorsanız:


    -Oyundayken ESC’ye bastıktan sonra Settings bölümüne girin,

    -Ayarlar bölümünde Crosshair’e tıklayın,

    -Center Dot’u on olarak işaretleyin,

    -Center Dot Opacity’i 1 yapın ,

    -Center Dot Thickness’ı 3 yaparsanız nokta cross'u elde etmiş olursunuz. 


    Keyifle oynayacağınız Valorant'ta kullanabileceğiniz Valorant Pointleri itemsatış.com'dan indirimli bir şekilde satın alın. Aynı zamanda sitemizden Valorant hesap satarak para kazanabilir, veya yeni bir Valorant Hesap satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    LoL Kısaltmaları

    LoL Kısaltmaları

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

                League of Legends KısaltmalarıOyun içerisinde iletişim kurarken sık sık karşılaşacağınız harf ve kelimelerin ne anlama geldiğini bilmenizde fayda var.Ace: Karşı takımın tüm şampiyonlarını öldürmek anlamına gelir.AD: Saldırı gücüdür.AD Carry: Nişancılar için kullanılan terimdir. Saldırı gücünün büyük çoğunluğunu nişancılar üstlenir.AFK: Bilgisayar başında olmamak veya oyunu terketmek anlamında kullanılır. "Away from keyboard"un (klavyeden uzak) kısaltmasıdır.Aggro: Kule veya minyon sa

    Sonraki Haber
    Rise Online Nedir?

    Rise Online Nedir?

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Rise Online Nedir ? Rise Online RokoSoft tarafından hazırlanan ücretsiz erişebileceğiniz bir MMORPG oyunudur. Oyunda ''Protean'' ve ''Lunaskar'' ırklarının mücadelesiyle karşılaşırsınız. 15 Nisan 2022 tarihinde ilk resmi sunucusunu başlatmış olan Rise Online Türkiye'nin ilk yerli MMORPG oyunudur. MMORPG Nedir? Çok sayıda oyuncunun bilgisayarlarından ya da oyun konsollarından internetini kullanarak birlikte oyun oynadığı, oyun içinde çeşitli karakterlere büründüğü büyük türde video oyunlarıdır.Ri

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim