Valorant 3.10 Yama Notları Yayınlandı

    Valorant 3.10 Yama Notları Yayınlandı

    Bu haberimizde VALORANT'ın yeni yaması 3.10 Yama Notları yayınlandı. Bu yamada yeni ajan Chamber ve giderilen hatalar ve oynanış netliğinin düzeltmeleri yayınlandı.

    Ajan Güncellemeleri

    Chamber

    Yeni Gözcü ajanımız 3.10 güncellemesiyle oyuna geliyor.


    Rekabet Güncellemeleri

    • Gruptaki hepimiz Elmas 2 yada altındaki bir kademedeyse:
    • Takımınızı ancak benzer bir yaklaşık MMR değerine haiz başka bir hazır 5’li grupla eşleştireceğimiz için sırada bekleme süresi artabilir.
    • Mevcut aşama kısıtlaması kurallarına doğal olarak olmadan 5’li hazır bir grupla canlandırırken aşama puanı kazanma ve yitirme oranlarınız azalacak. Kazanacağınız aşama puanı payı hazır grubun içerisindeki aşama farkına bağlı olacak.
    • Grubunuzdaki bir yada daha çok şahıs Elmas 3 yada üzerindeki bir kademedeyse:
    • Sırada bekleme süreniz fazlaca değişim gösterebilir. Hatta, benzer bir MMR değerine haiz 5’li bir hazır grupla eşleştirileceğiniz için sırada bekleme süreniz ciddi anlamda artabilir.
    • Grubunuzdaki bir yada daha çok şahıs Radyant’ta olduğunda:
    • Elmas 3 ve üstündeki takımlarda olduğu benzer biçimde benzer MMR değerine haiz başka bir 5’li hazır grupla eşleştirileceğiniz için bekleme süresi oldukça fazla uzayabilir.
    • Minimum düzeyde bu kademelerdeki oyuncular da dahil olmak suretiyle 5’li hazır gruplardaki hepimiz u daha azca aşama puanı kazanır. Radyant kademesinin altındaki oyuncularla oynamak otomatikman potansiyel aşama puanı kazancınızı azaltır.


    Espor Özellikleri

    • Gözlemciler Minimal Yayın Arayüzü’nü kullanırken, gizmen simgelerinin aynı ajanın üzerinde takılmasına sebep olan sıkıntı çözüldü.
    • Gözlemcilere artık saldıranlar ve savunanlar için değişik arayüz renkleri görünecek.
    • Saldıranların kabiliyetleri kırmızı renkte, savunanlarınkiyse mavi renkte olacak.
    • Artık hangi oyuncunun gözlemcinin odağında bulunduğunun görünmesi adına mini haritadaki oyuncu simgelerinin çevresinde sarı çerçeve görünecek.


    Hatalar

    • Saniyede 128 kare hızıyla oyunu oynadığınız sırada paket gönderi oranının 128 FPS sınırının dibine düşmesine sebep olan ağ/simülasyon tik senkronizasyonu problemi çözüldü.
    • Zaten davet edilen oyuncularının lobide yeniden davetiye edebilmenize imkân tanıdığı olan problemler çözüldü.


    Valorant Hesap Satışı

    Valorant 3.10 Yama Notları Yayınlandı


    Önceki Haber
    Riot Games, Yeni Riot Forge Oyunlarını Tanıttı

    Riot Games, Yeni Riot Forge Oyunlarını Tanıttı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Riot Games'in son zamanlarda yayınlayacağı oyunlardan henüz bir haber alınamamıştı. Dün Riot Forge yayınında LoL evreninden tanıdığımız karakterlerin farklı türde Singleplayer oyunlarının tanıtımı yapıldı. Riot Forge, Riot Games'in bir alt dalı olarak LoL evrenindeki karakterlerin Singleplayer bazlı oyunlarını yapıp hikayeyi daha iyi bir biçimde anlatacağı farklı firmalar aracılığı ile anlaşıyor. Daha dün bu tanıtımını yapan Riot Forge oyunlarını tanıtmış bulunmakta. Özellikle tüm gelecek oyunla

    Sonraki Haber
    PUBG Mobile 1.7 Güncellemesi Detayları

    PUBG Mobile 1.7 Güncellemesi Detayları

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    PUBG Mobile 1.7 güncellemesi 15 Kasım'da yayınlanmıştı15 Kasım'da resmi sayfadan duyurulan ve 16 Kasım'dan itibaren yayınlanmaya başlayacak olan PUBG Mobile 1.7 güncellemesi artık oyunda. Güncellemenin detayları ve daha fazlası aşağıda başlıklar halinde listelenmiştir.Yeni Mod: Ayna dünyasıHemen oyuna gir ve uçan ayna adasındaki maceraya dal! League of Legends animasyon dizisi Arcane şampiyonlarına dönüşerek savaşmaya başla. Şampiyonlar arasında Vi, Jayce, Caitlyn, Jinx bulunuyor.Yeni RP: Royale

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim