Valorant En Güçlü Ajan

    Valorant En Güçlü Ajan

    Bugün sizler için Valorant Fps oyununda en güçlü karakterin hangisi olduğunu derledik.

    Valorant'taki En Güçlü Ajan 

    Bildiğiniz üzere Valorant'ı diğer Fps oyunlarından ayıran en belirgin özellik oyunun silah yeteneği ve aiminize bağlı olmasının yanı sıra karakterlerin kullandığı yeteneklerle de orantılı bir şekilde güçlenmesidir. Bu güç savaş alanında yeterli kaçış becerisi, takımı ayakta tutma güdüsü, alanları kontrol edebilmek, savaşa ön sıralardan koşarak takım arkadaşlarını yönlendirebilmek gibi bir çok gerekliliği içinde bulundurur. En iyi takım performansını sağlayıp liglerde ve sıralamada daha yükseğe çıkmak için oyunda iyi ve güçlü kompozisyonu kurmanız gerekmektedir. Böyle bir takım elde etmek için rollerin ve güçlerin eşit dağılması gerekir. Bu rol dağılımını arkadaşlarınızla veya grup içi sesli sohbetle etkin bir iletişim sayesinde ayarlayabilirsiniz. Her zaman taşıyıcı rol üstlenemeyeceğinizi bilmeniz gerekir çoğu zaman önemli olan takım içindeki uyumdur. Pek tabii bu bazı heroların diğerlerinden daha güçlü ve belirgin özellikleri olduğu gerçeğini değiştirmez. 



    Valorant'taki en güçlü 5 karakter şunlardır:


    Valorant En Güçlü Ajan


    1- Jett: Açık ara oyunlarda en çok tercih edilen ve güçlü sayılan karakter olan Jett herkesin oynayabileceği ajan olarak görülebilir mi emin değilim çünkü ani refleks gerektiren bir çok skilli bulunur ve oyunun en hızlı kaçış mekaniğine sahip şampiyondur. Kore'li düellocu bir ajan olan Jett'in yeteneklerine gelince, oyundaki bir atlamadan sonra havada havada süzülebilen tek ajandır. “Dash” olarak bilinen taktik yeteneği, bir noktadan başka bir noktaya herhangi bir yönde hızlıca hareket etmesini sağlar. Ayrıca düşmanların görüşünü engellemek için duman bulutları yerleştirebilir ve oyuncuların haritalarında ulaşılamayan noktalara ulaşmak için normalden daha yükseğe atlama yeteneğini kullanabilir. Ve nihai yeteneği, “blade storm”, bazı kolay hitler elde etmek için mükemmel bir yetenektir. Bu ajan sayesinde göründüğü üzere oyunu kolayca domine edebilirsiniz. Bu da oyunda en güçlü karakter olmasını destekleyen özellikleridir.


    Valorant En Güçlü Ajan


    2-Phoenix: Listede ikinci sırayı düellocu olan ateşleriyle rakiplerini kavuran Phoenix alıyor. İngiltere asıllı olan bu ajan takım içerisinde kendini en havalı hisseden karakter olarakta bilinebilir. Phoenix’in yetenekleri arasında az miktarda alanı yakmak için bir ateş topu kullanmak yer alıyor. Fakat oyuncular bu ateş topunu kendisi için kullanıyor çünkü Phoenix bu ateş topunun içinde durursa Hp si yenileniyor. Ajanın başka bir yeteneği, görüşü engellemek ve biraz hasar vermek için ince bir ateş duvarı oluşturmayı içerir. Tekrar Phoenix bu duvarın içerisinde durursa Hp'sini yenileyebilir. Aynı zamanda düşmanlarını kör eden ufak alev topu bulunur. Son olarak ulti yeteneği Phoenix'in somut olmayan bir varlık olmasını sağlar. Bu, başlangıç noktasını güvenli bir noktada seçerseniz düşmanlara saldırabileceğiniz anlamına gelir ve eğer öldürülürseniz, Phoenix ultiyi açtığı bölgeye geri döner. Tekrar doğma yeteneği ve düşmanların görüşünü engellemeleriyle oyunda güçlü kimliğini koruyan ikinci şampiyondur.


    Valorant En Güçlü Ajan


    3-Omen: Kontrol Uzmanı olan Omen bu kategoride ki tek ajandır. Nereden geldiği belli olmayan bu ajan bir anının hayaleti olarak gölgelerde avlanır. Düşman nişangahlarını engelleme ve ışınlanma becerileri ile saldırganları engellemede ve alanlara giriş yapmada çok yeteneklidir. Omen büyük kubbe şeklindeki siyah bulutları haritanın herhangi bir noktasına yerleştirebilir, çünkü bu duman bulutları Jett bulutlarının aksine duvarlardan geçebilir. Hatta bir noktadan yakındaki başka bir noktaya ışınlanmak ve düşmanlarını şaşırtmak için “Shadow Walk”u kullanabilir. Ayrıca küre benzeri bir şey fırlatarak düşmanlarını kör eder. Ulti yeteneği ise Omen’in haritadaki herhangi bir yere ışınlanmasını sağlar. Bu yeteneği karşı rakipten info almak için yada sinsice düşmanınıza saldırmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman ulti yeteneğini iptal edebilirsiniz.


    Valorant En Güçlü Ajan


    4-Sage: Oyunun bütününde takım arkadaşlarına olan iyileştirme etkisi ve alanlara girişleri engelleme konusunda uzman olan Sage savaşa olan katkısıyla güçlü karakterlerden birisidir. Sonuçta takım için gerekli olan yaşam enerjisini bütün arkadaşlarına sağlayabilir. Sage küçük bir alanı, üzerinde yürüyen herkesi yavaşlatacak kristallerle kaplamak için bir küre fırlatabilir ve ayrıca düşmanların girmesini önleyen belirli alanları engellemek için kalın bir duvar oluşturabilir. Elinde tuttuğu kürelerle takımındaki herhangi bir arkadaşını yada kendisini iyileştirebilir. Ancak, hiçbir şey onun “Diriliş” i kullanarak bir oyuncuyu ölümden geri getirme kabiliyetinin yerine geçemez. Bu yetenekle ölmüş takım arkadaşlarınızı diriltebiliyorsunuz ve oyuna kaldığı yerden bütün heyecanıyla devam edebiliyorsunuz. 


    Valorant En Güçlü Ajan


    5-Sova: Sova, özel yay ve oku yardımıyla düşmanların yerini belirleyebilen bir keşif ajanıdır. Sova'nın ana bütün yetenekleri yanında taşıdığı oku ve yayından meydana çıkar. Okuyla düşman ajanları tespit edebilir ve şok oku adı verilen yeteneğiyle onlara hasar verebilir. Ayrıca savaş dronunu kontrol ederek kapalı alanlarda ki ve haritada takım arkadaşlarına yaklaşmakta olan düşmanları izleyerek işaretleyebilir. Sova’nın ulti yeteneği, haritadaki her türlü engelden geçebilecek ve yolundaki düşmanları öldürecek üç çok güçlü ok atmasını sağlar bu denli alan kontrolü tabiki de Sova'nın bu kadar güçlü olmasında etkilidir.

    Birbirinden güçlü ajanlar arasından size en güzel gelen ve en çok sevdiğiniz ajanda uzmanlaşarak rekabetinize heyecan katabilirsiniz. 


    Bu birbirinden güçlü ajanları oynarken kullanabileceğiniz silah kaplamaları için https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html İndirimli Vp Satın alın. Ayrıca sitemizde Valorant Hesap Satış yaparak para kazanabilir, yada yeni bir Valorant Hesap satın alabilirsiniz.




    Önceki Haber
    Rise Online Hızlı Exp Kasma

    Rise Online Hızlı Exp Kasma

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

      Rise Online Hızlı Exp Kasmaİlk yerli MMORPG oyunu olan Rise Online çıktığından bu yana büyük oranda ilgi ile oynanmaya başlandı.Exp Nedir? Deneyim puanı kısaltması olan Exp uluslar arası kabul edilmiş bir oyun terimidir. Çok oyunculu çevrimiçi oyunlarda kullanılan karakterlerin gelişmesi ve seviye atlaması için gerekli olan tecrübe puanı anlamına gelir.Rise Online World oyununa kaydolduktan ve oyuna girip karakterinizi oluşturduktan sonra karakteriniz ''Dorion'' da doğar. İlk görevler size bur

    Sonraki Haber
    LoL Rp Nasıl Alınır?

    LoL Rp Nasıl Alınır?

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    LoL Rp Nasıl Alınır?League of Legends içinde bulundurduğu 150 den fazla karakteri barındıran büyük çaplı strateji oyunudur. Oyun içerisinde bulunan her şampiyonun kendine ait bir yaşam hikayesi ve yeteneği bulunur. Oyunu kazanmak için gerekli olan şey rakipleri katledip kuleleri yıkmaktır. Tüm bu savaş ve rekabetin içerisinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ve karakterinizin daha alımlı görünmesine sebep olan içeriklerde bulunur. Oyun içerisinde birbirinden özel yetenekleri yaşantıları ve gö

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim