Valorant Ajan Hikayeleri: Killjoy Kimdir?

    Valorant Ajan Hikayeleri: Killjoy Kimdir?

    Valorant ajan hikayelerinde bugün karşınızda Killjoy var.

    Valorant Ajan Hikayeleri: Killjoy Kimdir?

    Valorant ajanlarından birisi olan Killjoy kimdir?

    Kökeni: Almanya

    Sınıfı: İnsan

    Cinsiyeti: Kadın

    Bağlantıları: Valorant Protokolü

    Alman dahi Killjoy, kendi icatlarından oluşan cephaneliğiyle savaş meydanını kontrol altına alır. Cihazlarının verdiği hasar rakiplerini durdurmaya yetmezse robotlarının yardımıyla rakiplerini zayıflatarak onların ortadan kaldırılmalarını kolaylaştırır. Killjoy genel olarak düşmanlarını alt etmek için bir dizi icat ve cihaz kullanır.

    Dış Görünüş Nasıldır?

    Killjoy, koyu kahverengi saçlı ve kahverengi gözlü genç bir Alman kadındır. Mavi renk iç kısmı olan şişme sarı bir ceket, her iki omzunda da mor “X” yamaları ve yeşil bere benzeri bir şapka giydiği görülür. Ceketinin altında yükselen çubuk grafiği olan gri bir gömlek giyer. Siyah çerçeveli yuvarlak gözlükleri, her iki kulağında da bir çift gümüş halka küpesi vardır. Ellerini örten, yüzüğü ve serçe parmaklarını ortaya çıkaran mavi kayışlı bir çift siyah eldiven bulunur. Siyah yırtık skinny jean pantolon giyer ve sol uyluğunda da bel çantasına bağlı yeşil bir kayış vardır.


    Valorant Ajan Hikayeleri: Killjoy Kimdir?

    Killjoy Oynanış Yetenekleri Nedir?

    Rol: Gözcü

    Temel Yeteneler

    Nanosürü (C)

    Nanosürü, Killjoy‘un kullanımdan önce donatması gereken bir caydırıcı yetenektir. Kullanım üzerine, yatay bir yüzeyle temas eder etmez yapışan bir el bombası fırlatır. Killjoy, atışın uzunluğunu kontrol etmek için Birincil ve Alt Ateş’i kullanabilir; Birincil Ateş, el bombasını uzun menzile, Alt Ateş ise kısa menzile atar.

    El bombasının açılma süresi yoktur ve araziye çarptığı anda etkinleştirilebilir; fırlatma ve etkinleştirme arasındaki gecikme, yalnızca el bombasının hedef konumuna ulaşması için geçen süreden etkilenir. Hemen etkinleştirilmezse, el bombası görünmez olur ve süresiz olarak iniş noktasında kalır. Konuşlandırılan el bombalarına yaklaşan düşman ajanları , yeterince yakına geldiklerinde onları görebilecek ve aynı zamanda uğultusunu duyabileceklerdir. Düşmanlar, silahlarla herhangi bir hasar vererek el bombasını yok edebilir. Düşmanların hasarla yok edilebilmesi için el bombasını görmesi gerekmez.

    Etkinleştirildiğinde, el bombası, araziyi delip geçen silindirik bir etki alanına zarar veren bir yetenek saçar. Silindirin uçları dikey olarak hizalanır ve silindirin merkezi, el bombasının etkinleştirildiği yerde konumlandırılır. Bu, nanobotların hem yerin üstünde hem de altında konuşlandığı anlamına gelir. Bu etki, tamamen sağlam, yatay bir zemine yerleştirildiğinde görülmezken, bu, el bombası, ister kademeli bir eğim ister dik bir dikey düşüş olsun, haritanın yüksekliğinin değişip alçaldığı bir alanın yakınında etkinleştirildiğinde uygulanabilir hale gelir.

    Alarm Botu (Q)

    Alarm Botu, Killjoy‘un kullanmadan önce donatması gereken bir konum belirleme yeteneğidir . Bir kez donatıldığında nişangâh, bir bot yerleştirmek için gösterge ile değiştirilecektir. Bu, atılmak için uygun bir pozisyona yerleştirilirse pembeye dönecek ve uygun olmayan pozisyonlar için kırmızıya dönecektir. Kullanıldıktan sonra, bot görünmez olmadan önce kısa bir süre konuma konuşlandırılacaktır. Bot geri çağrılabilir ancak yeniden konuşlandırılmadan önce kısa bir bekleme süresine girer. Bir kez konuşlandırıldığında, bot süresiz olarak kalır. Ancak aktif kalması için Killjoy’un bottan belirli bir mesafede kalması gerekir. Bu mesafeyi aşmak, botun devre dışı kalmasına, görünür hale gelmesine ve herhangi bir yanından geçen rakibe yanıt vermemesine neden olur. Yakınlık menziline yeniden girmek, botu yeniden etkinleştirecektir. Bot ayrıca Killjoy öldürülürse veya baskılanırsa (KAY/O‘nun E yeteneği gibi) devre dışı bırakılır.

    Yaklaşan düşman ajanları, yeterince yakına geldiklerinde onu görebilirler. Düşmanlar, silahlarla veya bazı zarar verici yeteneklerle bota herhangi bir hasar vererek botu yok edebilir . Düşmanların, botun hasarla yok edilmesi için onu görmesi gerekmez. Bot yok edilirse Killjoy uyarılır.

    Bir düşman ajanı bota çok yaklaşırsa, üç aşamada etkinleşir; önce kendini gösterecek, daha sonra bulunduğu yerden hedefine doğru hareket edecek ve ardından hedefine yok edilmeden ulaşabilirse havaya sıçrayıp patlayacaktır. Patlama menzili içindeki tüm ajanlar kırılgan olur.

    İmza Yeteneği - Taret (E)

    Taret, rakiplere hasar veren bir konum belirleme yeteneğidir. Bu yetenek kullanılmadan önce donatılmalıdır. Bir kez donatıldığında nişangâh, taret yerleştirme göstergesi ile değiştirilecektir. Bu, atılmak için uygun bir pozisyona yerleştirilirse pembeye dönecek ve uygun olmayan pozisyonlar için kırmızıya dönecektir. Kullanıldıktan sonra, taret kısa süreliğine konuma açılacaktır. Taret geri çağrılabilir ancak yeniden konuşlandırılmadan önce kısa bir bekleme süresine girer. Bir kez konuşlandırıldığında, taret süresiz olarak kalır. Ancak aktif kalması için Killjoy‘un tarete belirli bir mesafede kalması gerekir. Bu mesafenin aşılması, taretin devre dışı kalmasına ve görüş alanına giren herhangi bir varlığa artık yanıt vermemesine neden olacaktır. Yakınlık aralığına yeniden girmek, tareti yeniden etkinleştirecektir. Killjoy öldürülürse veya baskılanırsa taret de devre dışı kalır .

    Aktif iken, taret önündeki alanı 180°’lik bir koni içinde tarar. Bir rakip ajanı veya bazı yetenekleri algılarsa, üç atışlık seriler halinde ateş etmeden önce, geri dönmeye ve düşmana kilitlenmeye başlar e mesafe ile azalan hasar verir. Verilen hasar, atışların bir ajana vücudun neresinde isabet ettiğinden bağımsız olarak aynıdır. Taretin atışları rakibin hareket hızını düşük oranda yavaşlatır.

    Rakipler tareti yok edebilir, ancak kendi can miktarına sahiptir ve yok edilmesi için bunun tükenmesi için yeterli hasar alması gerekir.

    Ulti Yeteneği - Tecrit (X)

    Ulti Puanı: 7

    Tecrit, Killjoy‘un yeteneği kullanmadan önce donatması gereken bir Kitle Kontrolü yeteneğidir. Kullandıktan sonra, önündeki zemine bir Tecrit cihazı yerleştirir. Killjoy, yerleştirme sırasında vücudunu döndürerek cihazı ya ayaklarının dibinde ya da önünde kısa bir mesafe içinde çok özel konumlara yerleştirebilir.

    Yerleştirildikten sonra, cihaz küresel bir etki alanı yaratır ve etrafı sarmaya başlar. Kürenin merkezi, cihazın yerleştirildiği yerde konumlanmıştır. Küre içindeki düşmanlar uyarı sesleri duyar. Sarma işlemi tamamlandıktan sonra, cihaz bir darbe yayar ve menzil içindeki düşmanları alıkoyar.

    Düşmanlar cihazı yok edebilir ancak kendi can miktarına sahiptir ve yok edilmesi için bunun tükenmesi için yeterli hasar alması gerekir.


    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html linkinden İndirimli Valorant Vp Satın alın ve birbirinden özel silah kaplamalarına sahip olun. Ayrıca sitemizden Valorant Hesap Satış yaparak para kazanabilir veya kendinize yeni bir Valorant Hesap Satın alabilirsiniz.



    Önceki Haber
    League of Legends 12.12 Yama Notları

    League of Legends 12.12 Yama Notları

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    LoL 12.12 Yama Notları Nelerdir?Yepyeni denge değişiklikleriyle karşınızdayız, gerçi bunların bazıları 12.10 Dayanıklılık Güncellemesi'nin devamı niteliğinde. Bazı iyileştirme ve kalkanlarda daha ince ayarlamalara gidiyor, bazı anlık hasar ve çatışma başlatma mekaniklerine de ihtiyaçları olan güçlendirmeleri getiriyoruz. Bunun haricinde artık şampiyonların yoldaşları da daha dayanıklı.Ayrıca bu yamada Öz Mağazası sınırlı bir süreliğine tekrar açılıyor ve İhtişamlı Mağaza ilk kez rotasyona girere

    Sonraki Haber
    League of Legends Gölge Adalar Bölgesi

    League of Legends Gölge Adalar Bölgesi

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

     League of Legends Gölge Adalar Neresidir?Şimdilerde Gölge Adalar adıyla anılan diyar bir zamanlar güzelliği dillere destan topraklardan oluşurken, korkunç bir büyü afeti sonucunda felakete sürüklendi. Bu lanetli ülke bir zamanlar asil ve aydın bir uygarlığın yurduymuş. Elçileri ve müttefikleri buraya Kutlu Adalar demiş. Fakat bin yıldan uzun süre önce yaşanan benzeri görülmemiş bir sihir felaketi ruhlar alemiyle maddi alem arasındaki sınırı yıkarak bu iki dünyayı birbirine karıştırmış. Ve canlı

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim